seul

yukiko
Seul veya resmî adıyla Özel Seul Şehri, Güney Kore'nin başkenti ve en büyük şehridir. Dünyanın en kalabalık 13. şehri Seul'un şehir merkezinin nüfusu 10 milyonun üstündedir

ikon

koresozluk
iKON (Kore: 아이콘), YG Entertainment tarafından kurulan ve 2015 yılında çıkış yapan Güney Koreli bir erkek grubudur. Grubun 6 üyesi vardır. Bunlar; Bobby (Kim Jiwon), June, Song, Jay, DK ve Chan'dır. Grup 7 kişi olarak çıkış yapmıştır ancak Kim Hanbin (B.I) gruptan ayrılmıştır ve solo sanatçı olarak kariyerine devam etmektedir.

Hayranlarına "iKONIC" denilmektedir.

Ekim 2015 tarihinde ilk çıkışlarını yaptılar.

just dance

KORESÖZLÜK
Güney Kore, Güney Gyeongsang Eyaleti, Geoje'de, şehrin ana endüstrisinin gemi yapımı olduğu yerde yer almaktadır. Oradaki gemi inşa sektörü düşüşte.

6 kız aynı liseye gidiyor. Onlar okuldaki dans sporları kulübünün üyeleridir. Amaçları dans sporları yarışmasını kazanmaktır. Bu altı kız Si-Eun ( Park Se-Wan ), Hye-Jin ( Lee Joo-Young ), Na-Young ( Joo Hae-Eun ), Ye-Ji ( Shin Do-Hyun ), Do-Yeon ( Lee Yoo) -Mi ) ve Young-Ji ( Kim Soo-Hyun ).

youth of may

KORESÖZLÜK
1980 yılının Mayıs ayında, Gwangju Ayaklanmasının çalkantılı zamanlarında, Hee-Tae ( Lee Do-Hyun ) ve Myung-Hee ( Go Min-Si ) birbirlerine aşık olurlar. Aşkları kader tarafından belirlenmiş gibi görünüyor.

Hee-Tae tıp fakültesine sınıfının en üstünde girmiş bir tıp öğrencisidir. Uysal bir insana benziyor, ama aynı zamanda boyun eğmez bir ruhu ve inatçılığı var. Myung-Hee son 3 yıldır hemşire olarak çalışıyor. Adil olmayana karşı duran sevimli bir insandır.
youth of may

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol