kim min-jae

KORESÖZLÜK
Profil
İsim: Kim Min Jae
Hangul: 김민재
Doğum: 1 Kasım 1996
Doğum yeri: Güney Kore
Yükseklik:
Kan grubu:
Facebook: resmiKimMinJae
Instagram: real.be

Filmler
Swing Kids (2018) - Ro Ki-Jin'in sesi
Feng Shui | Myungdang (2018) - Veliaht Prens Hyomyeong
Aşk+Sling | Reseulreo (2018) - Sung-Woong

Drama dizisi
Dali ve Ukala Prens | Dalriwa Gamjatang (KBS2 / 2021) - Jin Moo-Hak
Brahms'ı sever misin? | Beuramseureul Joahaseyo (SBS / 2020) - Park Joon-Young
Romantik 2 | Nangmandakteo Kimsaboo 2 (SBS / 2020) - Park Eun-Tak
Çiçek Ekibi: Joseon Evlilik Ajansı | Kkotpadang: Joseonhondamgongjakso (JTBC / 2019) - Ma Hoon
Bay Sunshine (tvN / 2018) - Do-Mi (yetişkin) (ep.24)
cazip | Widaehan Yoohokja (MBC / 2018) - Lee Se-Joo
Yukarı Çık | Choigoui Hanbang (KBS2 / 2017) - Lee Ji-Hoon
Guardian: Yalnız ve Büyük Tanrı | Dokkaebi (tvN / 2016-2017) - Kral (özel görünüm)
Doktor Romantik | Nangmandakteo Kimsaboo (SBS / 2016-2017) - Park Eun-Tak
Benim Küçük Bebeğim (MBC / 2016) - Yoon Min
İlk Kez | Cheoeumiraseo (OnStyle / 2015) - Seo Ji-An
İkinci 20'ler | Doobunzzae Seumoosal (tvN / 2015) - Kim Min-Soo
Yapımcılar | Peurodyusa (KBS2 / 2015) - kendisi (ep.4,10,12)
Azim, Goo Hae-Ra | Chiljeonpalgi Goohaera (Mnet / 2015) - Sa Gi-Joon

Ödüller
Mükemmel Erkek Oyuncu (" Brahms'ı Seviyor musunuz? ") - 2020 SBS Drama Ödülleri - 31 Aralık 2020
En İyi Çift Ödülü (" Do You Like Brahms? ") - 2020 SBS Drama Ödülleri - 31 Aralık 2020
Yeni Yıldız Ödülü (" Dr. Romantik ") - 2016 SBS Drama Ödülleri - 31 Aralık 2016

moral sense

KORESÖZLÜK
Jung Ji-Woo ( Seohyun ) büyük bir şirkette çalışmaktadır. İş arkadaşı Jung Ji-Hoo'ya ( Lee Jun-Young) karşı hisleri var.), ama ona nasıl hissettiğini ifade etmedi. Bir gün Jung Ji-Woo bir paket alır. Paket, iş arkadaşı Jung Ji-Hoo için tasarlanmıştı, ancak isimleri benzer olduğu için teslimat karışıktı. Jung Ji-Woo paketi açtığında kutuda bir köpek tasması görür. O sırada Jung Ji-Hoo koşar ve ona onun paketi olduğunu söyler. Köpek tasması S&M kullanımına yöneliktir ve Jung Ji-Hoo'ya aittir. Jung Ji-Woo'ya S&M fetişini ve itaatkar bir rol oynamaya olan ilgisini anlatır. Jung Ji-Woo, Jung Ji-Hoo'ya dokunan Jung Ji-Hoo hakkında yargıda bulunmaz. Jung Ji-Woo'ya efendisi olup olmayacağını sorar. Jung Ji-Woo kabul eder ve Jung Ji-Woo'nun efendisi olmasıyla üç aylık geçici bir ilişki kurmaya söz verirler.

a gentleman and a young lady

KORESÖZLÜK
Lee Young-Kook ( Ji Hyun-Woo ) üç çocuklu bir duldur. Karısının ölümünü hala atlatamadı. Park Dan-Dan'i ( Lee Se-Hee ) çocukları için yatılı öğretmen olarak işe almaya karar verir ve ondan etkilenmeye başlar. Bu arada, Park Dan-Dan, zorlu durumuna rağmen parlak ve olumlu bir kişiliğe sahiptir.

the devil judge

KORESÖZLÜK
Bir kaos döneminde, bir yargıç mahkemeyi bir realite şovuna dönüştürür ve kötü insanları acımasızca cezalandırır.

Kang Yo-Han ( Ji Sung ) bir yargıçtır. Aristokrat bir görünüme ve zarif bir tada sahiptir. Yolsuz ve açgözlü adamları güçle cezalandırır. Kang Yo-Han bir sır.

Jung Sun-A ( Kim Min-Jung ), Sosyal Sorumluluk Vakfı'nın yönetici direktörüdür. O akıllı ve güzel. Aynı zamanda Kang Yo-Han'ın düşmanıdır. Jung Sun-A, siyaset ve ekonomi gibi çeşitli sosyal çevrelerden önemli kişilerle ilgilenmektedir. İlişkilerini kullanarak ülkeyi kontrol etme gücüne sahiptir.

Kim Ga-On ( Jin Young ) çaylak bir yargıçtır. Çocukluğunda anne ve babasını kaybettiğinden beri zor zamanlar geçirmiş, ancak büyük çabalar harcadıktan sonra hakim olabilmiştir.

Yoon Soo-Hyun ( Park Gyu-Young ) bir dedektiftir. Kim Ga-On'un uzun zamandır arkadaşıdır ve Kang Yo-Han'ın sırrının peşine düşer.
the devil judge
1

behind cut

KORESÖZLÜK
Ki Jin, büyük hayalleri olan tomurcuklanan bir moda tasarımı öğrencisidir: Dünyaca ünlü bir giyim tasarımcısı olmak istiyor. Ancak Güney Kore'nin moda ağacının zirvesine çıkan yolculuk kolay değil ve doğru yolu bulmak için mücadele ediyor. Bir gün sokakta, sürekli iyimser yarı zamanlı teslimat işçisi Yeong Woo ile karşılaşır. Tanıdığı herkes hakkında büyük bir plan hazırlamış gibi görünse degelecekleri nasıl şekillenecek, Yeong Woo'nun bir hayali yok. Diğerleri hayatta bir yere varmak için acele ederken, kendi hayatı birinci vitese takılmış gibi görünüyor. Ki Jin ve Yeong Woo için işler sarsıntılı bir başlangıca sahip olsa da, birbirlerine bir düşkünlük geliştirmeye başlarlar ve görünüşte zıt olan kararlılık ve kabul karışımının bir "zıtların çekimi" durumu olup olmadığını merak etmeye başlarlar. Ancak Lee Bin adlı önde gelen bir model sahneye çıktığında işler karmaşık bir hal alır. Ki Jin'e aşık olmaya başlar. Bu gelişme, Ki Jin ve Yeong Woo arasındaki acemi romantizmin sonunu getirebilir mi?

homemade love story

KORESÖZLÜK
Woo Jae-Hee ( Lee Jang-Woo ) bir mimar olarak çalışmaktadır. Babası Woo Jung-Hoo ( Jung Bo-Suk ) büyük bir şirket yönetiyor, ancak Woo Jae-Hee yıllar boyunca onunla kavga etti. Üniversiteye girdikten sonra Woo Jae-Hee bağımsız yaşadı ve babasından destek görmedi. Şimdi yakışıklı, akıllı ve mimar olarak iyi işler yapıyor. Lee Bit Chae Woon ( Jin Ki-Joo ) ile ilk kez bir evin tadilat yerindeyken tanışır .

Lee Bit Chae Woon bir iç tasarım mağazasında çalışıyor. Görevi, müşterileri ziyaret etmek ve perde, aydınlatma ve diğer tasarım seçeneklerinin seçilmesine yardımcı olmaktır. Lee Bit Chae Woon ve Woo Jae-Hee evin tadilat alanında tartışırlar. İkisi de Samgwang Villası'nın sakinleri. Woo Jae-Hee sakinlere karşı sıcak duygular besliyor ve oradaki genel atmosferi seviyor. Lee Bit Chae Woon, mekanın farklı bir manzarasına sahip. Annesi Lee Soon-Jung ( Jeon In-Hwa ) ve iki küçük kardeşi de dahil olmak üzere ailesini desteklemektedir . Onları her zaman desteklemek zorunda olduğu için kendini yüklenmiş hissediyor. Bir gün tekstil tasarımcısı olmayı hayal ediyor ama bu onun için kolay değil. Ayrıca Samgwang Villa'dan ayrılmayı ve hane reisi olma sorumluluğunu hayal ediyor.
homemade love story

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol