when ıts at night

KORESÖZLÜK
Otuzlu yaşlarında bekar bir kadın ve ulusal bir hazineyi kurtarmaya çalışan bir playboy sanat bilgini hakkında bir hikaye.

Sadece etraflarındaki kiri koklayarak bir Goryeo seladonunu beyaz bir seladondan ayırt edebilen profesyonel mezar akıncıları ve yağmalanmış bir mezarın kalıntılarını inceleyerek ne tür suçlularla karşı karşıya olduklarını anlayabilen bir dedektif... kendilerini vatanseverliklerinden dolayı mezar yağmacılarını yakalamaya adayan müfettişler ve yüksek teknoloji aletleri ve geniş bilgi birikimini kullanarak sahteleri tespit eden bir sanat uzmanı gibi diğerleri... hayatları bu dramada heyecan verici bölümlerle ortaya çıkıyor.

Önde gelen erkek karakter, Kore Kültürel Miras İdaresi için çalışan bir müfettiş olan önde gelen kadın karakterle çatışan, sahte eserleri tespit eden ve orijinal sanat eserlerini restore eden bir sanat uzmanıdır, ancak çalıntı kültürel miras parçaları vakalarını çözmek için birlikte çalışırlar ve Yol boyunca aşkı bul. Tuhaf flört ritüellerini izleyen insanlar onlar için üzülecek ve aynı zamanda kalplerinde bir çarpıntı hissedecekler. Müfettişlerin parmaklıklar ardına koydukları yağmacılarla dostluk kurdukları dokunaklı sahneler var. Bu ilginç, kalp durduran dramada müfettişler, yüksek teknoloji aletleri kullanarak sanatı restore ediyor ve sahteleri tespit ediyor.

dizi

btsdaily
Dizi Adı: Strong Woman Do Bong Soon
Korece Adı: 힘쎈여자 도봉순
Tür: Romantik Komedi, Fantastik
Yönetmen: Lee Hyeong-Min
Senarist: Baek Mi-Kyeong
Yayınlandığı Kanal: JTBC
Bölüm: 16
Yayın Tarihi: 24 Şubat 2017 - 14 Nisan 2017
Dil: Korece
Ülke: Kore

Konusu:
Bong Soon (Park Bo Young) insanüstü bir güç ile doğdu. Gücü kalıtsaldır ve sadece ailedeki kadınlara geçmektedir. Bong Soon' un hayali, ana karakterin kendisi olduğu bir video oyunu yaratmaktır. Bir gün Bong-Soon, bir haydut tarafından saldırıya uğramış otobüs şöförüne yardım eder. Küçük bir gangster çetesi Bong-Soon'a saldırıyor, fakat Bong Soon kolayca hepsinin hakkından geliyor. Ainsoft'un CEO'su Min Hyuk (Park Hyung Sik) bu süre zarfında, Bong Soon'un adamları dövüşüne şahit oluyor. Bir süredir tehditler alan ve takip edilen Min Hyuk, Bong Soon' un süper gücüyle harika bir koruma olacağını düşünüyor. Bong Soon' a yüksek ücret teklifinin yanı sıra iyi çalışması halinde şirketin Planlama bölümünde çalışma şansı sunuyor.
Bu arada, kadınlara yönelik kaçırma suçları Bong-Soon'un yaşadığı mahalle de yaşanıyor. Dedektif Kook-Doo (Ji Soo) da aynı mahallede yaşıyor. Çocukluktan beri arkadaşlardır fakat Bong Soon Kook Doo' ya deliler gibi aşıktır. Kook Doo' nun ise kız arkadaşı vardır. Dedektif Kook Doo mahallede yaşanan suçları çözmeye çalışıyor, Bong Soon ve Min Hyuk da olaya karışıyor.

navillera

KORESÖZLÜK
Sim Deok-Chool ( Park In-Hwan ) hayatı boyunca bale yapma hayali kurmuştur . 70 yaşında ve postane çalışanı olarak işinden emekli. Yaşam koşulları nedeniyle balerin olma hayalini bir kenara bıraktı ve ailesine destek olmak için normal bir işte çalıştı. Şimdi, Sim Deok-Chool tekrar hayalinin peşinden gitmeye karar verir. Karısı ve yetişkin çocukları da dahil olmak üzere ailesi, kararından memnun değil, ancak Sim Deok-Chool, ömür boyu hayalini sürdürmekte tereddüt etmiyor. Bale öğrenmek için bir bale topluluğuna katılır. Orada Lee Chae-Rok ( Song Kang ) ile tanışır .

Lee Chae-Rok 23 yaşında bir adamdır. Büyürken beyzbol, yüzme ve futbol gibi farklı sporlar yaptı, ancak bu etkinliklerin hiçbirinde yetenekli değildi. Daha sonra baleye ilgi duymaya başladı. Annesi balerindi ama Lee Chae-Rok gençken bir hastalıktan öldü. Babası daha sonra iflas etti. Lee Chae-Rok, bale için bir yeteneği olduğunu öğrendi, ancak bale yaptıktan sonra babasıyla zar zor iletişim kuruyor ve maddi olarak geçimini sağlamakta zorlanıyor. Zor zamanlardan geçen bale arzusu söner. Bu sırada önünde Sim Deok-Chool belirir.

one ordinary day

KORESÖZLÜK
Kim Hyun-Soo ( Kim Soo-Hyun ) sıradan bir üniversite öğrencisidir, ancak bir gecede yanlışlıkla cinayetle suçlanır. Hayatı dipsiz bir kuyuya düşer.

Shin Joong-Han ( Cha Seung-Won ) üçüncü sınıf bir avukattır. Baro sınavını zar zor geçmeyi başardı. Shin Joong-Han hiçbir zaman hiçbir şeyde harika olmadı ama Kim Hyun-Soo'ya yardım etmeye çalışan tek kişi o. Shin Joong-Han, Kim Hyun-Soo ile tanıştığından beri acımasız bir hukuk sistemiyle karşı karşıyadır.

stayc

KORESÖZLÜK
StayC (Korece:스테이씨, açılımı: Star To A Young Culture) High Up Entertainment tarafından kurulan Güney Koreli kız grubu. Grup altı üyeden oluşmaktadır: Sumin, Sieun, Isa, Seeun, Yoon ve J.

Yapımcı Black Eyed Pilseung tarafından oluşturulan grup, High Up Entertainment'ın ilk grubudur.

Grup, 12 Kasım 2020'de ilk single albümleri "Star to a Young Culture" ile çıkışını gerçekleştirdi.

90 days of love

KORESÖZLÜK
Tabuyu aşan bir kader, Ahlakı aşan bir aşk İşte, otuz bir yaşında hayatının zirvesinde olan bir adam, üç kısa ay içinde sadece bir toz zerresi olarak uzayda kaybolmaya mahkum bir adam.[90'da. gün mutlaka ben yok olacağım ama dünya hiçbir şey olmamış gibi devam edecek bir gün karım bile gözyaşlarını silecek, kendi kendine ölülerin öldüğünü ve dirilerin yaşamaya devam etmesi gerektiğini söyleyecek. o zaman olur mu? kalan 90 günümde karımdan izin istemek yanlış mı?]2006 sonbaharı.Bir erkek ve bir kadının karşılaşması kaderdi, ama sonunda kalpleri kırılmaya mahkumdu. Şimdi dünyada son kez birbirlerini sevmek için 90 gün boyunca umutsuzca yalvarıyorlar. Bu adamın karısı ya da bu kadının kocası olsaydınız, hem ahlakı hem de tabuyu çiğneyen yalvarışlarına nasıl cevap verirdiniz...?
90 days of love

k-pop

btsdaily
ANS
k-pop
ANS Entertainment çatısı altında kurulan grup, 2019'da “Boom Boom” adlı albümleriyle ilk çıkışını yaptı. Grubun konsepti ise masumiyet ve girl crush (kızların bile hayran olduğu şey demek). Grubun müzikal yolculuğu maalesef çok kısa sürdü. Bu yıl Haena dışındaki tüm üyeler, grubun fancafe hesabından acenteleriyle olan sözleşmelerini feshettiğini ve grubun dağıldığını duyurdu. Ayrıca, ajansın tüm çalışanlarının Mart ayında işten çıkarıldığını da bildirdi.

ANS grup üyeleri:
– Lina (lider vokalist)
– J (lider Rapçi, vokalist)
– Royeon (lider vokalist)
– Dalyn (ana Rapçi, vokalist)
– Raon (vokalist)
– Bian (ana vokalist)
– Dam I (vokalist)
– Haena (vokalist, maknae)

big man

KORESÖZLÜK
Kim Ji-Hyeok'un ( Kang Ji-Hwan ) ebeveynleri yoktur ve zor bir hayat yaşar. Daha sonra geleneksel bir pazarda küçük bir restoran işleten Dal-Sook ile tanışır. Kim Ji-Hyeok, annesi gibi onu takip eder ve geleneksel pazara yerleşir. Geleneksel pazarda kendi mağazasını açmak için çok çalışıyor.

Birden, Kim Ji-Hyeok, Kore'nin en iyi şirketi Hyunsung'un sahibi olan bir ailenin gizli oğlu olur. Yine de saf olmayan niyetler olduğunun farkındadır. O andan itibaren Kim Ji-Hyeok, Hyunsung şirketindeki insanlardan intikam alır. Hayatının en önemli zamanında tanıştığı So Mi-Ra ( Lee Da-Hee ) adlı bir kadınla romantik bir ilişkiye girer .

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol