okul konulu kore dizileri

alinya
Okul konulu Kore dizileri
Seri:2
True beatuy:Dizi, görünüşü konusunda kendine güveni olmayan ve kendini güzel göstermek için makyaj yapan Lim Joo-Kyung'un (Mun Ka-Young) hikâyesini konu almaktadır. Kalbinde derin bir yara ile yaşayan Lee Su-Ho (Cha Eun-Woo) ile karşılaşır. Sırlarını birbirleri ile paylaştıkça olgunlaşırlar.

madame antoine

KORESÖZLÜK
Ko Hye-Rim ( Han Ye-Seul ) ünlü bir falcıdır. "Madam Antoine" olarak bilinir ve ruhsal olarak Marie Antoinette'e bağlı olduğu konusunda ısrar eder, ancak bu kısım bir yalandır. Zekası ve keskin sezgisi sayesinde insanların hikayelerini görebilir. Romantik bir filmde sevişmeyi hayal ediyor.

Ko Hye-Rim daha sonra psikoterapist Choi Soo-Hyun (Sung Joon) tarafından yürütülen bir psikolojik test projesinde yer alır. Amacı gerçek aşkın olmadığını kanıtlamaktır. Tesadüfen, psikolojik tedavi merkezinin adı Madam Antoine.
madame antoine

lee yo won

klip queen
Bugünkü oyuncumuz -lee yo won-
Kendisi tanıdığım ilk kadın oyuncudur.Çok severek takip ediyorum.Çok sayıda dizi ve filmde yer almıştır.Meslek hayatına modellik yarışmasında 1.olarak kazanıp oyuncu olarak devem etmiştir.
Benim en sevdiğim dizisi The Great Queen Seondeok (Muhteşem Kraliçe).Evli ve 3 çocuğu vardır.

lee yo won[url][/url]

blackpink

nisanur
Blackpink, 2016 yılında YG Entertainment tarafından kurulmuş Güney Koreli kız grubudur. Grup Jennie, Lisa, Rosé, Jisoo olmak üzerr 4 kişiden oluşur. 8 Ağustos 2016 tarihinde " Boombayah" ve " Whistle" isimli iki tekliyi içeren Square One isimli mini albüm ile çıkışını yapmıştır.

a gentleman and a young lady

KORESÖZLÜK
Lee Young-Kook ( Ji Hyun-Woo ) üç çocuklu bir duldur. Karısının ölümünü hala atlatamadı. Park Dan-Dan'i ( Lee Se-Hee ) çocukları için yatılı öğretmen olarak işe almaya karar verir ve ondan etkilenmeye başlar. Bu arada, Park Dan-Dan, zorlu durumuna rağmen parlak ve olumlu bir kişiliğe sahiptir.

muscle girl

KORESÖZLÜK
Azusa Shiratori ( Yui Ichikawa ), küçük bir kadın profesyonel güreş ligi olan "Shiratori Girls Pro Wrestling" başkanının tek çocuğudur. Babasının bir hastalıktan ölmesinden sonra, Azusa güreş ligini ayakta tutmak için mücadele eder. Şirket büyük borçlarla iflasın eşiğinde. Bir güreş maçı gününde hakem, bıraktığını belirten kısa bir not bırakır. O da iz bırakmadan kaybolur. Azusa şu anda ciddi bir sıkıntı içinde ve yedek bir hakeme ihtiyacı var.

Azusa daha sonra sokakta tanıştığı Koreli bir adama ( Lee Hong-Ki ) rastlar. Adamı sadece bir günlüğüne hakem olmaya ikna ediyor. Azusa'nın bilmediği adam, aynı zamanda Güney Kore'de de popüler bir yıldızdır.

"Shiratori Girls Pro Wrestling"i ayakta tutmak için, daha sonra rakip bir profesyonel güreş organizasyonuna karşı güçlerini birleştirirler.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol