the devil judge

KORESÖZLÜK
Bir kaos döneminde, bir yargıç mahkemeyi bir realite şovuna dönüştürür ve kötü insanları acımasızca cezalandırır.

Kang Yo-Han ( Ji Sung ) bir yargıçtır. Aristokrat bir görünüme ve zarif bir tada sahiptir. Yolsuz ve açgözlü adamları güçle cezalandırır. Kang Yo-Han bir sır.

Jung Sun-A ( Kim Min-Jung ), Sosyal Sorumluluk Vakfı'nın yönetici direktörüdür. O akıllı ve güzel. Aynı zamanda Kang Yo-Han'ın düşmanıdır. Jung Sun-A, siyaset ve ekonomi gibi çeşitli sosyal çevrelerden önemli kişilerle ilgilenmektedir. İlişkilerini kullanarak ülkeyi kontrol etme gücüne sahiptir.

Kim Ga-On ( Jin Young ) çaylak bir yargıçtır. Çocukluğunda anne ve babasını kaybettiğinden beri zor zamanlar geçirmiş, ancak büyük çabalar harcadıktan sonra hakim olabilmiştir.

Yoon Soo-Hyun ( Park Gyu-Young ) bir dedektiftir. Kim Ga-On'un uzun zamandır arkadaşıdır ve Kang Yo-Han'ın sırrının peşine düşer.
the devil judge
1

dizi

btsdaily
Itaewon Class (2020) – IMDb: 8,2
dizi
Netflix'in 2020 yılında izleyicilerine sunduğu dikkat çekici yapımlardan biri olan Itaewon Class dizisi izleyicisine güzel bir Kore draması sunuyor. Dizide eski bir mahkum arkadaşıyla birlikte Seul'un en canlı sokağında bar açmaya çalışan ana karakterimiz ve bu süreçte karşılaştığı sorunlar konu edinilmiştir. Dizi özellikle duygusal sahneleri ve oyunculuk performanslarıyla izleyicisini büyülemeyi başarmıştır.

fly again

KORESÖZLÜK
Ünlü olma hayalleri onu sürekli ileriye iten Han Yo Han, dahi bir dansçıdan çok yönlü yetenekli bir idole geçiş yapma zamanının geldiğine karar verir. Hayallerini daha iyi sürdürmek için Hanbit Sanat Lisesi'ne transfer olur. Ne yazık ki, Yo Han için işler yeni okulunda pek iyi gitmez, özellikle de talihsiz bir kazanın ömür boyu hayallerini çalmasından sonra. Kazaya rağmen Yo Hanhayallerini gerçekleştirmenin yeni bir yolunu aramak için elinden gelenin en iyisini yapar. Tesadüfen, "Kötüler" adlı dans kulübünün üyeleriyle sık sık yollarının kesiştiğini fark eder. Dans kulübüyle ne kadar çok zaman geçirirse, ona tamamen yeni bir dünyanın açıldığını o kadar çok fark etmeye başlar. Yo Han bu heyecan verici yeni dünyayı keşfetmeye başlarken, idol olmak için doğmuş onur öğrencisi On Ji Min ile tanışır. Ailesi onu sürekli daha iyi ve en iyi olmaya zorlarken, başarmaktan başka bir şeyi nasıl yapacağı konusunda hiçbir fikri yoktur. Ancak, ilişkileri beklenmedik bir dönüş yaptıktan sonra hem Ji Min hem de Yo Han için işler tamamen değişir. Önlerinde açılan yeni yollar ile Yo Han ve Ji Min, yeni hayaller kurma cesaretini bulmaya başlar. Ama etraflarındaki herkes ve her şey onları tutmaya çalışırken, bu hayallerinin peşinden gidebilecekler mi?

a business proposal

KORESÖZLÜK
Shin Ha-Ri ( Kim Se-Jeong ) bekar bir kadındır ve bir şirkette çalışmaktadır. Bir erkek arkadaşı vardır ve uzun süredir ona aşıktır ama arkadaşının bir sevgilisi olduğunu öğrenir. Shin Ha-Ri üzülür ve bir chaebol ailesinin kızı olan arkadaşı Jin Young-Seo ile tanışmaya karar verir. Jin Young-Seo daha sonra Shin Ha-Ri'den kör bir randevuda yerini almasını ister ve hatta onun zamanı için biraz para teklif eder. Shin Ha-Ri, arkadaşının teklifini kabul eder. Randevusu tarafından reddedilme niyetindeyken Jin Young-Seo olarak kör randevuya çıkıyor. Kör randevusunu gördüğünde Shin Ha-Ri şaşkına döner. Kör randevusu Kang Tae-Mu'dur ( Ahn Hyo-Seop ). Çalıştığı şirketin CEO'su.

Kang Tae-Mu, büyükbabasının kurduğu bir şirketin CEO'sudur. Bir gün, büyükbabası ona, kendisi için ayarladığı yaklaşan bir kör randevu hakkında bilgi verdi. Kang Tae-Mu bir işkoliktir ve büyükbabasının onun için kör randevular ayarlamasından rahatsızdır. Artık işinden rahatsız olmamak için, kör bir randevuda tanıştığı bir sonraki kadınla evlenmeye karar verir. O kadın Shin Ha-Ri ama Jin Young-Seo gibi davranıyor.

Ertesi gün, Shin Ha-Ri, Kang Tae-Mu'dan bir telefon alır. Onunla evlenmesini ister.

güney kore hakkında bilinmeyenler

minny
Dışkıya karşı bir takıntıları vardır.

Koreliler, dışkıya o kadar takıntılı haldeler ki her yerde bu şekilde kurabiye veya heykeller görebilirsiniz. Bunun nedeni ise, eski zamanlarda insanların rüyalarında dışkı görmesinin varlıklı olacaklarına yorumlanması...

enhypen

KORESÖZLÜK
Hayatta kalma programı I-LAND aracılığıyla bir araya gelen yedili, yeni nesil önde gelen bir K-Pop sanatçısı yaratma hedefiyle kuruldu.

Yakıcı tutkuları ve azimleriyle, çıkışlarından önce bile bu hedefe ulaşmayı çoktan başarmışlardı. Önde gelen sanatçılar olarak onları daha da farklı kılan bu 7 adam, geniş becerileri ve ilgi çekici konseptleri ile hayranlarla olan güçlü bağları ile büyülemeye devam ediyor.
enhypen

are you human

demo
dizinin ismi bir siteye üye olurken insan olduğumuzu doğrulamak için geçtiğimiz güvenlik sorusu gibi olsa da konusu dikkat çekici izleyeceğim.

k-pop

btsdaily
•BTS ÜYESİ JIN•
Gerçek adı: Kim Seok Jin (김석진)
Gruptaki görevi: Vokal, dansçı, grubun birinci görsel üyesi.
Doğum tarihi: 4 Aralık 1992
Burcu: Yay
Boyu: 1.79 cm
Kilosu: 63 kg
Kan grubu: 0
Doğum yeri: Gwacheon – Gyeonggi-do
Kardeşi: Bir abisi var.
Hobileri: Yemek yapmak, Nintendo video oyunları oynamak, “Selca” çekmek yani “Selfie” çekmek! Koreliler “Selfie”ye “Selca” diyorlar.
En garip alışkanlığı: Acıktığı zaman sol gözünü kırpıyor.
Eğitimi: Konkuk Üniversitesi Sinema Bölümü
Favori sayısı: 4
En sevdiği renk: Eskiden pembeydi ama şu sıralar maviyi çok sevdiğini söylüyor.
En sevdiği yemekler: Istakoz, et yemekleri ve soğuk yenen bir noodle çeşidi olan Koreliler'in çok sevdiği “Naengmyeon” isminde bir yemek.
k-pop

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol