mr. queen

KORESÖZLÜK
Günümüzde, Jang Bong-Hwan, Başkanın Mavi Evinde şef olarak çalışmaktadır. Özgür bir ruhu var ama ruhu bir şekilde Joseon döneminde Kraliçe Kim So-Yong'un ( Shin Hye-Sun ) bedenine girmenin yolunu buluyor .

Kral Cheoljong'un ( Kim Jung-Hyun ) sırları vardır. Nazik ve kolay davranan bir figür gibi görünüyor. Aslında güçlü yönlerini gizler. Kraliçe Sunwon ( Bae Jong-Ok ), merhum Kral Sunjo'nun karısıdır. Ülkedeki gerçek gücü elinde tutuyor ve bu nedenle Kral Cheoljong'u sadece bir figür olarak görüyor. Kim Jwa-Geun ( Kim Tae-Woo ) Kraliçe Sunwon'un küçük erkek kardeşidir. O son derece iddialı.

uncle

KORESÖZLÜK
Joon-Hyeok ( Oh Jung-Se ) popüler olmayan bir müzisyendir. O bir kaybeden gibi ve hayatı dibe vurdu. Ablası Joon-Hee ( Jeon Hye-Jin ) ile ilişkisini kesmiştir . Bir gün Joon-Hee'nin oğlu karşısına çıkar. Joon-Hee boşandıktan sonra yeğeni OKB oldu. Joon-Hyeok yeğeniyle yaşamaya başlar ve onunla ilgilenir.

O esnada. Joon-Hee, 12 yıllık evlilikten sonra kocasından boşandı. Eski kocası ona fiziksel şiddet uyguluyordu. Ucuz kiralık bir daireye taşınır ve oğlunun velayetini almaya çalışan eski kocası ve annesiyle uğraşmak zorundadır.

Hey-Ryeong ( Park Sun-Young ) pahalı apartman kompleksi Royal State'in bir sakinidir. Apartman kompleksindeki anneler topluluğunun başkanıdır ve diğer anne üyeleri tarafından beğenilmektedir. Kyeong-Il ( Lee Sang-Woo ) Royal State'de ikamet etmektedir. Tatlı ve sıcak bir kişiliğe sahiptir. Karısı öldükten sonra kızını tek başına büyütmüştür. Yoo-Ra ( Hwang Woo Seul Hye ) anneler topluluğunun bir üyesidir ve Hey-Ryeong'a hayrandır.

kill heel

KORESÖZLÜK
UNI Home Shopping'deki 3 kadının bitmeyen arzularının ve mücadelelerinin hikayesi.

Woo Hyun ( Kim Ha-Neul ) evde alışveriş şovunun sunucusu olarak çalışmaktadır. Bir alışveriş programı sunucusu olarak sicili ne iyi ne de kötü. En iyi alışveriş programı sunucusu olmayı hedefliyor, ancak dipsiz bir kuyuya düşüyor. Bu onun değişmesine neden olur.

Gi Mo-Ran ( Lee Hye-Young ), UNI Home Shopping'in başkan yardımcısıdır. Kariyerine düzenli bir çalışan olarak başladı ve yönetici pozisyonuna kadar yükseldi. Başarı hikayesi diğer insanlar için efsanevidir. Hatalara izin vermez ve ne düşündüğünü belli etmez ama karizması vardır.

Bae Ok-Sun ( Kim Sung-Ryoung ), UNI Home Shopping'de en iyi ev sahibidir. Yüksek sınıf bir ailede doğdu. Başkalarına karşı cömerttir ve şirketindeki çalışanlar tarafından saygı duyulur, ancak gerçekte düşündüğü şey örtülüdür.

the jinx's lover

yukiko
Şanssız kaderiyle uzlaşan bir adam ve lanetini kırmak için gerçek dünyaya atlayan bir tanrıça etrafında dönüyor. Gong Soo Kwang, zanaat bira dükkanı işleten bir bira ustası. Kalbinde tutku dolu, ama her zaman sakin ve tok kalmayı başarıyor. Ayrıca ciddi bir tavırla donanmış, gittiği her yerde kadınlar arasında popüler olan çekici bir adamdır . Lee Seul Bi, Gong Soo Kwang ile tanışan ve kendi kaderiyle savaşan servet tanrıçasıdır. (Kaynak: Naver) ~~ Yazar Han Ji Hye (한지혜) ve illüstratör Gu Seul (구슬) tarafından yazılan "The Jinx's Lover" (징크스의 연인) adlı webtoon'dan uyarlanmıştır.

one more happy ending

KORESÖZLÜK
Han Mi-Mo ( Jang Na-Ra ), Baek Da-Jung ( Yoo Da-In ), Go Dong-Mi ( Yoo In-Na ) ve Hong Ae-Ran ( Seo In-Young ) bir zamanlar idol grubunun üyeleriydi. Melekler.”

Han Mi-Mo şimdi bir yeniden evlilik danışmanlığı işinde temsilci olarak çalışıyor. O da boşanmış. Eski grup arkadaşı Baek Da-Jung da aynı şirkette bir temsilci. Zengin bir adamla evlendi ama evliliği sallantıda. Go Dong-Mi artık bir ilkokul öğretmenidir. O bekar ve yalnız hissediyor. Hong Ae-Ran, bir internet alışveriş merkezinin temsilcisidir. Kadınlar hala arkadaş.

Song Soo-Hyuk ( Jung Kyoung-Ho ) bir muhabir ve bekar bir babadır. Doktor ve bekar bir arkadaşı olan Goo Hae-Joon ( Kwon Yool ) vardır. Song Soo-Hyuk ve Goo Hae-Joon, kadınlarla ilişkiye girer.
one more happy ending

the k2

kore
Millet girin izleyin muazzam bir diziydi çok geç kaldım izlemek için her sahnesi her dakikası şahaneydi o dövüş sahnelerindeki gerilim müziği off efsaneydi
Karakterler desen zaten on numara herkes çok güzel oynamış ahh K2 sen var ya kralsın
Hanımefendi rolündeki kadın yeri geldi delirtti beni sinirlendim lakin şahane bir oyunculuk ve finaldeki sahneleri bayılıyorum sana
İzleyin kardeş izlettirin aksiyon isteyenler buyurun önden başlayın

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol