kore dizileri

btsdaily
Itaewon Class (2020)
kore dizileri
IMDb: 8.2

Tür: Dram

Park Seo Ro-Yi babasıyla yaşayan içe kapanık bir gençtir. Okulun ilk günü bir çocuğa zorbalık yapan çocukla kavga eder. Fakat bu kavga ettiği çocuk babasının çalıştığı şirketin patronudur ve çocuktan özür dilemesi istenir. Seo Ro-Yi özür dilemez ve babasının işten atıldığı yetmezmiş gibi okuldan da ayrılmak zorunda kalır. Bir gün babası şüpheli bir araba kazasında hayatını kaybeder ve babasının katilini öğrenir. Fakat sebep olduğu şeyler yüzünden hapse girer ve çıktığında bu adaletsizlikleri yapanlara karşı savaşacaktır.

white night

KORESÖZLÜK
Hapisten çıktıktan kısa bir süre sonra bir adam öldürülür. Dedektif Han Dong-Su ( Han Suk-Kyu ) davayı araştırır ve bu onu 14 yıl önce meydana gelen bir cinayet davasına geri götürür. Bu güne kadar Dedektif Han Dong-Su'nun ruhunu yiyip bitiren çözülmemiş bir dava.

Bu arada, Mi-Ho ( Son Ye-Jin ) büyük bir şirketin CEO'su ile evlenmeye hazırlanıyor. İcra başkanının bir asistanından ( Lee Min-Jung ) Mi-Ho'nun geçmişini araştırması istenir. Mi-Ho'nun annesinin 14 yıl önce çözülmemiş bir cinayet davasında baş şüpheli olduğunu keşfeder. Asistan ayrıca her zaman Mi-Ho'nun yanında yer alan Yo-Han'ı ( Ko Soo ) fark eder .

Dedektif Han Dong-Su, kurbanın 14 yaşındaki cinayet davasındaki oğlu Yo-Han'ın bir şekilde son cinayete karıştığına inanıyor. Dedektif Han Dong-Su daha sonra Yo-Han ve Mi-Ho arasında gizli bir ilişki keşfeder. Daha fazla suç meydana geldikçe, Dedektif Dedektif Han Dong-Su gerçeği ortaya çıkarmak için çılgınca çalışır ...

ıı ji-mae the phantom thief

KORESÖZLÜK
Ryung bir suçludur ancak onu diğerlerinden ayıran önemli bir fark vardır.O, gündüzleri pazaryerlerinde gangster olarak birçok yasadışı eylem yapsa da gece olunca soylu ve güç sahibi kişileri soyararak fakirlere yardım etmektedir.Ryung, yaptığı soygunlardan sonra olay yerine bir erik çiçeği bırakmaktadır.Bu onun bir nevi imzasıdır.Bong ise yakın dövüş konusunda ustadır ve o Ryung'u sevmektedir.Ancak Ryung'a aşık olan bir tek o değildir.Zengin bir aileden gelen Eun-Chan da ona gönlünü kaptırır.Dizide bu karakterlerin yaşadığı olayları izliyoruz.
ıı ji-mae the phantom thief

monthly magazine home

KORESÖZLÜK
Na Young-Won ( Jung So-Min ) Monthly House dergisinin editörüdür. 10 yıldır çalışıyor ama hala kendi evinin sahibi değil. Halen aylık kiralık bir evde yaşıyor. Yine de, Na Young-Won kiralık yeri ona aitmiş gibi sahipleniyor. Evi, kişiliğini ve duygularını yansıtır. Evinin yeni sahibi Yoo Ja-Sung'un ( Kim Ji-Suk ) karşısına çıkmasıyla işler değişir . Daha sonra kendi evini satın almakla ilgilenmeye başlar.

Yoo Ja-Sung, Monthly House dergisinin CEO'sudur. Ona göre ev, mal varlığını artırmak için bir araç ve yatacak bir yerdir. Fakir büyüdü ve zengin olmanın tek yolunun gayrimenkul olduğunu düşündü. Şantiyelerde işçi olarak çalışırken geceleri kendi kendine gayrimenkul yatırımlarını incelemeye başladı. Şimdi gayrimenkul yatırımları nedeniyle zengin. Aynı zamanda bir yatırım uzmanı olarak da ünlüdür. Na Young-Won ile tanışır.
monthly magazine home

one ordinary day

KORESÖZLÜK
Kim Hyun-Soo ( Kim Soo-Hyun ) sıradan bir üniversite öğrencisidir, ancak bir gecede yanlışlıkla cinayetle suçlanır. Hayatı dipsiz bir kuyuya düşer.

Shin Joong-Han ( Cha Seung-Won ) üçüncü sınıf bir avukattır. Baro sınavını zar zor geçmeyi başardı. Shin Joong-Han hiçbir zaman hiçbir şeyde harika olmadı ama Kim Hyun-Soo'ya yardım etmeye çalışan tek kişi o. Shin Joong-Han, Kim Hyun-Soo ile tanıştığından beri acımasız bir hukuk sistemiyle karşı karşıyadır.

kore kültürü

ilyada
Kore ve Türkiye'nin aile ilişkilerini çok benzetiyorum. Aile büyüklerine olan saygıları ve bunu araştırırsak daha fazla şey bulabileceğimizi düşünüyorum

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol