midnight runners

KORESÖZLÜK
Ki-Joon ( Park Seo-Joon ) ve Hee-Yeol ( Kang Ha-Neul ) Kore Ulusal Polis Üniversitesinde yeni öğrencilerdir. En iyi öğrenciler değiller ama önemli olduğunda samimiler. Bir akşam dışarı çıkmaya karar verirler. Gecenin sonuna doğru genç bir kadının kaçırıldığına tanık olurlar. Ki-Joon ve Hee-Yeol polisi dahil etmeye çalışır, ancak ilgisizlik ve bürokrasi ile karşılaşırlar. İki polis öğrencisi çok geç olmadan genç kadının hayatını kurtarmaya karar verir.

dali and the cocky prince

KORESÖZLÜK
Jin Moo-Hak ( Kim Min-Jae ), küresel restoran franchise firması Dondon F&B'yi işleten bir ailenin ikinci oğludur. Şirket, bir gamjatang (domuz kemiği yahnisi) restoranından yola çıktı. Eğitimden yoksundur, ancak para kazanma konusunda mükemmel bir yeteneği vardır.

Bu arada, Kim Da-Li ( Park Gyu-Young ) bir sanat galerisinde misafir araştırmacıdır. Prestijli bir ailenin tek çocuğu. Kim Da-Li 7 farklı dil konuşabiliyor ve iyi bir kişiliğe sahip ama yemek yapmak gibi ev işlerini yapmakta pek iyi değil.

Jin Moo-Hak ve Kim Da-Li birbirlerinin geçmişlerini bilmeden tanışırlar ve birbirlerine karşı iyi hisler geliştirirler. İflas eden bir sanat galerisi nedeniyle zengin, eğitimsiz bir ailenin oğlu ve prestijli bir ailenin kızı olarak yeniden karşılaşırlar.

undercover

KORESÖZLÜK
Han Jung-Hyun ( Ji Jin-Hee ) NIS'in (Ulusal İstihbarat Servisi) bir ajanıdır. Polis üniversitesinde okurken NIS tarafından seçildi. Daha sonra çok gizli bir dava üzerinde çalıştı ve Choi Yeon-Soo ( Kim Hyun-Joo ) ile tanıştı . Takma adını kullanarak ona aşık oldu ve sonunda evlendiler. Bu arada Choi Yeon-Soo, adalet ve gerçeği arayan bir sivil haklar avukatı olarak çalışmaktadır. Memur Yolsuzluk Soruşturma Birimi Başkanlığı'na aday gösterildi. Adaylığı nedeniyle, kocasının gerçek kimliği kontrol edilemez bir duruma karışır.

blackpink

KORESÖZLÜK
2016 yılında ilk kez sahneye çıkar çıkmaz sektörde sağlam bir yer edinen dörtlü, kısa sürede benzersiz ateşiyle dünyayı aydınlatacak.

Yoğun güçlü marşları ve EDM'den daha yavaş şarkılara kadar uzanan müzikal tarzları ile Girl Crush konseptlerini öldürürken, aynı zamanda tüm benzersiz yanlarını sergilemeye hazır çok yönlü bir grup olarak tanınmaya başladılar.
blackpink

zombi ekspresi

KORESÖZLÜK
Seok-woo (Yoo Gong) kızı Soo-ahn ile birlikte Seul'den Busan'a gitmek üzere bir hızlı trene binmişlerdir. Ancak yolculuk esnasında hızla yayılan bir virüs baş gösterir ve virüse yakalanan herkes kana susamış zombilere dönüşmeye başlar. Virüsten etkilenmemiş yolcular, Busan'a sağ salim varabilmek için son derece tehlikeli bir yolculuğu tamamlamak zorunda kalacaktır.

radiant office

KORESÖZLÜK
Bir kadın iş bulmakta zorlanır, ancak başarısız olmaya devam eder. Ölmek için Han Nehri'ne atlamaya karar verir. Kadın kurtarılır ve hastanenin acil servisine gönderilir. Orada ölümcül bir hastalığı olabileceğini ve yaşamak için fazla zamanı kalmayabileceğini duyar. Bir sözleşmeli işçi olarak bir iş bulmayı zar zor başarıyor.

k-pop

btsdaily
Miss A
k-pop
Anlamı “Miss Asia” olan “Miss A” grubu, JYP Entertainment tarafından 2010'da kuruldu. 7 yıl boyunca etkin faaliyet gösteren grup, ilk çıkışını “Bad Girl Good Girl” şarkısıyla yapmıştı. Gaon Digital Chart'ta 1 numaraya yükselen şarkı, o yıl boyunca listelerde en iyi performans gösteren şarkı oldu. Son olarak Billboard, 2017'de “Son On Yılın En İyi 10 K-pop Kız Grubu” listesinde Miss A'yı 10 numaraya yerleştirdi. Kariyerleri boyunca pek çok konser veren grup, 2017'de resmi olarak dağıldı.

Miss A grup üyeleri:
– Wang Fei Fei (ana vokal)
– Lee Min Young (lider vokal, lider Rapçi)
– Bae Su-ji (lider vokal)
– Meng Jia (vokal, ana Rapçi) (gruptan resmi olarak ayrılan ilk üye)

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol