bts

btsxjimin
BTS üyesi jungkook
gerçek adı:jeon jungkook
gruptaki görevi:maknea vokal dansçı
doğum tarihi:1 eylül 1997
burcu:başak
boyu:1.78
kilosu:66
kan grubu:a
doğum yeri:busan
kardeşleri:bir tane abisi var
hobisi:Video montajlama, yeni müzikler keşfetme ve albüm kapağı tasarlama
eğitimi:Seoul Gösteri Sanatları Okulu, Global Cyber Üniversitesi
favori sayısı:1
en sevdiği renkler :siyah
en sevdiği yemekler:unlu olan çoğu yemekler

dizi

btsdaily
•Sweet Home (2020) IMDb: 7,4•
dizi
Korku türünde harika bir Kore dizisi Sweet Home… Netflix'in Kore dizileri kategorisinde oldukça dikkat çekici konuya sahip olan yapım, özellikle zombi türünü sevenler için iyi bir tercih olacaktır. Cha Hyun-Soon bir trafik kazasında ailesini kaybetmiş ve apartman dairesinde tek başına yaşamaktadır. Her şey bir anda değişmeye başlamış ve şehirdeki insanlar korkunç birer varlılara dönüşmüştür. Cha, kendisi gibi halen daha dönüşüme uğramayanlarla bir araya gelmek zorundadır.

the hypnosis

KORESÖZLÜK
Sınırda kişilik bozukluğu çeken Jin-Su ( Kim Hye-Soo ), kocasının ( Yoon Chan ) ilişkisini öğrendikten sonra intihara teşebbüs eden başarısız bir romancıdır . Yakında ayrılacağı bir kuruma kendini adamıştır. Jin-Su, bir yıl sonra tesadüfen Seok-Won ( Kim Tae-Woo ) ile tekrar karşılaşır. Doktorun onu hipnoz kullanarak onunla seks yapması için manipüle ettiği bir ilişkiye başlarlar. Sonuç olarak, onu kontrol etmek ve ikisi arasında tutkulu bir ilişki yanılsaması yaratmak için hipnozu kullanır. Doktorun kendi özel kargaşası var, hala karısının intiharıyla başa çıkmak için mücadele ediyor.

k-pop

btsdaily
•BTS ÜYESİ JIMIN•
Gerçek adı: Park Ji Min (박지민)
Gruptaki görevi: Vokal, dansçı
Doğum tarihi: 13 Ekim 1995
Bucu: Terazi
Boyu: 1.74 cm
Kilosu: 60kg
Kan grubu: A
Doğum yeri: Busan
Kardeşleri: Bir küçük erkek kardeşi var.
Hobisi: Fırsat bulduğunda hiçbir aktivitede bulunmadan dinlenmek.
Eğitimi: Busan Sanat Lisesi ve Global Cyver Üniversitesi
Favori sayısı: 3
En sevdiği renkler: Mavi ve siyah
En sevdiği yemekler: Domuz eti, ördek, tavuk, meyveler ve yine domuz etinden yapılan acılı “Kimchi Jjigae” isminde bir Kore yemeği.
k-pop

enhypen

KORESÖZLÜK
Hayatta kalma programı I-LAND aracılığıyla bir araya gelen yedili, yeni nesil önde gelen bir K-Pop sanatçısı yaratma hedefiyle kuruldu.

Yakıcı tutkuları ve azimleriyle, çıkışlarından önce bile bu hedefe ulaşmayı çoktan başarmışlardı. Önde gelen sanatçılar olarak onları daha da farklı kılan bu 7 adam, geniş becerileri ve ilgi çekici konseptleri ile hayranlarla olan güçlü bağları ile büyülemeye devam ediyor.
enhypen

voice 2

KORESÖZLÜK
Bir acil durum 112 çağrı merkezinin etrafına kurun. Bir suç işlendikten sonraki altın dönemde, çağrı merkezi bir seri katil de dahil olmak üzere suçluların peşine düşer.
voice 2

big man

KORESÖZLÜK
Kim Ji-Hyeok'un ( Kang Ji-Hwan ) ebeveynleri yoktur ve zor bir hayat yaşar. Daha sonra geleneksel bir pazarda küçük bir restoran işleten Dal-Sook ile tanışır. Kim Ji-Hyeok, annesi gibi onu takip eder ve geleneksel pazara yerleşir. Geleneksel pazarda kendi mağazasını açmak için çok çalışıyor.

Birden, Kim Ji-Hyeok, Kore'nin en iyi şirketi Hyunsung'un sahibi olan bir ailenin gizli oğlu olur. Yine de saf olmayan niyetler olduğunun farkındadır. O andan itibaren Kim Ji-Hyeok, Hyunsung şirketindeki insanlardan intikam alır. Hayatının en önemli zamanında tanıştığı So Mi-Ra ( Lee Da-Hee ) adlı bir kadınla romantik bir ilişkiye girer .

that man oh soo

KORESÖZLÜK
Oh Soo ( Lee Jong-Hyun ) 20'li yaşlarında bir adamdır ve bilişim alanında gelecek vaat eden bir mühendis, bir kafe sahibi ve bir barista olarak çalışmaktadır. O akıllı ve yakışıklı. Gizemli bir polen kullanarak siz erkekler ve kadınlar için aşk tanrısı oynuyor. Polen yüzünden Seo Yoo-Ri'ye ( Kim So-Eun ) aşık olur . Ayrıca 20'li yaşlarında ve polis memuru olarak çalışıyor. Parlak bir kişiliğe sahiptir ve ailesini tek başına destekler.

k-pop

btsdaily
T-ara
k-pop
Core Contents Media MBK tarafından 2009'da kurulan k-pop kız grubu “T-ara”, ilk çıkışını “Good Person” şarkısıyla yaptı. Şarkı, daha sonra “Cinderella Man” dizisinde kullanıldı. Grup, 2011'de yayımladıkları “”Roly-Poly” şarkısıyla ülke çapında asıl ününü kazandı. Zaman zaman bazı çekişmeler sebebiyle popülerliği düşse de grup Çin'deki en popüler kız gruplarından biri olarak görülüyor. Gruba 2013'te “T-ara N4” ve “QBS” adlı iki adet alt grup kuruldu.

T-ara grup üyeleri:
– Park Ji-yeon (vokal)
– Ryu Hwayoung (vokal)(ayrıldı)
– Ham Eun-jung (vokal)
– Park So-yeon (lider vokal) (ayrıldı)
– Hyomin (vokal)
– Jeon Boram (vokal) (ayrıldı)
– Lee Qri (vokal)
– Lee Areum (vokal) (ayrıldı)
– Yang Jiwon (vokal)
– Hana (vokal) (ayrıldı)

18 vs 29

KORESÖZLÜK
Hye-chan, popüler bir film yıldızı olan Sang-yeong'un 29 yaşında mutsuz bir karısıdır. Boşanma davası açmaya giderken, bir trafik kazası hayatını büyük ölçüde değiştirir. Hye-chan, 29 yaşındaki aynı kadın olarak iyileşir, ancak hala on sekiz yaşında olduğunu düşünür! Sang-yeong (çocukluktaki düşmanı) ile evli olduğuna inanamasa da, onların çocuksu tartışmaları kayıp aşklarını yeniden alevlendirir. Sang-yeong, Kore'de yakışıklı, kendini ifade eden ve başarılı bir film yıldızıdır. Ailesinin kötü şöhretli geçmişi nedeniyle, önce ılık ve duygusuz görünür, ancak ruhunun derinliklerinde oldukça savunmasız kalır. Hye-chan ile şiddetli bir tartışmanın ayrılık tehditleriyle sonuçlanmasından sonra, kocasının ayrılık taleplerini yerine getirmek için evden ayrılır ama şaşırtıcı derecede farklı bir zihin yapısıyla geri döner... Görünüşe göre hafızasının son on bir yılı elinden alınmış!
18 vs 29

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol