eve's scandal

KORESÖZLÜK
"Eve's Scandal", bir chaebol'ün tüm ulusu şok eden 2 trilyon won (yaklaşık 1,7 milyar dolar) boşanma davasının iç hikayesini konu alan romantik bir drama. Dahi bir baba ile güzel bir anne arasında dünyaya gelen Lee Ra El, talihsiz bir aile ilişkisi yaşar ve ölümcül bir çekiciliği olan “tehlikeli bir çiçeğe” benzetilen bir kadına dönüşür. İnanılmaz derecede pahalı boşanma davasının merkezindeki kadın . Seo Eun Pyung, Lee Ra El ile tanıştığında aşk için her şeyden vazgeçen bir insan hakları avukatıdır. Han So Ra, LJ Group chaebol ailesinden evli olan güçlü politikacı Han Pan Ro'nun tek kızıdır. Güzel ve kendinden emin görünüyor, ama aslında içeride dengesiz ve genç kalmaya takıntılı. (Kaynak: Soompi)

the negotiation

KORESÖZLÜK
Ha Chae-Yoon ( Son Ye-Jin ), Seul Metropolitan Polis Teşkilatı için bir kriz müzakerecisidir. Sakin ve soğukkanlı bir tavırla kendini taşır. Min Tae-Gu ( Hyun-Bin ) uluslararası bir suç örgütü için silah kaçakçısıdır. Korkunç bir rehine durumu sahneliyor ve Ha Chae-Yoon'un rehineleri kurtarmak için sadece 12 saati var.

ınheritors

aslimser
Lee min ho yu bizde ki Özcan Deniz e benzetiyorum. Hiç fakir gariban dizisi var mı acaba😊 hep çıta nirvanada,hep çok zengin.. bir de oyunculuk anlamında da kendini geliştirmesi gerektiğini düşünüyorum. Misal bir ji chang wook ,bir Park SEO joon, bir song joong ki vs. Rolünü hissettirebiliyorken Lee min ho dizilerindeki hissedemiyorum ben. Yani ruhunu karakterine koymuyor sanki.. adam aşık mesela ama izleyici olarak bana o aşkı geçmiyor. Bu da eleştirim.
Bu dizi de güzeldi, keyifle izlediğim dizilerden biriydi. Lise, üniversite konulu gençlik dizilerini ayriyeten seviyorum açıkçası. Tavsiye ederim, Lee min ho yu izlerken siz ne hissedeceksiniz bakalım. 👍😊

yoga class

KORESÖZLÜK
Hyo-Jung ( Eugene ) , görünüşünden dolayı işini aldığında, kendine güvenen ve hevesli bir kadın olan Hyo-Jung ( Eugene ), radikal bir şekilde değişen arkadaşının gitmesini söylediği eski bir aktris tarafından işletilen gizemli bir yoga enstitüsünü ziyaret eder. 7 günlük yoğun eğitim kursunda, genç bir yoga ustası olan Nani ( Cha Su-Yeon ), Hyo-jung'a ve diğer dört kıza, kursu en başarılı şekilde uygulayan yalnızca bir kişinin nihai ve ölümsüz güzelliğin sırrını alabileceğini açıklar.

topik sınavı

bangtanman
Bugün 10 Temmuz'da gerçekleştirilen 77. Korece Yeterlilik Sınavı'nın (TOPIK) sonuçları topik.go.kr web sitesinde açıklandı. Giren arkadaşlar varsa sınav hakkındaki düşünceleriyle başlığı yeşillendirirse sevinirim. Fikir alışverişi yapmak için iyi bir fırsat olduğunu düşünüyorum. Ben henüz sertifikamı indirmek için sırada bekliyorum.

18 vs 29

KORESÖZLÜK
Hye-chan, popüler bir film yıldızı olan Sang-yeong'un 29 yaşında mutsuz bir karısıdır. Boşanma davası açmaya giderken, bir trafik kazası hayatını büyük ölçüde değiştirir. Hye-chan, 29 yaşındaki aynı kadın olarak iyileşir, ancak hala on sekiz yaşında olduğunu düşünür! Sang-yeong (çocukluktaki düşmanı) ile evli olduğuna inanamasa da, onların çocuksu tartışmaları kayıp aşklarını yeniden alevlendirir. Sang-yeong, Kore'de yakışıklı, kendini ifade eden ve başarılı bir film yıldızıdır. Ailesinin kötü şöhretli geçmişi nedeniyle, önce ılık ve duygusuz görünür, ancak ruhunun derinliklerinde oldukça savunmasız kalır. Hye-chan ile şiddetli bir tartışmanın ayrılık tehditleriyle sonuçlanmasından sonra, kocasının ayrılık taleplerini yerine getirmek için evden ayrılır ama şaşırtıcı derecede farklı bir zihin yapısıyla geri döner... Görünüşe göre hafızasının son on bir yılı elinden alınmış!
18 vs 29

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol