dae mul

KORESÖZLÜK
"Dae Mul" , Kore'nin ilk kadın cumhurbaşkanı olan bir kadın olan Seo Hye-Rim'in ( Ko Hyun-Jung ) kariyerini takip ediyor .

Seo Hye-Rim, bir yayın şirketinde spiker olarak çalışan sıcakkanlı bir kadındır. Kocasının haksız yere ölümünü şiddetle protesto ettiği için yayın şirketi tarafından kovulur. Daha sonra seçimle bir yıllığına Ulusal Meclis üyesi olur. Namhae İlçesi eyalet valisi olarak başarılı bir büyünün ardından Seo Hye-Rim, Güney Kore'nin ilk kadın başkanı oldu. Başkanlığı sırasında Seo Hye-Rim, Çin ile yaptığı küçük düşürücü diplomasi nedeniyle görevden alma ile karşı karşıya kalır, ancak başkanlığını tamamlayabilir. Ha Do-Ya'dan ( Kwon Sang-Woo ) manevi destek ve sevgi alır .

Ha Do-Ya ( Kwon Sang-Woo ) fakir bir lise öğrencisiydi, ancak babasının güçlü bir adam tarafından mahvolduğunu gördükten sonra, Ha Do-Ya çok çalışır ve savcı olur. Ha Do-Ya şimdi sadece 3 savcının olduğu küçük bir kasabada çalışıyor. Savcılık makamının bilincini korumaya çalışır. Daha sonra, yolsuzluk davasını siyasi daha yüksek güçte ele almak için baş savcı olur.

Kang Tae-San'ın ( Cha In-Pyo ) babası Ulusal Meclis'e üye olmak için 7 kez denedi, ancak her seferinde başarısız oldu. Kang Tae-San daha sonra kamu hizmeti sınavını ve baro sınavını başarılı bir şekilde geçer. Kısa bir süre savcı olarak çalışır ve ardından politikacı olur. Yüksek hırsları nedeniyle, Kang Tae-San bir kolaylık evliliğine girer. Karısı, güçlü bir Chaebol grubunun kızıdır. Kang Tae-San, Başkan Seo Hye-Rim'e yönelik suçlamayı yönetiyor. Kang Tae-San'ın Ha Do-Ya'nın babasının ölümüyle de bir bağlantısı var.

Jang Se-Jin ( Lee Su-Kyeong ), Blue House'un (Başkan'ın konutu) sanat koleksiyonunun galeri yöneticisi ve küratörüdür. Kang Tae-San'ın sevgilisi ve Lee Bae-Ho'nun kızıdır. Daha sonra Kang Tae-San'ın Lee Bae-Ho'yu önde gelen bir siyasi partinin baş pozisyonundan tahttan indirmesine yardım eder.

ı hear your voice

KORESÖZLÜK
Bir savcı, yıllar önce babasının öldürülmesine tanık olduğu, psişik güçlere sahip liseli bir oğlanın yardımıyla adaletin gözlerinin önündeki perdeyi kaldırmaya çalışır.
Başroldekiler:Lee Bo-young,Lee Jong-suk,Yoon Sang-hyun
Yaratıcılar:Jo Soo-won,Sin Seung-woo,Park Hye-ryun
ı hear your voice

bts

KORESÖZLÜK
2013'te Bangtan Sonyeondan olarak çıkışlarını yapan bu 7 öncü, daha önce hiçbir Kore gösterisinin yapamadığı şekilde dünya sahnesine çıkacaktı.

Kökleri başlangıçta hip hop olsa da, çeşitli ve genellikle deneysel bir müzik tarzıyla kendi benzersiz tarzlarını yarattılar. Eşi benzeri olmayan bir grup olarak BTS, olağanüstü hikaye anlatımı ve merak uyandıran konseptlerinin yanı sıra tutarlı pozitiflik ve kapsayıcılık mesajlarıyla daha da öne çıkıyor.

Kendimi sev, kendini sev.
bts
2

dizi önerileri (okul konulu)

btsdaily
Monstar (IMDb Puanı: 7.3)
2013 yapımı bu okulda geçen Kore dizisindeyse psikolojik olarak derin yaraları olan öğrencilerin müziğin gücüyle iyileşmeleri anlatılıyor. Başrollerde Joon-hyung Yong, Yeon-Soo Ha ve Ha-Neul Kang başrollerde.
dizi önerileri (okul konulu)

homemade love story

KORESÖZLÜK
Woo Jae-Hee ( Lee Jang-Woo ) bir mimar olarak çalışmaktadır. Babası Woo Jung-Hoo ( Jung Bo-Suk ) büyük bir şirket yönetiyor, ancak Woo Jae-Hee yıllar boyunca onunla kavga etti. Üniversiteye girdikten sonra Woo Jae-Hee bağımsız yaşadı ve babasından destek görmedi. Şimdi yakışıklı, akıllı ve mimar olarak iyi işler yapıyor. Lee Bit Chae Woon ( Jin Ki-Joo ) ile ilk kez bir evin tadilat yerindeyken tanışır .

Lee Bit Chae Woon bir iç tasarım mağazasında çalışıyor. Görevi, müşterileri ziyaret etmek ve perde, aydınlatma ve diğer tasarım seçeneklerinin seçilmesine yardımcı olmaktır. Lee Bit Chae Woon ve Woo Jae-Hee evin tadilat alanında tartışırlar. İkisi de Samgwang Villası'nın sakinleri. Woo Jae-Hee sakinlere karşı sıcak duygular besliyor ve oradaki genel atmosferi seviyor. Lee Bit Chae Woon, mekanın farklı bir manzarasına sahip. Annesi Lee Soon-Jung ( Jeon In-Hwa ) ve iki küçük kardeşi de dahil olmak üzere ailesini desteklemektedir . Onları her zaman desteklemek zorunda olduğu için kendini yüklenmiş hissediyor. Bir gün tekstil tasarımcısı olmayı hayal ediyor ama bu onun için kolay değil. Ayrıca Samgwang Villa'dan ayrılmayı ve hane reisi olma sorumluluğunu hayal ediyor.
homemade love story

dizi

btsdaily
Oh My Baby (2020) - IMDb: 7,5
Aşktan umudunu kaybetmiş ve artık evlenme fikrini aklından atan ancak bir çocuğunun olmasını çok isteyen genç bir kadın dizinin ana merkezinde anlatılıyor. Alelade bir zamanda genç kadının karşısına çıkan 3 erkek ise kadının düşüncelerine tamamıyla alt üst ediyor.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol