marriage lyrics and divorce music

KORESÖZLÜK
Üç kadın hayatlarında bir anda talihsizliklerle karşı karşıya kalır. Kadınlar ve eşleri, çalkantılı zamanlarına dayanmaya çalışırlar.

30'dan Boo Hye-Ryung ( Lee Ga-Ryeong ) eskiden spiker olarak çalışıyordu ve şimdi bir radyo DJ'i olarak çalışıyor. Kendisi ve kocası Pan Sa-Hyun ( Sung Hoon ) için bir iş-yaşam dengesi peşinde koşar . Kocası yargıç olarak çalışıyor. 3 yıldır evliler ve çocuk sahibi olmayı düşünmüyorlar.

40'lı yıllardan Sa Pi-Young ( Park Joo-Mi ) bir radyo programı yapımcısı olarak çalışmaktadır. İşinde yetkin ve aynı zamanda evde iyi bir anne ve eş. Kocası Shin Yu-Shin ( Lee Tae-Kon ) nöropsikiyatride doktor olarak çalışmakta ve kendi kliniğini işletmektedir. Romantik bir kocadır.

50'lerden Lee Si-Eun ( Jeon Soo-Kyeong ) bir radyo programının baş yazarıdır. 30 yıllık evliliği boyunca işinde, kocasına ve çocuğuna bakma konusunda birçok zorluğa katlandı. Kocası Park Hae-Ryun'dur ( Jeon No-Min ). Lee Si-Eun'un sevgisi ve desteği sayesinde profesör oldu.

happiness

KORESÖZLÜK
Yakın gelecekte, büyük şehirde yeni bir yüksek katlı apartman inşa edilmiştir. Apartmanda farklı geçmişlerden sakinler var, ancak yeni bir bulaşıcı hastalık patlak veriyor. Salgın nedeniyle, yüksek katlı daire mühürlendi. Sakinleri, başkalarına karşı korku ve güvensizlik içindeyken hayatta kalmak için mücadele ediyor.

Yoon Sae-Bom ( Han Hyo-Joo ) özel bir polis ekibinin üyesidir. Kararlıdır, kararlıdır ve kolayca sarsılmaz. Yeni dairesine taşınacağı için heyecanlıdır, ancak oraya taşınır taşınmaz bir krizle karşı karşıya kalır.

Jung Yi-Hyun ( Park Hyung-Sik ) bir dedektiftir. Akıllı ve dürüsttür. Uzun süredir Yoon Sae-Bom'a karşı romantik duygular besliyor. Aynı liseden mezun oldular. Jung Yi-Hyun, Yoon Sae-Bom'u ve diğer insanları korumak için mücadele eder.

Han Tae-Seok ( Jo Woo-Jin ) bir yarbaydır ve sağlık hizmeti komutanlığına aittir. Bulaşıcı hastalık salgınının anahtarı onda.

bedevilled

KORESÖZLÜK
Uzak bir adadaki küçük bir köyde, beş aileye dağılmış yedi kişi öldürülür. Kim Bok-nam ( Seo Young-Hee ) bir köy sakinidir, masum görünüşlü ama aynı zamanda karanlık bir tarafı da olan bir kızdır. Bok-Nam, sakinlerini acımasız bulduğu adadan kaçmaya çalışır, ancak kaçamaz. Bok-Nam'ı yakında bir trajedi beklemektedir...

k-pop grupları

minny
BLACKPINK ve BLΛƆKPIИK), 2016 yılında YG Entertainment tarafından kurulmuş Güney Koreli kız grubudur. Grup dört üyeden oluşmaktadır: Jisoo, Jennie, Lisa ve Rosé.[1] Grup 8 Ağustos 2016 tarihinde "Boombayah" ve "Whistle" isimli iki tekliyi içeren Square One isimli mini albüm ile çıkışını yapmıştır. Coachella festivaline katılan ilk kadın K-pop grubudur. Dua Lipa, Lady Gaga, Selena Gomez ve Cardi B ile düet yapan ilk K-pop grubudur.
k-pop grupları

mamamoo

yukiko
Çıkışlarından önce bile tanınırlık kazanan dörtlü, birçok eleştirmenin o yılın en iyi çıkışlarından biri olarak gördüğü 2014 yılında resmen müzik sahnesine girdi.

Güçlü armonileri, güçlü sesi ve geniş müzik tarzıyla öne çıkan MAMAMOO, aynı zamanda güçlendirme, kendini sevme ve bağımsızlık gibi olumlu mesajlarıyla da öne çıkıyor.
mamamoo

jung soo-jung

koresozluk
Profil
İsim: Kristal
Hangul: 크리스탈
Doğum Adı: Jung Soo-Jung (정수정)
Doğum: 24 Ekim 1994
Doğum Yeri: San Francisco, California, ABD
Yükseklik: 165 cm
Kan Grubu: Bir
Instagram: vousmevoyez

Filmler
Tatlı ve Ekşi | Saekomdalkom (2021) - Han Bo-Yeong
Aileden Daha Fazlası | Aebigyuhwan (2020) - To-Il

Drama dizisi
Çılgın Aşk (KBS2 / 2022) - Lee Shin-A
Polis Üniversitesi | Gyeongchalsoeob (KBS2 / 2021) - Oh Kang-Hee
Arama (OCN / 2020) - Son Ye-Rim
Oyuncu | Oyuncu (OCN / 2018) - Cha A-Ryeong
Hapishane Oyun Kitabı | Seulgirowoon Gambbangsaenghwal (tvN / 2017-2018) - Kim Ji-Ho
Habaek'in Gelini | Habaekui Shinboo 2017 (tvN / 2017) - Moo Ra
Mavi Deniz Efsanesi | Pooreun Badaui Junsul (SBS / 2016-2017) - Uçuş Görevlisi Bae Min-Ji (ep.1)
benim güzel kızım | Naegen Neomoo Sarangseureowoon Geunyeo (SBS / 2014) - Yoon Se-Na
Patates Yıldızı 2013QR3 | Kamjabyeol 2013QR3 (tvN / 2013-2014) - Soo-Jung (ep.81)
Mirasçılar | Sangsokjadeul (SBS / 2013) - Lee Bo-Na
Yüksek tekme! 3 (MBC / 2011-2012) - Ahn Soo-Jung
tatlı turta | Bolsurok Aegyomanjeom (MBC / 2010) -Jung Soo-Jung

Ödüller
En Popüler Kadın Oyuncu (" My Lovely Girl ") - 2015 (51.) BaekSang Sanat Ödülleri - 26 Mayıs 2015
Yorumlar

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol