on the verge of ınsanity

KORESÖZLÜK
Choi Ban-Seok ( Jung Jae-Young ), Hanmyung Electronics'in tüketici elektroniği bölümünde geliştirici olarak çalışan deneyimli bir mühendistir. Sakin bir mizaca ve sıcak bir kalbe sahiptir. Aynı zamanda bir mizah anlayışı var ama 22 yıllık çalışma kariyerinin en büyük kriziyle karşı karşıya. Bir işten çıkarma dalgasına kapılmamak için personel departmanına transfer edilir. Personel departmanına tamamen yabancı. Personel bölümünde hayatta kalmaya ve bu işi bırakmamaya karar verir.

Dang Ja-Young ( Moon So-Ri ) personel departmanının lideridir. Son zamanlarda pozisyona terfi etti. O bir işkolik ve şirketin ilk kadın yöneticisi olmak istiyor. Choi Ban-Seok, personel departmanının yeni bir üyesidir. Onunla ne yapacağını bilemez ama onunla çalışarak hayatı yavaş yavaş değişir.
on the verge of ınsanity

the one and only

KORESÖZLÜK
Pyo In-Sook ( Ahn Eun-Jin ) bir çocukken, ailesi onu terk etti. Ondan sonra büyükannesi tarafından büyütüldü. Hayatı hiçbir zaman kolay ve rahat olmamıştı. Şimdi bir hamamda çalışıyor, müşterilerin cesetlerini temizliyor. Kendini savunma mekanizması, duygularını diğer insanlara ifade etmemektir. Bir gün, Pyo In-Sook bir doktordan, yaşayacak fazla zamanı kalmadığını ve o sırada duygularını bile ifade edemediğini duyar. Pyo In-Sook , bir kadın bakımevinde iki hasta, Se-Yeon ( Gang Ye-Won ) ve Mi-Do ( Joy ) ile tanışır . Se-Yeon sıradan bir ev hanımıdır, ancak yalnız bir hayat yaşamaktadır. Mi-Do, sosyal medyada popüler bir etkileyicidir.

Bu arada, Woo-Cheon ( Kim Kyung-Nam ) bir cinayet davasına karıştı. O zamandan beri hayatı tamamen değişti. Özel dedektiflik bürosunda çalışıyor. Her şeyi yapar, hatta yasadışı şeyler bile yapar ve hayatındaki hiçbir şeyden korkmaz. Yağmurlu bir günde Pyo In-Sook ile tanışır.

enhypen

KORESÖZLÜK
Hayatta kalma programı I-LAND aracılığıyla bir araya gelen yedili, yeni nesil önde gelen bir K-Pop sanatçısı yaratma hedefiyle kuruldu.

Yakıcı tutkuları ve azimleriyle, çıkışlarından önce bile bu hedefe ulaşmayı çoktan başarmışlardı. Önde gelen sanatçılar olarak onları daha da farklı kılan bu 7 adam, geniş becerileri ve ilgi çekici konseptleri ile hayranlarla olan güçlü bağları ile büyülemeye devam ediyor.
enhypen

dizi önerileri (okul konulu)

almina
Okul konulu Kore dizileri
Seri:16
Convenience Store Fling:
Tamamen farklı kişiliklere sahip dört yakışıklı adamla tuhaf, cilveli bir ilişkiye giren bir markette part-time çalışan genç bir kızın hikayesini anlatıyor.

dark hole

KORESÖZLÜK
Lee Hwa-Sun ( Kim Ok-Vin ), Seul Metropolitan Polis Teşkilatının bölgesel soruşturma biriminde bir dedektiftir. Kocasını öldüren kişiden bir telefon alır. Lee Hwa-Sun daha sonra Muji Şehrine gider. Orada insanlar gizemli bir karanlık dumanı içine çeker ve canavarlara dönüşürler. Muji Şehri sakinleri dehşete düşer. Lee Hwa-Sun oradaki insanları kurtarmak için mücadele eder ve aynı zamanda kocasının katilinin peşine düşer.

Bu arada Yoo Tae-Han ( Lee Joon-Hyuk ) tüm hayatı boyunca Muji Şehrinde yaşamıştır. Bir zamanlar dedektif olarak çalıştı ama bir dava yüzünden işi bırakmak zorunda kaldı. Şimdi bir tamirci şoförü olarak çalışıyor. Onun hala güçlü bir adaleti var, aynı zamanda kolay huylu ve şakacı. Yoo Tae-Han şimdi, insanların canavarlara dönüşmesine neden olan karanlık duman yüzünden şehrinin kaosa sürüklenmesiyle karşı karşıya. Muji Şehrindeki insanları kurtarmak için Lee Hwa-Sun'a katılır.

kore dizileri

btsdaily
She was pretty
kore dizileri
IMDb Puanı: 7,7
Yapım Yılı: 2015

Çirkin geçen çocukluk dönemlerinin ardından büyüyerek çekici bir erkek haline gelen Ji Sun-joo ile küçüklüğünde çok güzel bir kız olan fakat büyüyünce çirkinleşen Ji Sung-joon'un küçüklüklerinden, yetişkinlik hallerine uzanan hikayeyi konu ediniyor.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol