sinkhole

KORESÖZLÜK
Jung Man-Soo ( Cha Seung-Won ), ucuz bir apartman olan Chungwoon Villa'nın bir sakinidir. Oğlunu tek başına büyütmek için çok çalışıyor. Park Dong-Won ( Kim Sung-Kyun ) bir şirkette çalışmaktadır. 10 yıl sonra nihayet ev sahibi olur ama evi bir düdene düşer. Park Dong-Won ve meslektaşı Kim Seung-Hyun ( Lee Kwang-Soo ) yıkılan evde mahsur kalır.

popüler olmayan k-pop düşüncelerim

minny
Açıkçası lisa'nin dansını seviyorum vücudu çok güzel ve çok iyi dans ediyor ama bazen seksi olmaya çalışınca abartıyor , seksi danstan çok lisa ya hip-hop dans daha çok yakışıyor, ayrıca vücudu bazen aşırı sağlıksız gözüküyor, YG abartıyor zaten kızın güzel bir vücudu var neden lisa yi daha çok zayıflatıyor, YG demiş Ken YG nin Lisa ya bunca zamandır yaptığı ırkçılık çok iğrenç , sözleşmeleri bitince blackpink in YG den ayrılmasını tüm kalbimle istiyorum

popüler olmayan k-pop düşüncelerim

queen seon deok-muhteşem kraliçe

koresozluk
Deokman (Kraliçe Seondeok'un çocukluk adı) bir ikiz olarak doğdu ama bebekken terk edildi. Daha sonra Silla sarayına geri getirildi ve burada gücü ele geçirmek isteyen Mi-shil'e karşı ikiz kız kardeşi Prenses Chonmyong ile güçlerini birleştirdi. Mi-shil, iki Silla prensesini krallıktan sürgün ettirmek için uğursuz planlar tasarladı ve gizli bir savaşta Prenses Chonmyong, Mi-shil tarafından öldürüldü. Ama Prenses Deokman kurnazca General Kim Yusin'in yardımına başvurdu ve onun baş düşmanı Mi-shil'i ortadan kaldırdı. Silla krallığının ilk kadın hükümdarı oldu.
queen seon deok-muhteşem kraliçe

remember

KORESÖZLÜK
Jin-Woo ( Yoo Seung-Ho ), neredeyse her günü mükemmel ayrıntılarla hatırlamasını sağlayan Hiperthymesia durumuna sahiptir. Jinwoo, babasının masumiyetini kanıtlamak için avukat olur. Babasının masumiyetini kanıtlamak için mücadele eder, ancak Alzheimer nedeniyle hafızasını kaybetmeye başlar.

sympathy for lady vengeanca

KORESÖZLÜK
İntikam Meleği'nde; işlemediği bir suçu üstlenmek zorunda kalıp Kyoungju Kadın Hapishanesi'nde 13,5 yıl yatan Lee Geum-ja'nın hikayesi anlatılıyor. Hapise düştüğü gün intikam alma sürecini başlatan ve bu amaçla ileride özel bir hizmet talep edeceği mahkum arkadaşlarına akla hayale gelmedik güzellikler yapan Lee Geum-ja; kendisini bu duruma sokan kişiyi bizzat kuracağı mahkemede yargılayacağı günün hayaliyle yaşamaktadır. Bu arada intikam almayı düşündüğü kişinin de kendine göre planları vardır…Kuzey Kore'li casusu, soyguncu çifti, kocasını ve kocasının metresini öldürdükten sonra pişirip yiyen “cadı”sı, menfaatçi rahibi, sakat pastacısı ve çılgın fahişesi ile Fellini biçimciliğine sahip grotesk bir sirki andıran İntikam Meleği; Chan-Wook Park'ın intikam üçlemesinin en iyi görüntü ve ses çalışmasına sahip.
sympathy for lady vengeanca

mask

bangtanarmyaze
Mask dizisi pek çok insan tarafından bilinmese de, gerçekten insanı kendine bağlayan dizilerden biri. Sizi kendine sarıyor.
Dizinin konusu:
Dizide başrol kadın rolunu Park Soo Ae oynuyor. Dizide 2 kadının rolünü oynuyor. İlk rolu Byun Ji Sook isminde fakir bir kadın. Byun Ji Sook babasının borcları yüzünden zor günler geçiriyor. Böyle zor günlerde bile pozitif kalmaya çalışan Ji Sook başına gelen çok korkutucu bir olaydan sonra Eun Ha rolüne bürünür. Eun Ha zengin milletvekilinin kızı olmasına rağmen hayatı beklenildiği kadar kolay değil. Hayatını tehdit ve yalanlarla geçirmektedir. Üstüne bir de mantık evlenmesi yapmaya mecbur kalıyor ve kocasından hiç sevgi göremiyor. Eun Ha'nın hayatı zor olsa da, Ji Sook zamanla böyle yaşamaya alışır ve onu bu duruma sokandan intikam ister. Bu sırada da kocası Min Woo (Jo Ji Hoon) ile yakınlaşmaya başlar. Zengin bir ailede büyümüş olan başrol erkeğimiz psikolojik sorunlar yaşamaktadır. Bunun da sebebi annesini çok küçük yaşta Min Woo'yu kurtarmaya çalışırken kaybetmesi ve biraz temizlik hastası olmasıdır. Min Woo varislik için babasının dediklerini yapmak zorunda kalır. Tabii Eun Ha ile evlenmek de buna dahil. Başlarda evlilikleri sadece iş anlaşması gibi dursa da, sonradan aralarındaki iş aşka dönüşür. Daha sonra evlendiği kadının Eun Ha değil de Ji Sook olduğunu öğrenince işler bir az karışıyor. Sonda neler olduğunu görmek için diziyi izlemenizi tavsiye ederim. İlk başlarda Min oo bir az mıy mıy diyebilirsiniz, ama bir kaç bölüm geçdikce öyle olmadığını anlayacaksınız. Şimdiden izleyenlere iyi seyirler :)

mask

military prosecutor doberman

KORESÖZLÜK
Do Bae-Man ( Ahn Bo-Hyun ) başarı ve zenginlik bulmak için askeri bir savcı oldu. İşi onun için sadece bir başarı bulma aracı ve askeri savcı olarak işini bırakmayı dört gözle bekliyor.

Cha Woo-In ( Jo Bo-Ah ) zengin bir chaebol ailesinden geliyor ve çaylak askeri savcı olarak çalışıyor. Kendine güvenir ve güçlü insanlardan korkmaz. Onun yaşındaki biri için mükemmel araştırma becerileri var. Cha Woo-In ayrıca intikam almak için askeri bir savcı oldu.

Do Bae-Man ve Cha Woo-In, ordudaki kötülükleri yıkarken birlikte çalışmaya başlarlar. Bu süre zarfında Do Bae-Man gerçek bir askeri savcıya dönüşür.

because this ıs my first life

KORESÖZLÜK
İki ev arkadaşı mali rahatlık için evlenir, ama iş, adamın talepkâr ebeveynlerine ve aralarında gelişen bağa geldiğinde hiçbir şeyin kolay olmadığını anlarlar.
Başroldekiler:Lee Min-ki,Jung So-min,Esom
Yaratıcılar:Park Joon-hwa,Yun Nan-jung
because this ıs my first life

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol