tracer

KORESÖZLÜK
Hwang Dong-Ju ( Im Si-Wan ), Ulusal Vergi Dairesi'nde vergilendirme bölümünün 5. başkanıdır. Vergi servisinden saklanan paranın izini sürmek için çok çalışıyor. Ekibinde parlak bir kişiliğe sahip Seo Hey-Young ( Ko Ah-Sung ) ve patronu Oh Young ( Park Yong-Woo ) yer alıyor.

Bu arada, In Tae-Joon ( Son Hyun-Joo ) bölgesel bir vergi dairesi müdürüdür. O iddialı bir adam.

the heirs

KORESÖZLÜK
Farklı sosyal sınıflardan gelen iki genç, Los Angeles'ta şans eseri karşılaşmalarının ardından Kore'nin en zenginlerinin gittiği seçkin bir lisede tekrar bir araya gelir.
Başroldekiler:Lee Min-ho,Park Shin-hye,Kim Woo-bin
Yaratıcılar:Kang Shin-hyo,Kim Eun-sook

the heirs

voice

yukiko
Eşi seri katil tarafından öldürülen usta bir dedektif, yetenekli bir ses profili uzmanı olan ve babasının cinayetini sindirmeye çalışan çaylak polisle iş birliği yapar.
Başroldekiler:Lee Ha-na,Lee Jin-uk,Jang Hyuk
Yaratıcılar:Ma Jin-won,Lee Seung-young,Cho Lok-hwan,Kim Hong-sun,Kim Sang-hoon

the hypnosis

KORESÖZLÜK
Sınırda kişilik bozukluğu çeken Jin-Su ( Kim Hye-Soo ), kocasının ( Yoon Chan ) ilişkisini öğrendikten sonra intihara teşebbüs eden başarısız bir romancıdır . Yakında ayrılacağı bir kuruma kendini adamıştır. Jin-Su, bir yıl sonra tesadüfen Seok-Won ( Kim Tae-Woo ) ile tekrar karşılaşır. Doktorun onu hipnoz kullanarak onunla seks yapması için manipüle ettiği bir ilişkiye başlarlar. Sonuç olarak, onu kontrol etmek ve ikisi arasında tutkulu bir ilişki yanılsaması yaratmak için hipnozu kullanır. Doktorun kendi özel kargaşası var, hala karısının intiharıyla başa çıkmak için mücadele ediyor.

our beloved summer

KORESÖZLÜK
Choi Ung ( Choi Woo-Sik ) ve Kook Yeon-Su ( Kim Da-Mi ) 5 yıl önce ayrılmışlardır. Lise yıllarında çektikleri bir belgesel popüler hale gelir. İstemiyorlar ama kameranın önünde durmak zorundalar.

Choi Ung saf ve özgür ruhlu bir adam gibi görünüyor ama hayatında ilk kez bir şeye sahip olmak istiyor. Bunun için aklında ne tutuyorsa onu gösterir. Kook Yeon-Su, okulunda en iyi öğrenci olmayı hedefledi, ancak artık gerçekliğine uyum sağlayan, şiddetle yaşayan bir yetişkin.

she would never know

KORESÖZLÜK
Yoon Song-A ( Won Jin-A ) bir kozmetik markası için pazarlamacı olarak çalışmaktadır. İşini severek yapıyor ve bunu gayretle yapıyor. Hayali kendi kozmetik markasını kurmaktır. Bu arada, Chae Hyun-Seung ( Ro Woon ), Yoon Song-A ile pazarlamacı olarak çalışıyor. Yoon Song-A'ya ilgi duymaya başlar ve onunla romantik bir ilişki geliştirmeye çalışır. Ancak Yoon Song-A, genç erkekleri flört partneri olarak görmediği için onun ilerlemelerini reddeder.

melancholia

KORESÖZLÜK
Yolsuzluk yuvası olan özel bir lisede geçiyor. Matematik öğretmeni ile dahi bir matematik öğrencisi arasında güzel bir hikaye ortaya çıkar.

Ji Yoon-Su ( Lim Soo-Jung ) özel bir lisede matematik öğretmenidir. İyi huyludur ve ayrıca bir kez karar verdikten sonra ilerlemek için güçlü bir iradesi vardır. Ji Yoon-Su, her zaman zor matematik sorularının önünde çarpıntı yapan matematik konusunda tutkulu. Öğrencilerini matematik sorularına kendi cevaplarını ve kanıtlarını bulmaya teşvik eder. Paik Seung-Yoo ( Lee Do-Hyun ) ile ilişkiye girer .

Paik Seung-Yoo, Ji Yoon-Su'nun öğrettiği özel lisede bir öğrencidir. Pek konuşmuyor ama DSLR fotoğraf makinesiyle fotoğraf çekmeyi seviyor. Okulda arkadaşı yok ve akademik puanı en alt sıralarda yer alıyor ama şaşırtıcı bir geçmişi var. Küçükken sayısız matematik olimpiyatları kazandı. 10 yaşındayken ABD'de MIT'ye girdi ancak 12 yaşında aniden ortadan kayboldu.

crime puzzle

KORESÖZLÜK
Han Seung-Min ( Yoon Kye-Sang ) Polis Üniversitesinde popüler bir profesördür. Aynı zamanda adli psikolog olarak da tanınır. Kız arkadaşı Yoo Hee ( Ko Ah-Sung ) bir suç profili uzmanı olarak çalışmaktadır. Aniden Han Seung-Min, Yoo Hee'nin babasını ve diğer insanları öldürdüğünü itiraf eder. Sonunda suçlarından dolayı ömür boyu hapis cezası alır. Yoo Hee yaptığı itirafa inanmıyor. Cevaplar için davasına bakar. Bu, Yoo Hee'yi hapishanede Han Seung-Min'i ziyaret etmeye ve onunla 10 röportaj yapmaya yönlendirir.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol