missing the other side

KORESÖZLÜK
Bir köyde kayıp, ölmüş insanların ruhları bulunur. Kayıp cesetleri bulmak ve ortadan kaybolmalarının ardındaki gerçeği keşfetmek için bir arayış başlar. Kim Wook düzgün bir konuşmacı ve yakışıklı bir adam. Geçimini sağlamak için sahtekarlık yapar. Bir gün kayıp ölülerin toplandığı Duon Köyü'ne varır. Yakında sayısız gizemle karşı karşıya kalır. Jang Pan Seok gizemli bir figür. Gizlice kayıp insanları arar.O, Duon Köyü ile dış dünya arasındaki bağlantıdır. Kim Wook ile dolandırıcılık ortağı olur ve davaları çözer. Lee Jong Ah, Kim Wook'un destekçisidir. Sosyal adaleti sağlamak için dışarı çıkmış beyaz şapkalı bir hacker. Günlük işi olarak bir toplum merkezinde düşük rütbeli bir kamu görevlisi olarak çalışıyor. Shin Joon Ho seçkin bir dedektiftir. Düğününden bir ay önce nişanlısı Choi Yeo Na ortadan kaybolur. Onu bulmak için kayıp kişiler ekibine başvurur

hope

KORESÖZLÜK
8 yaşındaki bir kız çocuğunun (Re Lee) içsel olarak yıpratan ve duygusal olarak etkileyen korkunç bir tecavüzle baş etmesi, olay sonrasında çevresindekilerin de desteğiyle tüm engelleri aşmaya çalışmasının öyküsü.
Yönetmen Joon-ik Lee başrollerde Kyung-gu Sol, Ji-won Uhm, Kim Hae-sook, Mi-ran Ra
hope

behind cut

KORESÖZLÜK
Ki Jin, büyük hayalleri olan tomurcuklanan bir moda tasarımı öğrencisidir: Dünyaca ünlü bir giyim tasarımcısı olmak istiyor. Ancak Güney Kore'nin moda ağacının zirvesine çıkan yolculuk kolay değil ve doğru yolu bulmak için mücadele ediyor. Bir gün sokakta, sürekli iyimser yarı zamanlı teslimat işçisi Yeong Woo ile karşılaşır. Tanıdığı herkes hakkında büyük bir plan hazırlamış gibi görünse degelecekleri nasıl şekillenecek, Yeong Woo'nun bir hayali yok. Diğerleri hayatta bir yere varmak için acele ederken, kendi hayatı birinci vitese takılmış gibi görünüyor. Ki Jin ve Yeong Woo için işler sarsıntılı bir başlangıca sahip olsa da, birbirlerine bir düşkünlük geliştirmeye başlarlar ve görünüşte zıt olan kararlılık ve kabul karışımının bir "zıtların çekimi" durumu olup olmadığını merak etmeye başlarlar. Ancak Lee Bin adlı önde gelen bir model sahneye çıktığında işler karmaşık bir hal alır. Ki Jin'e aşık olmaya başlar. Bu gelişme, Ki Jin ve Yeong Woo arasındaki acemi romantizmin sonunu getirebilir mi?

faith

KORESÖZLÜK
Goryeo Dönemi'nde (918-1392) gelişen sağlık görevlisi Kangchan'ın öyküsünü anlatmaktadır. Kangchan örnek tıbbi çalışmalarından dolayı sonunda onurlu bir hekim olmuştur. Dizi, ilk hekimlik aşamasından Kang-chan'ın "" konumuna ulaşmasına kadar Kang-chan'ın yaşamını kapsamaktadır. Özel Kwangsewon sağlık kurumunda çalışırken Kang-chan insanlara umut ve yeni bir hayat vermektedir.
faith

twenty

KORESÖZLÜK
Chi-Ho ( Kim Woo-Bin ), Dong-Woo ( Lee Joon-Ho ) ve Gyung-Jae ( Kang Ha-Neul ) liseden beri en iyi arkadaşlardır. Şimdi hepsi 20 yaşında.

Chi-Ho'nun So-Min ( Jung So-Min ) adında bir kız arkadaşı vardır , ancak o sadece diğer kadınlara kur yapmayı düşünür. Bir kaza, Chi-Ho'yu oyuncu olmak isteyen Eun-Hye ( Jung Joo-Yeon ) ile vakit geçirmeye iter .

Dong-Woo bir çizgi roman sanatçısı olarak çalışmayı umuyor, ancak ailesinin zayıf mali durumu, Dong-Woo'nun birkaç yarı zamanlı işte hokkabazlık yapmasına neden oluyor. So-Hee ( Lee Yoo-Bi ), Gyung-Jae'nin küçük kız kardeşidir ve Dong-Woo'ya tapmaktadır.

Gyung-Jae üniversitede birinci sınıf öğrencisidir. Büyük bir şirkette iş bulmayı umuyor. Gyung-Jae daha sonra kendisine ilgi duyan ve ona aşık olan bir üst sınıf öğrencisi Jin-Joo ( Min Hyo-Rin ) ile tanışır.

happy home

KORESÖZLÜK
Sam-Bong ( Kim Young-Chul ) Çin restoranı Gahwamansasung'u açar. Ailesine karşı ucuz ve otoriterdir. Bir karısı ve üç çocuğu var: ikizler Hae-Ryung ( Kim So-Yeon ) ve Man-Ho ( Jang In-Sub ) ve küçük kardeşi Hae-Won ( Choi Yoon-So ).

Hae-Ryung'un kocası Hyun-Ki ( Lee Pil-Mo ) ile mükemmel bir hayatı var gibi görünmektedir . Kayınvalidesi başarılı bir Kore geleneksel kıyafet tasarımcısıdır. Gerçekte, Hae-Ryung'un hayatı mükemmel olmaktan uzaktır. Tek oğlu 5 yıl önce bir trafik kazasında öldü. Kocası ona karşı kayıtsız, kayınvalidesi ise özel hayatında ona karşı acımasızdır. O sırada Hae-Ryung, Ji-Gun ( Lee Sang-Woo ) ile tanışır . Ortak bağları paylaştıkça yakınlaşırlar, ancak Ji-Gun'un Hae-Ryung'a söyleyemeyeceği bir sırrı vardır.

Hae-Ryung'un ikiz kardeşi Man-Ho, beceriksiz ve çocuksu. Karısı Mi-Soon ( Kim Ji-Ho ) ile babasının Çin restoranında çalışmaktadır . Hem işte hem de evde Mi-Soon'a güveniyor. Bir gün, geçmişte Sam-Bong'un restoranında çalışan ve Mi-Soon ile aynı yetimhanede büyüyen Se-Ri ( Yoon Jin-Yi ), bir bebek oğluyla ortaya çıkar. Se-Ri, Mi-Soon'a çocuğun babasının Man-Ho olduğunu söyler.

En küçük kardeş Hae-Won bir moda dergisinde editör olarak çalışmaktadır. Yeni baş editörü Kang-Min'i ( Park Min-Woo ) sevmiyor , çünkü babasının şirketin CEO'su olması nedeniyle pozisyonu kazandı.

dizi

btsdaily
Find Me in Your Memory (2020) – IMDb: 7,4
yaşadığı her şeyi an be an hatırlayan bir adam ve son derce unutkan bir kadının arasındaki aşk ilişkisini anlatıyor. Romantizm ve komediyi bir arada izleyicisine sunan dizi aynı zamanda Kore'de bu yılın en çok izlenen kore dizileri sıralamasında birinci sırada gösteriliyor.

sympathy for lady vengeanca

KORESÖZLÜK
İntikam Meleği'nde; işlemediği bir suçu üstlenmek zorunda kalıp Kyoungju Kadın Hapishanesi'nde 13,5 yıl yatan Lee Geum-ja'nın hikayesi anlatılıyor. Hapise düştüğü gün intikam alma sürecini başlatan ve bu amaçla ileride özel bir hizmet talep edeceği mahkum arkadaşlarına akla hayale gelmedik güzellikler yapan Lee Geum-ja; kendisini bu duruma sokan kişiyi bizzat kuracağı mahkemede yargılayacağı günün hayaliyle yaşamaktadır. Bu arada intikam almayı düşündüğü kişinin de kendine göre planları vardır…Kuzey Kore'li casusu, soyguncu çifti, kocasını ve kocasının metresini öldürdükten sonra pişirip yiyen “cadı”sı, menfaatçi rahibi, sakat pastacısı ve çılgın fahişesi ile Fellini biçimciliğine sahip grotesk bir sirki andıran İntikam Meleği; Chan-Wook Park'ın intikam üçlemesinin en iyi görüntü ve ses çalışmasına sahip.
sympathy for lady vengeanca

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol