dizi önerileri (okul konulu)

alinya
Okul konulu Kore dizileri
Seri:5
Twenty Twenty Dizi Konusu
Yirmi Yirmi, yetişkin olduklarında karşılaştıkları gerçekçi sorunları paylaşan yirmi yaşındaki çocukların hayalini ve sevgisini anlatıyor. Lee Hyun Jin ve Chae Da Hee tanışır ve kendi sınırlarını oluşturarak birlikte olgunlaşmaya başlar.

dizi önerileri (okul konulu)

btsdaily
Monstar (IMDb Puanı: 7.3)
2013 yapımı bu okulda geçen Kore dizisindeyse psikolojik olarak derin yaraları olan öğrencilerin müziğin gücüyle iyileşmeleri anlatılıyor. Başrollerde Joon-hyung Yong, Yeon-Soo Ha ve Ha-Neul Kang başrollerde.
dizi önerileri (okul konulu)

blue birthday

KORESÖZLÜK
Oh Ha Rin ve Ji Seo Jun ilkokuldan beri yakın arkadaşlardır.Oh Ha Rin'in, Ji Seo Jun'a karşı birtakım hisleri vardır ve bunu ona doğum gününde söylemeyi düşünmektedir.Ancak Ji Seo Jun doğum gününde intihar eder ve hayatını kaybeder.Bu olayın üzerinden 10 sene geçmiştir.Oh Ha Rin şimdilerde bir hayvan barınağında çalışmaktadır.İlk aşkını kaybettiği günün 10. yıldönümünde Oh Ha Rin, Ji Seo Jun'a ait bazı fotoğraflara ulaşır ve üzüntüden onları yakmak ister.Fotoğrafları yakma esnasında Oh Ha Rin, 10 sene önce fotoğrafın çekildiği zamana geri döner.
blue birthday

phantom

KORESÖZLÜK
Kim Woo-Hyun ( So Ji-Sub ) yüksek rütbeli bir polis memurunun tek oğludur. Woo-Hyun polis akademisine birinci sırada girdi ve akademiden birinci sırada mezun oldu. Bir dedektif olarak daha sonra siber soruşturma departmanına katılır. Woo-Hyun daha sonra siber dünyada saklananların sırlarını ortaya çıkarmak için çalışır.

dizi önerileri (okul konulu)

alinya
Okul konulu Kore dizileri
Seri:2
Pop Out Boy: Kim Min Kyu ve Weki Meki'den Kim Doyeon gibi isimlerin rol aldığı popüler bir Webtoon'a dayanan bir Web Dramasıdır. ... Hikâye de Chun Nam Wook'un, gerçek dünyada Manhwa'nın kadın kahramanı ile aynı yüze ve aynı isme sahip lise öğrencisi Han Sun Nyeo'nun (Kim Doyeon) yollarının kesişmesiyle devam ediyor.

your honor

KORESÖZLÜK
Han Soo-Ho ve Han Kang-Ho tek yumurta ikizi olarak doğdular ama tamamen farklı hayatlar yaşıyorlar. Han Soo-Ho bir yargıç olarak çalışıyor ve ilkeler tarafından yönlendiriliyor. Han Kang-Ho'nun kapsamlı sabıka kaydı 5 farklı tutuklama içeriyor. Bir gün, Han Soo-Ho aniden ortadan kaybolur. Han Kang-Ho gizlice kardeşinin yerini hakim olarak alır. Bir zamanlar çöp olarak görülen Han Kang-Ho, "Sevgili Yargıç" olur ve çok saygı görür.

the negotiation

KORESÖZLÜK
Ha Chae-Yoon ( Son Ye-Jin ), Seul Metropolitan Polis Teşkilatı için bir kriz müzakerecisidir. Sakin ve soğukkanlı bir tavırla kendini taşır. Min Tae-Gu ( Hyun-Bin ) uluslararası bir suç örgütü için silah kaçakçısıdır. Korkunç bir rehine durumu sahneliyor ve Ha Chae-Yoon'un rehineleri kurtarmak için sadece 12 saati var.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol