strong heart

KORESÖZLÜK
SBS tarafından yayınlanan Güney Koreli bir talk-show veya talk- war'dır . Salı günleri 11:50'den Çarşamba 00:30'a kadar yayınlandı. Bu ev sahipliği yaptı Kang Ho-dong ve Lee Seung-gi ve daha sonra tarafından Lee Dong-wook ve Shin Dong-yup ile Boom , Süper Genç 'in Leeteuk , Shindong ve EunhyukAltı sabit konuk olarak bilinen Kim Hyo-jin , Jung Ju-ri ve Yang Se-hyung ile birlikte özel bir bölümün ev sahibi ve düzenli misafirleri olarak. Program Şubat 2013'te Shin Dong-yup ve yeni sunucular, aktris Kim Hee-sun ve şarkıcı Yoon Jong-shin ile ikinci sezon olarak yeniden başladı

royal secret agnet

koresozluk
Joseon döneminin sonlarına doğru, Sung Yi-Gyeom ( Kim Myung-Soo ) devlet sınavında birinci oldu ve şu anda Hongmungwan'da (idari ve araştırma departmanı) çalışıyor. Hayatı için bir amacı veya hırsı yoktur. Bir gün, Sung Yi-Gyeom kumar oynarken yakalanır. Ceza olarak, gizli bir kraliyet müfettişi olarak görevlendirilir. Görevi, kamu görevlilerinin yasa dışı eylemlerini ve yolsuzluğunu ortadan kaldırmaktır. Hong Da-In ( Kwon Na-Ra ) ve Park Chun-Sam'ın ( Lee Yi-Kyung ) yardımıyla yeni işini yürütür . Hong Da-In bir kadın müfettiştir ve davaları Sung Yi-Gyeom ile çözmektedir. Park Chun-Sam, Sung Yi-Gyeom'un hizmetkarıdır. Park Chun-Sam konuşkan, sevecen ve ağlamaklıdır.

Bu arada, Sung Yi-Beom ( Lee Tae-Hwan ), Sung Yi-Gyeom'un küçük üvey kardeşidir. Babası bir asilzade, annesi ise bir köledir. Annesinin sosyal statüsünün düşük olması nedeniyle babası onu öz oğlu olarak kabul etmez ve bazı fırsatlara sahip olması engellenir. Büyük üvey kardeşi Sung Yi-Gyeom'a karşı çıkıyor.

born again

KORESÖZLÜK
"Born Again", reenkarnasyon ve kader yoluyla 1980'lerde ve tekrar günümüzde yer alan 2 erkek ve 1 kadının hikayesini anlatıyor.

1980'lerde, Kong Ji-Cheol ( Jang Ki-Yong ), babası gibi şeytani olmak için kaderini reddeder. Günümüzde Cheon Jong-Beom ( Jang Ki-Yong ) bir tıp fakültesi öğrencisidir.

1980'lerde Jung Ha-Eun ( Jin Se-Yun ) dilate kardiyomiyopatiden muzdariptir. İkinci el kitapçı "Old Future"ın sahibi. Günümüzde Jung Sa-Bin ( Jin Se-Yun ) bir arkeoloji eğitmenidir. İsimsiz evcil hayvanları sıcak tutar ve hikayelerini çözer. O isimsiz kalıntıların sırrı ortaya çıkıyor.

1980'lerde Cha Hyeong-Bin ( Lee Soo-Hyuk ) sadece bir kişiyi seven bir dedektiftir. Günümüzde, Kim Soo-Hyeok ( Lee Soo-Hyuk ), kalıtsal bir suç genine inanan bir savcıdır.

bts

KORESÖZLÜK
2013'te Bangtan Sonyeondan olarak çıkışlarını yapan bu 7 öncü, daha önce hiçbir Kore gösterisinin yapamadığı şekilde dünya sahnesine çıkacaktı.

Kökleri başlangıçta hip hop olsa da, çeşitli ve genellikle deneysel bir müzik tarzıyla kendi benzersiz tarzlarını yarattılar. Eşi benzeri olmayan bir grup olarak BTS, olağanüstü hikaye anlatımı ve merak uyandıran konseptlerinin yanı sıra tutarlı pozitiflik ve kapsayıcılık mesajlarıyla daha da öne çıkıyor.

Kendimi sev, kendini sev.
bts
2

racket boys

KORESÖZLÜK
Haenam'daki bir ortaokulda bir erkek badminton takımının küçükler için bir atletizm yarışmasında mücadele etmesinin hikayesi. Haenam'daki 16 yaşındaki kız ve erkek çocuklar bu süre zarfında insan olarak büyürler.

Yoon Hyeon-Jong ( Kim Sang-Kyung ) bir zamanlar en iyi badminton oyuncusuydu ve şimdi Haenam'daki bir ortaokulda erkek badminton takımının koçluğunu üstleniyor. Badminton takımı dağılmanın eşiğinde. Takımdaki oyuncular Yoon Hae-Kang ( Tang Joon-Sang ), Bang Yoon-Dam ( Son Sang-Yeon ), Na Woo-Chan ( Choi Hyun-Wook ) ve Lee Yong-Tae ( Kim Kang-Hoon ). Oyuncular henüz çok iyi değil.

Bu arada, Ra Yeong-Ja ( Oh Na-Ra ) Haenam'da farklı bir ortaokulda kız badminton takımının koçu. Badminton takımı yaşıtları arasında 1. sırada yer alıyor.
racket boys

ji chang-wook

yukiko
Ji Chang-wook (d. 5 Temmuz 1987) Güney Koreli oyuncu. Başrol olarak günlük dizi Smile Again (2010-2011),yardımcı rol olarak Warrior Baek Dong-soo (2011) de ayrıca Empress Ki (2013-2014), Healer (2014-2015) ve The K2 (2016) gibi popüler dizilerde de yer almıştır.

Bulunduğu diziler
Backstreet Rookie (SBS, 2020)
Melting Me Softly (tvN, 2019)
Suspicious Partner (SBS, 2017)
First Seven Kisses (NaverTV, 2016 - 2017)
K2 (tvN, 2016)
The Whirlwind Girl 2 (Hunan TV, 2016 (Çin dizisi))
Mr. Right (HBS, 2016 (Çin-Kore dizisi))
Healer (KBS2, 2014)
Secret Love (Dramacube, 2014)
Empress Ki (MBC, 2013)
Five Fingers (SBS, 2012)
Bachelor's Vegetable Store (Channel A , 2011-2012)
Warrior Baek Dong Soo (SBS, 2011)
Smile, Dong Hae (웃어라 동해야) KBS, (2010-2011)
Hero (MBC, 2009)
My too Perfect Sons (KBS2, 2009)
You Stole My Heart (KBS2, 2008)

Bulunduğu filmler
Two Policemen (2017)
Punishment (2017)
The Bros (2017) - konuk oyuncu
Fabricated City (2016)
The Long Way Home (2015) – rol aldığı sahnesi silindi
How to Use Guys with Secret Tips (2013)
Death Bell 2: Bloody Camp (2010)
Sleeping Beauty( 2008)

pure love

KORESÖZLÜK
Sun-Mi ( Jeon Mi-Sun ) bir lise öğretmenidir. O 40 yaşında ama hala bekar. Gerçekten sevdiği biriyle evlenmeyi umuyor. Sun-Mi'nin aynı zamanda bekar olan Jung-Woo ( Lee Hoon ) adında bir arkadaşı vardır . Jung-Woo'yu sevse de ona nasıl hissettiğini söyleyemez. Bunun nedeni, yirmi yıl önce ona olan aşkını itiraf etmesidir, ancak kadın onu geri çevirmiştir.

Sun-Mi yeni bir liseye transfer olur. Orada ilk aşkı Woo-Sung ( Kim Tae-Hoon ) ile tanışır . Üniversite öğrencisiyken Woo-Sung'a aşıktı. Woo-Sung şimdi aynı lisede matematik dersi veriyor. Eşi 16 yıl önce vefat etti ve şimdi kızıyla birlikte yaşıyor.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol