film

btsdaily
Train To Busan (2016) - IMDB Puanı: 7,5

Çıktığı sene büyük sükse yapan film, klasik zombi filmlerinden oldukça farklı. Film, Busan bölgesindeki bir zombi saldırısı sırasında, bir trenin içerisinde mahsur kalan insanların hikayesini anlatıyor.

dizi önerileri (okul konulu)

alinya
Okul konulu Kore dizileri
Seri:4
Sassy go go:Onlar zeki ve varlıklı ödüllendiren ve daha az entelektüel yetenekli tepeden bakıyor bir akademik bir ortamda hayatta kalmak için bir girişim içinde olan Seul elit Sevit Lisesi'nde , Sassy Go Go beş öğrenci hayatlarını anlatıyor .

moonshine

KORESÖZLÜK
Geç Joseon döneminde, sıkı bir alkol yasağının yürürlüğe girdiği zaman.

Nam Young ( Yoo Seung-Ho ) Saheonbu'da memur olarak çalışmaktadır. Saheonbu'daki görevlerden biri, alkol yasağını çiğneyen insanları bastırmaktır. Nam Young, başarı bulmak için memleketinden Hanyang'a (Seul'ün eski adı) geldi. Çekici bir fiziksel görünüme sahip ve prensip sahibi bir adam. Kang Ro-Seo ( Hyeri ) ile tanışır ve onun kafası karışır.

Kang Ro-Seo, fakir bir asil ailenin kızıdır. Aslında ailesinin geçimini sağlayan kişidir. Para için el emeği yapmaktan çekinmiyor. İçine düştüğü borcu ödemek için, katı alkol yasağı döneminde alkol üretmeye başlar.

tale of the nine tailed

tokorain
Dizi, dokuz kuyruklu bir tilki (kore mitolojisinde geçen efsanevi bir yaratık) ile bir insanın etrafında dönmektedir. Bir programın yapım yönetmeni olan Nam Ji-A, şehirlerinde yaşayan dokuz kuyruklu bir tilkinin varlığını öğrenir ve programına çıkartmak için onun peşine düşer.
tale of the nine tailed

missing the other side

KORESÖZLÜK
Bir köyde kayıp, ölmüş insanların ruhları bulunur. Kayıp cesetleri bulmak ve ortadan kaybolmalarının ardındaki gerçeği keşfetmek için bir arayış başlar. Kim Wook düzgün bir konuşmacı ve yakışıklı bir adam. Geçimini sağlamak için sahtekarlık yapar. Bir gün kayıp ölülerin toplandığı Duon Köyü'ne varır. Yakında sayısız gizemle karşı karşıya kalır. Jang Pan Seok gizemli bir figür. Gizlice kayıp insanları arar.O, Duon Köyü ile dış dünya arasındaki bağlantıdır. Kim Wook ile dolandırıcılık ortağı olur ve davaları çözer. Lee Jong Ah, Kim Wook'un destekçisidir. Sosyal adaleti sağlamak için dışarı çıkmış beyaz şapkalı bir hacker. Günlük işi olarak bir toplum merkezinde düşük rütbeli bir kamu görevlisi olarak çalışıyor. Shin Joon Ho seçkin bir dedektiftir. Düğününden bir ay önce nişanlısı Choi Yeo Na ortadan kaybolur. Onu bulmak için kayıp kişiler ekibine başvurur

one more happy ending

KORESÖZLÜK
Han Mi-Mo ( Jang Na-Ra ), Baek Da-Jung ( Yoo Da-In ), Go Dong-Mi ( Yoo In-Na ) ve Hong Ae-Ran ( Seo In-Young ) bir zamanlar idol grubunun üyeleriydi. Melekler.”

Han Mi-Mo şimdi bir yeniden evlilik danışmanlığı işinde temsilci olarak çalışıyor. O da boşanmış. Eski grup arkadaşı Baek Da-Jung da aynı şirkette bir temsilci. Zengin bir adamla evlendi ama evliliği sallantıda. Go Dong-Mi artık bir ilkokul öğretmenidir. O bekar ve yalnız hissediyor. Hong Ae-Ran, bir internet alışveriş merkezinin temsilcisidir. Kadınlar hala arkadaş.

Song Soo-Hyuk ( Jung Kyoung-Ho ) bir muhabir ve bekar bir babadır. Doktor ve bekar bir arkadaşı olan Goo Hae-Joon ( Kwon Yool ) vardır. Song Soo-Hyuk ve Goo Hae-Joon, kadınlarla ilişkiye girer.
one more happy ending

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol