oh my baby

KORESÖZLÜK
Jang Ha-Ri ( Jang Na-Ra ) 39 yaşında bekar bir kadındır. Ebeveynlik dergisi şirketi "The Baby"de müdür yardımcısı olarak çalışıyor. Güzel bir görünüme sahip ama son 10 yıldır kimseyle çıkmamış. Bunun nedeni, Jang Ha-Ri'nin bir işkolik olmasıdır. Aşkı bulmaktan ya da evlenmekten vazgeçti ama yine de bir bebek sahibi olmak istiyor. Jang Ha-Ri kısa süre sonra 3 adamla ilişkiye girer.

Han Yi-Sang ( Ko Jun ) serbest fotoğrafçı olarak çalışmaktadır. Sürekli onu mutlu edecek hobiler arar. Hemen hemen her şeyden şikayet eder, ancak işinde coşkuludur.

Yoon Jae-Young ( Park Byung-Eun ) bir çocuk doktoru olarak çalışmaktadır. Jang Ha-Ri ile arkadaştır. Aniden Yoon Jae-Young bekar bir baba olur ve durumuyla başa çıkmak için mücadele eder.

Choi Kang Eu Ddeum ( Jung Gun-Joo ), Jang Ha-Ri için çalışan çaylak bir çalışandır. Olumlu bir kişiliğe sahip ve ona tapıyor.

lee min-ho dizileri

minny
2) The Legend of the Blue Sea
The Legend of the Blue Sea

Tür: Komedi, Fantastik, Romantik
Yapım Yılı: 2016
Bölüm Sayısı: 21 Bölüm
IMDb Puanı: 8,1
Kore'nin ilk resmi olmayan tarihi masal koleksiyonuna ait klasik Joseon efsanesinden esinlenen, bir denizkızını yakalayıp kaçıran balıkçı hakkındaki bu dizi; Joseon soylu Kim Dam Ryung (Lee Min Ho) ile Denizkızı Se Hwa (Jun Ji Hyun) arasında geçmektedir.

Ağustos 1598 akşamı Lord Yang, Dam Ryung'a Se Hwa adlı esir denizkızını gösterir. O gecenin ilerleyen saatlerinde Dam Ryung onu okyanusa bırakır ve denizkızı da elini ona uzatır. Günümüz zamanında ise Heo Joon Jae bir dolandırıcıdır. Heo Joon Jae ve denizkızı Se Hwa'yı, geçmişin izleriyle beraber neler bekliyor olacak?

dali and the cocky prince

KORESÖZLÜK
Jin Moo-Hak ( Kim Min-Jae ), küresel restoran franchise firması Dondon F&B'yi işleten bir ailenin ikinci oğludur. Şirket, bir gamjatang (domuz kemiği yahnisi) restoranından yola çıktı. Eğitimden yoksundur, ancak para kazanma konusunda mükemmel bir yeteneği vardır.

Bu arada, Kim Da-Li ( Park Gyu-Young ) bir sanat galerisinde misafir araştırmacıdır. Prestijli bir ailenin tek çocuğu. Kim Da-Li 7 farklı dil konuşabiliyor ve iyi bir kişiliğe sahip ama yemek yapmak gibi ev işlerini yapmakta pek iyi değil.

Jin Moo-Hak ve Kim Da-Li birbirlerinin geçmişlerini bilmeden tanışırlar ve birbirlerine karşı iyi hisler geliştirirler. İflas eden bir sanat galerisi nedeniyle zengin, eğitimsiz bir ailenin oğlu ve prestijli bir ailenin kızı olarak yeniden karşılaşırlar.

crazy love

KORESÖZLÜK
Noh Go-Jin ( Kim Jae-Wook ) özel eğitim alanındaki en popüler matematik öğretmenidir ve GOTOP Education'ın CEO'sudur. Henüz lise düzeyinde bir eğitime sahip olmasına rağmen tüm başarısını aşırı zekası sayesinde elde etmiştir. Yakışıklı bir görünüme, yüksek IQ'ya ve zenginliğe sahip mükemmel bir adama benziyor. Aynı zamanda narsisttir. Bir gün aniden öldürüleceği konusunda uyarılır.

Lee Shin-A ( Krystal ), Noh Go-Jin'in sekreteri olarak çalışmaktadır. Çalışkan ve sorumluluk sahibi bir çalışandır. Sessiz ve içine kapanık kişiliğinden dolayı patronu Noh Go-Jin ve iş arkadaşlarıyla arası pek yoktur. Meslektaşları onu tanımaya başlar, çünkü 1 yıldan fazla bir süredir kötü şöhretli Noh Go-Jin için çalışmaktadır. Daha sonra yaşamak için fazla zamanının kalmadığını öğrenir.

the best hit

kore
Gerçekten başlanılmaması gereken bir dizi. Tamam konusuna eyvallah ama senarist maalesef diziyi nasıl mahvedebilirim çabalarına girmiş resmen. Dizinin başları gerçekten güzeldi fakat gerek aşk üçgeni olsun gerek dizideki bazı mantık hataları olsun diziyi izlenilmez yapıyor. Çok büyük umutlarla başlamıştım ama maalesef hayal kırıklığına uğradım.

dizi önerileri (okul konulu)

alinya
Okul konulu Kore dizileri
Seri:14
To World of My 17:
Odd girl out webtoonundan uyarlanan bu mini dizimizde 17 yaşındaki ana karakterimiz hep hayal ettiği lise arkadaşlık ilişkilerini kurmaya çalışırken olaylar pek istediği gibi gelişmez ve asla arkadaş olmak istemediği okulun en güzel kızlarından oluşan bir arkadaş grubunun içinde bulur kendini

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol