dali and the cocky prince

KORESÖZLÜK
Jin Moo-Hak ( Kim Min-Jae ), küresel restoran franchise firması Dondon F&B'yi işleten bir ailenin ikinci oğludur. Şirket, bir gamjatang (domuz kemiği yahnisi) restoranından yola çıktı. Eğitimden yoksundur, ancak para kazanma konusunda mükemmel bir yeteneği vardır.

Bu arada, Kim Da-Li ( Park Gyu-Young ) bir sanat galerisinde misafir araştırmacıdır. Prestijli bir ailenin tek çocuğu. Kim Da-Li 7 farklı dil konuşabiliyor ve iyi bir kişiliğe sahip ama yemek yapmak gibi ev işlerini yapmakta pek iyi değil.

Jin Moo-Hak ve Kim Da-Li birbirlerinin geçmişlerini bilmeden tanışırlar ve birbirlerine karşı iyi hisler geliştirirler. İflas eden bir sanat galerisi nedeniyle zengin, eğitimsiz bir ailenin oğlu ve prestijli bir ailenin kızı olarak yeniden karşılaşırlar.

a man called god

KORESÖZLÜK
Choi Kang-Ta ( Song Il-Kook ) adında bir adam , bir Tanrı'ya benzer güçler kazanır. Çocukken ailesini kaybetti ve Amerikalı ebeveynler tarafından evlat edinildi. Babasının katilinden intikam almak için Kore'ye döner.

Kang-Ta, babasının ölümünden dört kişinin sorumlu olduğunu öğrenir. Planlarını gerçekleştirirken ortağı Vivian ( Han Go Eun ) tarafından ihanete uğrar . Daha sonra tesadüfen tanıştığı bir kadın olan Jin Bo-Bae ( Han Chae-Young ) tarafından sağlığına kavuşturulur .

Kang-Ta iyileştikten sonra bir gecekondu mahallesine yerleşir ve sakinleriyle ve kendisiyle barışır. Ancak Koreli CIA yetkilisi Hwang Woo-Hyun ( Kim Min-Jong ), Kang-Ta'nın Bo-Bae'yi çaldığı için kıskançlıkla dolu olduğu için barış uzun sürmez . Hwang Woo-Hyun daha sonra Kang-Ta'nın ölümünü emreder...
a man called god

lee min-ho

betul
Lemin honun ilk izlediğim dizisi boys over flowers o diziyi izledikten sonra Lee min ho'nun tüm dizilerini izlemeye başladım ve fark ettim de oynadığı bütün dizileri konusu içeriği ve bazı sahneleri aynı mesela boys over de ve the heirs dizisinde şirketin varisi olduğu için aile baskısı yüzünden her iki dizide de sevdiğinden ayrı kalmak zorunda kaldı ve yine boys over dizisinde jandi den ayrıldığında yıkılıyor darmadağın oluyor ve karakolluk oluyor karakola goo joon pyonun ablası almaya geliyor yine bu the heirs dizisinde cha eun sang gittiğinde kim Tan yıkılıyor darmadağın oluyor olay çıkartıp karakolluk oluyor burada da abisi almaya geliyor Yine farklı diziler ama sahneler duygular aynı lemin honun 2016 yılında oynadığı The Legend of the Blue Sea dizisinde Heo joon jae deniz kızı olan Shim chung ortadan kaybolduğunda tüm güvenlik kameralarını izlemişti onu bulabilmek için the heirs dizisinde de Cha eun sang gittiğinde güvenlik kameralarından onu bulmaya çalışmıştı yani her iki dizide de sevdiği kızı bulabilmek için çok uğraşmıştı ve yine bu iki dizide de sevdiği kızın saçı bağlı olduğunda saç tokasını asılıp her iki kızın da saçını açmıştı diziler ne kadar farklı olsa da duygular içerik aynı Lee min ho her dizide Zengin ve sevdiği kız fakir boys over flowers dizisi ile the heirs dizisinde sevdiği kız için her şeyi göze alıp mücadele ediyor lemin honun hemen hemen her dizisinde saç takıntısı var yine The King: Eternal Monarch dizisinde de Jeon tae eul karakterinin saç bağlamasına takılmıştı Lee min ho'nun gerçekten tüm dizileri efsane güzel özellikle ağladığı sahneler dehşet ötesi bildiğin o sahneyi içinde yaşıyor ağlarken ki o doğal hali muhteşem

big ıssue

KORESÖZLÜK
Paparazzi medyasının çılgın dünyasında ayarlayın. Bir fotoğraf yüzünden, Han Seok-Joo ( Joo Jin-Mo ) en iyi gazete fotoğrafçısı olarak işi ve ailesi de dahil olmak üzere her şeyini kaybeder. Ji Soo-Hyun ( Han Ye-Seul ) bir paparazzi grubunun kötü şöhretli baş editörüdür. Adamı paparazzi fotoğrafçısı olması için işe alır.

a business proposal

KORESÖZLÜK
Shin Ha-Ri ( Kim Se-Jeong ) bekar bir kadındır ve bir şirkette çalışmaktadır. Bir erkek arkadaşı vardır ve uzun süredir ona aşıktır ama arkadaşının bir sevgilisi olduğunu öğrenir. Shin Ha-Ri üzülür ve bir chaebol ailesinin kızı olan arkadaşı Jin Young-Seo ile tanışmaya karar verir. Jin Young-Seo daha sonra Shin Ha-Ri'den kör bir randevuda yerini almasını ister ve hatta onun zamanı için biraz para teklif eder. Shin Ha-Ri, arkadaşının teklifini kabul eder. Randevusu tarafından reddedilme niyetindeyken Jin Young-Seo olarak kör randevuya çıkıyor. Kör randevusunu gördüğünde Shin Ha-Ri şaşkına döner. Kör randevusu Kang Tae-Mu'dur ( Ahn Hyo-Seop ). Çalıştığı şirketin CEO'su.

Kang Tae-Mu, büyükbabasının kurduğu bir şirketin CEO'sudur. Bir gün, büyükbabası ona, kendisi için ayarladığı yaklaşan bir kör randevu hakkında bilgi verdi. Kang Tae-Mu bir işkoliktir ve büyükbabasının onun için kör randevular ayarlamasından rahatsızdır. Artık işinden rahatsız olmamak için, kör bir randevuda tanıştığı bir sonraki kadınla evlenmeye karar verir. O kadın Shin Ha-Ri ama Jin Young-Seo gibi davranıyor.

Ertesi gün, Shin Ha-Ri, Kang Tae-Mu'dan bir telefon alır. Onunla evlenmesini ister.

mischievous kiss (playful kiss)

KORESÖZLÜK
Oh Ha Ni, mükemmeliyetçi Baek Seung Jo'ya aşık olan beceriksiz bir lise öğrencisidir. Ancak, Seung Jo ona karşı kayıtsızdır ve aşkını reddeder. Ha Ni'nin evi çöktüğünde, o ve babası uzun zamandır arkadaşının evine taşınır. Kaderin dediği gibi, Seung Jo en iyi arkadaşının en büyük oğlu olur ve Ha Ni'ye sevdiği çocuğun yanında olma fırsatı verilir. Seung Jo'nun kalbini hareket ettirebilecek mi?

mischievous kiss (playful kiss)
1

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol