why secretary kim

KORESÖZLÜK
Kibirli ve bencil bir yapıda olan Lee Young-Joon; aynı zamanda da iyi bir görünüme sahip ve büyük bir şirketin varisi olarak yer almaktadır. Karakter yapısından ötürü son derecede zorlu biri olan Lee Young-Joon; yeni bir sekreteri işe aldığında hayatının değişeceğinden habersizdir. Daha önce ilişki yaşamamış olan Lee Young-Joon; işe aldığı Kim Mi-Soo ile zaman içerisinde duygusal bağlar kurarak; bambaşka bir karaktere bürünecektir. Zaman zaman tatlı bir biçimde atışacak olan ikili; ilk ilişki deneyimlerini de beraberce yaşadıklarından ötürü ortaya oldukça güzel bir konu da çıkacaktır.
why secretary kim

k-pop

btsdaily
•BTS ÜYESİ RM•

k-popGerçek ismi: Kim Nam Joon (김남준)
Gruptaki görevleri: Ana rapçi ve grubun lideri.
Doğum tarihi: 12 Eylül 1994
Burcu: Başak
Boyu: 1.81 cm
Kilosu: 67 kg
Kan grubu: A
Doğum yeri: Ilsan – Gyeonggi-d
Kardeşi: Kız kardeşi var.
Hobisi: İnternette sörf yapmak.
Eğitimi: Apgujeong Lisesi, Global Cyber Universitesi
En sevdiği sayı: 1
En sevdiği renk: Siyah
En sevdiği yemekler: Et yemekleri ve el yapımı eriştelerden yapılan geleneksel bir Kore çorbası olan “Kalguksu”yu çok seviyor.
1

yumis cells

KORESÖZLÜK
Yu-Mi ( Kim Go-Eun ) sıradan, bekar bir çalışan kadındır. Duygularını ifade etmekte iyi değildir. Romantik ilişkisi ve işi sayesinde bir insan olarak büyür ve günlük yaşamında mutluluk bulur. Yu-Mi'nin beyninde aşk, şiddet, mantık, iyi ve kötü gibi farklı duyguları temsil eden hücreler vardır. Beynindeki bu minik hücreler onun için aktif olarak çalışır. Duyguları ve sorunlarıyla ilgilenirler.

check out the event

KORESÖZLÜK
Ha Song-Yi ( Bang Min-Ah ) parlak ve dürüst bir kişiliğe sahiptir. Botanik bahçesi koordinatörü olarak çalışıyor. Erkek arkadaşı Park Do-Gyeom'du ( Kwon Hwa-Woon ), ama o aniden ondan ayrıldı ve hala ayrılığından dolayı kırık bir kalbi var. Bir gün, bir çift gezi etkinliği kazandığını öğrenir. Ha Song-Yi ve Park Do-Gyeom, hala erkek ve kız arkadaş gibi davranarak çift gezisine katılırlar. Bu arada, bir deneme yazarı olan Seo Ji-Kang ( An Woo-Yeon ), çift gezisi için rehber olur. Orada Ha Song-Yi ile tanışır ve ondan etkilenir.

topik sınavı

bangtanman
Bugün 10 Temmuz'da gerçekleştirilen 77. Korece Yeterlilik Sınavı'nın (TOPIK) sonuçları topik.go.kr web sitesinde açıklandı. Giren arkadaşlar varsa sınav hakkındaki düşünceleriyle başlığı yeşillendirirse sevinirim. Fikir alışverişi yapmak için iyi bir fırsat olduğunu düşünüyorum. Ben henüz sertifikamı indirmek için sırada bekliyorum.

pure love

KORESÖZLÜK
Sun-Mi ( Jeon Mi-Sun ) bir lise öğretmenidir. O 40 yaşında ama hala bekar. Gerçekten sevdiği biriyle evlenmeyi umuyor. Sun-Mi'nin aynı zamanda bekar olan Jung-Woo ( Lee Hoon ) adında bir arkadaşı vardır . Jung-Woo'yu sevse de ona nasıl hissettiğini söyleyemez. Bunun nedeni, yirmi yıl önce ona olan aşkını itiraf etmesidir, ancak kadın onu geri çevirmiştir.

Sun-Mi yeni bir liseye transfer olur. Orada ilk aşkı Woo-Sung ( Kim Tae-Hoon ) ile tanışır . Üniversite öğrencisiyken Woo-Sung'a aşıktı. Woo-Sung şimdi aynı lisede matematik dersi veriyor. Eşi 16 yıl önce vefat etti ve şimdi kızıyla birlikte yaşıyor.

secret garden

KORESÖZLÜK
Varlıklı bir adam ve dublörlük yapan yoksul bir kız birbirine âşık olur. Ancak ruhları açıklanamaz biçimde yer değiştirince işler karışır ve karanlık sırlar açığa çıkar.
Başroldekiler:Hyun Bin,Ha Ji-won,Yoon Sang-hyun
Yaratıcılar:Shin Woo-chul,Kim Eun-sook
secret garden

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol