dizi

btsdaily
Her Private Life, IMDb puanı: 7.7
dizi
Bir sanat galerisinde küratör olarak çalışan Sung Deok-Mi, işten kalan zamanlarında fangirl olarak etkinliklere katılır ama fangirl olduğunu gizler. Deok-Mi'nin patronunun Ryan olmasıyla işler değişir.

k-pop

btsdaily
TST
k-pop
JSL Company tarafından kurulan TST kpop erkek grupları arasında yer alıyor. Daha önce “Top Secret” adıyla bilinen grup, 2017'de “Time's Up” ile ilk çıkışını yaptı. Grubun iki EP'si, 6 adet single'ı bulunuyor. TST, son zamanlarda grup üyelerinden Yohan'ın ani ölümüyle öne çıktı.

TST grup üyeleri:
– Ain (lider, vokalist)
– Junghoon (Rapçi)
– Yonghyeon (ana vokalist, maknae)
– K (lider vokalist)
– Wooyoung (vokalist, Rapçi)
– Kyeongha (Rapçi) (gruptan ayrıldı)
– Yohan (vokalist)

she would never know

KORESÖZLÜK
Yoon Song-A ( Won Jin-A ) bir kozmetik markası için pazarlamacı olarak çalışmaktadır. İşini severek yapıyor ve bunu gayretle yapıyor. Hayali kendi kozmetik markasını kurmaktır. Bu arada, Chae Hyun-Seung ( Ro Woon ), Yoon Song-A ile pazarlamacı olarak çalışıyor. Yoon Song-A'ya ilgi duymaya başlar ve onunla romantik bir ilişki geliştirmeye çalışır. Ancak Yoon Song-A, genç erkekleri flört partneri olarak görmediği için onun ilerlemelerini reddeder.

gu family book

KORESÖZLÜK
2013 yılında toplam 24 bölüm olarak yayınlandı. Dizi, efsanevi yaratıklardan korkulan bir dünyada duyguları için savaşan yarı insan, yarı efsanevi bir yaratık ile bir lordun kızının aşk hikayesini anlatıyor.
gu family book

dizi önerileri (okul konulu)

alinya
Okul konulu Kore dizileri
Seri:3
Back to the 2008:Lise. Yujin (Lee Gu Seul) arkadaşlarının üzerinden senaryo yazan normal bir lise öğrencisidir. Bir gün senaryoyu yazdığı defteri kaybolunca. Sorunlar ard arda gelmeye başlar ve bir süre sonra kendisini de yazdığı senaryonun içinde bulur.

please check the event

KORESÖZLÜK
Ha Song-Yi ( Bang Min-Ah ) parlak ve dürüst bir kişiliğe sahiptir. Botanik bahçesi koordinatörü olarak çalışıyor. Erkek arkadaşı Park Do-Gyeom'du ( Kwon Hwa-Woon ), ama aniden ondan ayrıldı ve hala ayrılığından dolayı kırık bir kalbi var. Bir gün, bir çift gezi etkinliği kazandığını öğrenir. Ha Song-Yi ve Park Do-Gyeom, hala erkek ve kız arkadaş gibi davranarak çift gezisine katılırlar. Bu arada, bir deneme yazarı olan Seo Ji-Kang ( An Woo-Yeon ), çift gezisi için rehber olur. Orada Ha Song-Yi ile tanışır ve ondan etkilenir.
please check the event

the witch's diner

koresozluk
Jung Jin, bir işi ve erkek arkadaşı olan 28 yaşında sıradan bir kadındır, ancak erkek arkadaşı onu terk eder ve işinden kovulur. Jung Jin daha sonra annesiyle birlikte bir restoran açmaya karar verir. Restoran iflas eder. Annesi taşraya iner ve Jung Jin restoranda yalnız kalır. O sırada Jo Hee-Ra ( Song Ji-Hyo ) onun önünde belirir. Jo Hee-Ra bir cadıdır ve kendi restoranını açmak için Jung Jin'in restoranını ödünç almak ister. Jo Hee-Ra'nın restoranı, müşterinin dileğini yerine getiren yiyecekler yapardı. Müşteriler, dileklerinin yerine getirilmesi karşılığında Jo Hee-Ra'ya onlardan istediği bir şeyi verecekti. Jung Jin başta şüpheci ama Jo Hee-Ra'nın yemeğini yemekten inanılmaz bir deneyime sahip. Jung Jin kısa süre sonra Jo Hee-Ra ile çalışır ve restoran popüler hale gelir.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol