49 days

KORESÖZLÜK
Shin Ji Hyun nişanlısı ile evlenme planları yaparken bir trafik kazasında ağır şekilde yaralanarak komaya girer. Ruh bekçisi ona 49 günlük son bir şans sayılabilecek bir ömrü ona verir. Ancak bunun tek şartı onun yüzünden incinen üç kişiyi bulmaktır. Ji Hyun bu şartı yerine getirebilmek için yarı zamanlı bir işte çalışan Yi Kyung'un bedenini kullanacaktır.
49 days

dizi

btsdaily
Dizi Adı: Strong Woman Do Bong Soon
Korece Adı: 힘쎈여자 도봉순
Tür: Romantik Komedi, Fantastik
Yönetmen: Lee Hyeong-Min
Senarist: Baek Mi-Kyeong
Yayınlandığı Kanal: JTBC
Bölüm: 16
Yayın Tarihi: 24 Şubat 2017 - 14 Nisan 2017
Dil: Korece
Ülke: Kore

Konusu:
Bong Soon (Park Bo Young) insanüstü bir güç ile doğdu. Gücü kalıtsaldır ve sadece ailedeki kadınlara geçmektedir. Bong Soon' un hayali, ana karakterin kendisi olduğu bir video oyunu yaratmaktır. Bir gün Bong-Soon, bir haydut tarafından saldırıya uğramış otobüs şöförüne yardım eder. Küçük bir gangster çetesi Bong-Soon'a saldırıyor, fakat Bong Soon kolayca hepsinin hakkından geliyor. Ainsoft'un CEO'su Min Hyuk (Park Hyung Sik) bu süre zarfında, Bong Soon'un adamları dövüşüne şahit oluyor. Bir süredir tehditler alan ve takip edilen Min Hyuk, Bong Soon' un süper gücüyle harika bir koruma olacağını düşünüyor. Bong Soon' a yüksek ücret teklifinin yanı sıra iyi çalışması halinde şirketin Planlama bölümünde çalışma şansı sunuyor.
Bu arada, kadınlara yönelik kaçırma suçları Bong-Soon'un yaşadığı mahalle de yaşanıyor. Dedektif Kook-Doo (Ji Soo) da aynı mahallede yaşıyor. Çocukluktan beri arkadaşlardır fakat Bong Soon Kook Doo' ya deliler gibi aşıktır. Kook Doo' nun ise kız arkadaşı vardır. Dedektif Kook Doo mahallede yaşanan suçları çözmeye çalışıyor, Bong Soon ve Min Hyuk da olaya karışıyor.

lee jong suk

betul
Lee Jong sukun ilk izlediğim dizisi School 2013 aslında o diziyi kim wobin için izlemeye başlamıştım kim wobini dee the heirs dizisinden sonra kim wobinin tüm filim vee dizilerini izleme kararı almıştım ama school 2013 dizisinde Lee Jong suku görünce kim wobinin değilde Lee Jong sukun tüm filim vee dizilerini izlemeye başladım aslında school 2013 dizisini kim wobin için başlamıştım ama Lee Jong suk hayranı olup çıktım school 2013 dizisinden sonra hızımı alamayıp Lee Jong sukun tüm dizilerini izledim asker den döndükten sonra yeni projeleri olduğunu duyduğumda çok sevindim vee o projelerin en yakın zamanda ekrana çıkmasını 4 gözle bekliyorum gerçekten çok başarılı bir oyuncu

bad couple

KORESÖZLÜK
Dang-Ja ( Shin Eun-Kyung ) parlak, yüksek moda dergisinin başarılı bir editörüdür. Şık ve romantik bir romandan fırlamış güzel bir kadın kahraman gibi görünüyor. Ancak, göründüğünden daha fazlası var. İşini sürdürmek ve itibarını korumak için her gün çılgınca bir hızla çalışıyor. İnsanlar ona yaşlı bir hizmetçi diyor ama aklındaki son şey evlenmek. Evlilik sadece kariyerine müdahale ederdi. O, akıllı ve anlayışlı bir kadının özüdür. Yoğun programıyla evlilik karşılayamayacağı bir lükstür. Ayrıca hiçbir arkadaşı evliliklerinde mutlu değildir. Bir gün, Dang-Ja, arkadaşı Han Young'ın ( Choi Jung-Yoon ) kocası Kim Yoon-suk'a ( Park Sang-Min ) tanık olduğunda.) karısını aldatınca öfkelenir. Evlilik? Unut gitsin! Dang-Ja, bekar bir kadın olarak hayatının her anından zevk alır. Ama bazen hayatının geri kalanında yalnız kalacağı konusunda şüpheleri var. Anneleri ya da arkadaşı Dol-Soon'un kızıyla birlikte çocukları gördüğünde, yüreğinde bir boşluk hissetmesine engel olamaz. Bu sırada Dang-Ja, liseden en sevdiği öğretmeninin vefat ettiğine dair üzücü haberi duyar. Öğretmeni hayatı boyunca bekar olduğu için cenazesini kaldıracak bir ailesi yoktu. Dang-Ja bu deneyimle sarsılır ve kendi geleceği için korkmaya başlar. Öğretmeni gibi yalnız bir ölümle ölmek istemiyor. Bu yüzden birdenbire sorunlarının cevabının bebek sahibi olmak olduğuna karar verir. Ama evli bile değilken nasıl birine sahip olabilir? Batı'da bekar, çalışan bir anne olmak oldukça yaygındır. ancak Kore gibi muhafazakar ve katı bir toplumda, sosyal olarak kabul edilemez. Çocuk sahibi olmaya kararlı, bir sperm bankasına gidiyor. Ancak bekar olduğu için reddedilir. Ama bu onun istediğini elde etmesine engel olmayacak. Mükemmel genlere sahip bir bebeğe sahip olmak için akıllı, uzun boylu, atletik ve yakışıklı bir adam bulmak için yola koyulur.

tarih konulu kore dizileri

minny
100 Days My Prince
Konusu: Joseon Hanedanlığı döneminde geçen bu dizide veliaht prens bir gün aniden kaybolur. Hafızasını kaybetmesine yol açan bir kaza sonucunda veliaht prens sarayın dışında bir sivil olarak yüz gün geçirir.
Kategori: Tarihi, Romantik, Komedi
Bölüm Sayısı: 16
Yapım Yılı: 2018

a violent prosecutor

KORESÖZLÜK
Byun Jae-Wook ( Hwang Jung-Min ) sadece gerçeğin peşine düşen asabi bir savcıdır. Zorlu araştırmalarıyla ünlüdür. Byun Jae-Wook'un sorgusu altındaki bir şüpheli daha sonra ölü bulunur. Byun Jae-Wook tutuklandı ve 15 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

Beş gözyaşı sonra, Byun Jae-Wook hapishanede yakışıklı dolandırıcı Chi-Won ile tanışır. Chi-Won, Byun Jae-Wook'un davasını biliyor. Byun Jae-Wook, Chi-Won'un planını hapishane dışında gerçekleştirebileceğini düşünüyor. Eski bir savcı olarak bilgisini kullanarak Chi-Won'u beraat ettirir. Byun Jae-Wook, ona tuzak kuranlara karşı bir karşı saldırı hazırlar. Chi-Won, Byun Jae-Wook'tan kaçmak için bir fırsat arar.

dizi

deniss
W (Two Worlds) dizisini ilk çıktığı zamanlar bi kaç defa bitirdim izlemenizi tavsiye ederim fantastik bi konusu var ve bol bol gerilim içeriyo, tabi başrol Lee Jong Suk için bile tekrar izlerim şahsen. 16 bölüm her bölüm 1 saat . Netflix'te bulabilirsiniz .2016 yapım bir dizi.Konusu bi webtoon karakteri olan Kang Chul'un insan olması ve gerçek dünya ile webtoon dünyası arasında geçiş yapması .Tabi dizide başrol kadın karakterimiz de var , bana kalırsa dizinin asıl konusu aşk değil çünkü aksiyon daha fazla ama kimilerine göre aşk ta olabilir yine de her yönden mükemmel bi dizi.

k-pop grupları

minny
BLACKPINK ve BLΛƆKPIИK), 2016 yılında YG Entertainment tarafından kurulmuş Güney Koreli kız grubudur. Grup dört üyeden oluşmaktadır: Jisoo, Jennie, Lisa ve Rosé.[1] Grup 8 Ağustos 2016 tarihinde "Boombayah" ve "Whistle" isimli iki tekliyi içeren Square One isimli mini albüm ile çıkışını yapmıştır. Coachella festivaline katılan ilk kadın K-pop grubudur. Dua Lipa, Lady Gaga, Selena Gomez ve Cardi B ile düet yapan ilk K-pop grubudur.
k-pop grupları

tracer

KORESÖZLÜK
Hwang Dong-Ju ( Im Si-Wan ), Ulusal Vergi Dairesi'nde vergilendirme bölümünün 5. başkanıdır. Vergi servisinden saklanan paranın izini sürmek için çok çalışıyor. Ekibinde parlak bir kişiliğe sahip Seo Hey-Young ( Ko Ah-Sung ) ve patronu Oh Young ( Park Yong-Woo ) yer alıyor.

Bu arada, In Tae-Joon ( Son Hyun-Joo ) bölgesel bir vergi dairesi müdürüdür. O iddialı bir adam.

twice

KORESÖZLÜK
Survival realite şovu SIXTEEN aracılığıyla şekillenen TWICE'ın 9 üyesi, 2015'te çıkış yaptıkları andan itibaren dünyayı fırtınalar estirdi.

Birçok yönden olağanüstü olan TWICE, yüksek enerjili performansları, eğlenceli müzik tarzı ve ilgi çekici konseptlerinin yanı sıra hayranlara olan büyük bağları ile kalabalığın arasından sıyrılıyor.
twice

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol