özel gün

korehayranıyım
14 mayıs günü Sarı gün diye de söylenir bu günde ciftler birbirine gül verir ve bu gunde sarı giymeleri tavsiye edilir ama cok yaygın bilinen bi gün degildir. (Bence yaygınlaşmalı.)

k-pop

btsdaily
•BTS ÜYESİ RM•

k-popGerçek ismi: Kim Nam Joon (김남준)
Gruptaki görevleri: Ana rapçi ve grubun lideri.
Doğum tarihi: 12 Eylül 1994
Burcu: Başak
Boyu: 1.81 cm
Kilosu: 67 kg
Kan grubu: A
Doğum yeri: Ilsan – Gyeonggi-d
Kardeşi: Kız kardeşi var.
Hobisi: İnternette sörf yapmak.
Eğitimi: Apgujeong Lisesi, Global Cyber Universitesi
En sevdiği sayı: 1
En sevdiği renk: Siyah
En sevdiği yemekler: Et yemekleri ve el yapımı eriştelerden yapılan geleneksel bir Kore çorbası olan “Kalguksu”yu çok seviyor.
1

dizi önerileri (okul konulu)

alinya
Okul konulu Kore dizileri
Seri:5
Twenty Twenty Dizi Konusu
Yirmi Yirmi, yetişkin olduklarında karşılaştıkları gerçekçi sorunları paylaşan yirmi yaşındaki çocukların hayalini ve sevgisini anlatıyor. Lee Hyun Jin ve Chae Da Hee tanışır ve kendi sınırlarını oluşturarak birlikte olgunlaşmaya başlar.

k-pop grupları

minny
BLACKPINK ve BLΛƆKPIИK), 2016 yılında YG Entertainment tarafından kurulmuş Güney Koreli kız grubudur. Grup dört üyeden oluşmaktadır: Jisoo, Jennie, Lisa ve Rosé.[1] Grup 8 Ağustos 2016 tarihinde "Boombayah" ve "Whistle" isimli iki tekliyi içeren Square One isimli mini albüm ile çıkışını yapmıştır. Coachella festivaline katılan ilk kadın K-pop grubudur. Dua Lipa, Lady Gaga, Selena Gomez ve Cardi B ile düet yapan ilk K-pop grubudur.
k-pop grupları

dal jas spring

KORESÖZLÜK
'Dalja'nın Baharı' 33 yaşındaki bekar Dalja'nın, yaşlanmadan önce bekar kalmak mı yoksa evlenmek mi arasında bir yol ayrımında olan Dalja'nın hikayesidir. Drama, otuz yaşında bekar bir kadının gerçekliğini ve bitmeyen romantizm arayışını komik ve samimi bir şekilde tasvir etmeyi amaçlıyor.

Dalja, Taebong ve Gijoong'un aşk üçgeni, aşka karşı evliliğe dair çatışmalara yol açar. Dalja'dan altı yaş küçük olan Taebong, yedek flört olarak çalışır ve Dalja'nın sahte erkek arkadaşı olur. Gijoong, ideal ve rasyonel bir kur yapmayı hayal eden tiptir. Drama ayrıca bir ev alışveriş kanalında yetenekli bir genel müdür olan Dalja aracılığıyla otuzlu yaşlarındaki kadınların hayatını ve çalışmalarını vurgular.

Aktris Chae Rim 'Oh Dalja'yı oynuyor, aktör Lee Min-gi ise yedek flört olarak serbest çalışan ve son müşterisi Dalja için hisler geliştiren 'Taebong'. Lee Hyeon-woo, 'Yeom Gijoong'u oynayacak ve Gong Hyeong-jin, özgür bir romantist ve Dalja'nın eski sevgilisi 'Shin Sedo' için rol alacak. Aktris Lee Hye-young, muhteşem bir flört duygusuna sahip 33 yaşındaki bir ev alışveriş programı sunucusu olan 'Wi Seon-joo'yu oynuyor.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol