one the woman

KORESÖZLÜK
Jo Yeon-Joo ( Lee Ha-Nee ) yozlaşmış bir savcıdır. Bir dava yüzünden hafızasını kaybeder. Jo Yeon-Joo'ya benzeyen bir chaebol ailesinin gelini Kang Mi-Na ( Lee Ha-Nee ) olarak yaşamaya başlar .

Bu arada, Han Seung-Wook ( Lee Sang-Yoon ) bir chaebol ailesinin oğludur. İlk aşkını atlatamadı. Hafızasını kaybetmiş Jo Yeon-Joo ile ilişkiye girer.

moon young

KORESÖZLÜK
Moon-Young ( Kim Tae-Ri ) bir metro istasyonunda yürürken elinde bir kamera tutuyor. Oradaki insanları filme alıyor. Moon-Young için ev hayatı, alkolik babasının onu sözlü olarak taciz etmesiyle yaşayan bir cehennem gibidir. Bir gün Moon-Young babasından kaçmak için evden ayrılır. Hedefi olmadan dolaşıyor. Moon-Young yüksek bir ses duyar ve sesi takip eder. Bir kadın bağırıyor, birini arıyor. Moon-Young kadını filme alır ama kadın onu fark eder.

bts

btsxjimin
BTS üyesi
gerçek adı :Min yoon-gi
pozisyonu: Rapper
doğum tarihi:9 mart 1993
burcu:balık
boyu:1.74
kilosu:59
kan grubu:0
doğum yeri:Daegu
kardeşleri:BULAMADIM
hobisi: basketbol oynamak, çizgi roman okumak,fotoğraf çekmek
eğitimi: liberal sanat lisesi , global cyber üniversitesi
favori sayısı:3
en sevdiği renkler: beyaz
en sevdiği yemekler: ET

moonshine

KORESÖZLÜK
Geç Joseon döneminde, sıkı bir alkol yasağının yürürlüğe girdiği zaman.

Nam Young ( Yoo Seung-Ho ) Saheonbu'da memur olarak çalışmaktadır. Saheonbu'daki görevlerden biri, alkol yasağını çiğneyen insanları bastırmaktır. Nam Young, başarı bulmak için memleketinden Hanyang'a (Seul'ün eski adı) geldi. Çekici bir fiziksel görünüme sahip ve prensip sahibi bir adam. Kang Ro-Seo ( Hyeri ) ile tanışır ve onun kafası karışır.

Kang Ro-Seo, fakir bir asil ailenin kızıdır. Aslında ailesinin geçimini sağlayan kişidir. Para için el emeği yapmaktan çekinmiyor. İçine düştüğü borcu ödemek için, katı alkol yasağı döneminde alkol üretmeye başlar.

because this ıs my first life

KORESÖZLÜK
İki ev arkadaşı mali rahatlık için evlenir, ama iş, adamın talepkâr ebeveynlerine ve aralarında gelişen bağa geldiğinde hiçbir şeyin kolay olmadığını anlarlar.
Başroldekiler:Lee Min-ki,Jung So-min,Esom
Yaratıcılar:Park Joon-hwa,Yun Nan-jung
because this ıs my first life

best chicken

KORESÖZLÜK
Bo-A ( Kim So-Hye ) bir webtoon yazarı olmak istiyor ama hayalini gerçekleştirmek için mücadele ediyor. Bo-A, büyükbabasına ait olan bir hamam işletiyor ve aynı zamanda hamamın ikinci katında yaşıyor. 3 arkadaşı dışında kimseyle ilişki kurmaz. Hamam, kendisini toplumdan soyutlaması için mükemmel bir yerdir.

Choi-Go ( Park Sun-Ho ) büyük bir şirkette çalışan işini bırakmıştır. Tavuk lokantası açacak yer arar. Bo-A'nın büyükbabasının sahip olduğu hamama bir göz atar. Choi-Go, tavuk restoranının hamam yerini beğeniyor ve bir kira sözleşmesi imzalıyor. Bo-A'nın büyükbabası, restoranda çalışması için Bo-A'yı işe alırsa, ona aylık kirasında indirim yapmayı teklif eder.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol