because this ıs my first life

KORESÖZLÜK
İki ev arkadaşı mali rahatlık için evlenir, ama iş, adamın talepkâr ebeveynlerine ve aralarında gelişen bağa geldiğinde hiçbir şeyin kolay olmadığını anlarlar.
Başroldekiler:Lee Min-ki,Jung So-min,Esom
Yaratıcılar:Park Joon-hwa,Yun Nan-jung
because this ıs my first life

a man called god

KORESÖZLÜK
Choi Kang-Ta ( Song Il-Kook ) adında bir adam , bir Tanrı'ya benzer güçler kazanır. Çocukken ailesini kaybetti ve Amerikalı ebeveynler tarafından evlat edinildi. Babasının katilinden intikam almak için Kore'ye döner.

Kang-Ta, babasının ölümünden dört kişinin sorumlu olduğunu öğrenir. Planlarını gerçekleştirirken ortağı Vivian ( Han Go Eun ) tarafından ihanete uğrar . Daha sonra tesadüfen tanıştığı bir kadın olan Jin Bo-Bae ( Han Chae-Young ) tarafından sağlığına kavuşturulur .

Kang-Ta iyileştikten sonra bir gecekondu mahallesine yerleşir ve sakinleriyle ve kendisiyle barışır. Ancak Koreli CIA yetkilisi Hwang Woo-Hyun ( Kim Min-Jong ), Kang-Ta'nın Bo-Bae'yi çaldığı için kıskançlıkla dolu olduğu için barış uzun sürmez . Hwang Woo-Hyun daha sonra Kang-Ta'nın ölümünü emreder...
a man called god

neden k-drama

klip queen
NEDEN K-DRAMA?
Merhaba bu size açıklamak için burdayım.Genel izleyiciler hep 25 yaşının altında oluyor.Daha çok gençlerin izlediğini bu tür insanlara her türlü mesajı yaymakta.Öyle K-dramalar izledim ki gerçekten şuan yaşadığım hale şükretmeliyiz dedim.Öyle güzel dramalar vardı ki ne kadar güzel dostluklar bunlar keşke gerçek olsa dediğim oldu.Kısaca anlatmak istediğim dizilerden böyle şeyler öğrenilmez demeyin.Sadece bir kere deneyin.
Teşekkürler.

guardian the lonely and great godgod goblin

kore
Goblin, Kore hikayelerinde geçen mitolojik varlıklardır.Başarılı oyuncu Gong Yoo dizide, Kim Shin isminde Goblin olan bir karakteri canlandırmaktadır.Kim Shin, sevdiği herkesin öldüğünü görmüştür.Bu durum onu çok fazla üzdüğü için ölümsüz hayatını sonlandırabilmek onun en büyük hayalidir.Bunun gerçekleşmesi için tek bir şart vardır.O da insan formunda bir goblinle evlenmektir.Kim Shin, Lee Dong-Wook'un canlandırdığı bir ölüm meleği karakteri ile tanışır ve olaylar gelişir.Goblin dizisinin 16 bölümü sitemize alternatif izleme seçenekleriyle birlikte yüklendi.İzleme seçeneğinde problem oluştuğu takdirde alternatif seçenekleri deneyiniz.İyi seyirler.
guardian the lonely and great godgod  goblin

eve's scandal

KORESÖZLÜK
"Eve's Scandal", bir chaebol'ün tüm ulusu şok eden 2 trilyon won (yaklaşık 1,7 milyar dolar) boşanma davasının iç hikayesini konu alan romantik bir drama. Dahi bir baba ile güzel bir anne arasında dünyaya gelen Lee Ra El, talihsiz bir aile ilişkisi yaşar ve ölümcül bir çekiciliği olan “tehlikeli bir çiçeğe” benzetilen bir kadına dönüşür. İnanılmaz derecede pahalı boşanma davasının merkezindeki kadın . Seo Eun Pyung, Lee Ra El ile tanıştığında aşk için her şeyden vazgeçen bir insan hakları avukatıdır. Han So Ra, LJ Group chaebol ailesinden evli olan güçlü politikacı Han Pan Ro'nun tek kızıdır. Güzel ve kendinden emin görünüyor, ama aslında içeride dengesiz ve genç kalmaya takıntılı. (Kaynak: Soompi)

gu family book

KORESÖZLÜK
2013 yılında toplam 24 bölüm olarak yayınlandı. Dizi, efsanevi yaratıklardan korkulan bir dünyada duyguları için savaşan yarı insan, yarı efsanevi bir yaratık ile bir lordun kızının aşk hikayesini anlatıyor.
gu family book

life on mars

KORESÖZLÜK
Han Tae-Joo ( Jung Kyoung-Ho ) bir suç soruşturma ekibine liderlik eder. Kariyerinde hızlı bir yükseliş yaşadı ve verilere insanlardan daha çok güveniyor. Bir seri cinayet vakasını araştırırken bir kaza geçirir. Han Tae-Joo uyandığında kendini 1988'de bulur. Nedenini bilmemektedir ama artık küçük bir şehirde bir polis karakolunda çalışmak üzere atanmış bir dedektiftir. Günümüze geri dönmek için, Han Tae-Joo bir seri cinayet davasını çözmeye çalışır.

lee min-ho

betul
Lemin honun ilk izlediğim dizisi boys over flowers o diziyi izledikten sonra Lee min ho'nun tüm dizilerini izlemeye başladım ve fark ettim de oynadığı bütün dizileri konusu içeriği ve bazı sahneleri aynı mesela boys over de ve the heirs dizisinde şirketin varisi olduğu için aile baskısı yüzünden her iki dizide de sevdiğinden ayrı kalmak zorunda kaldı ve yine boys over dizisinde jandi den ayrıldığında yıkılıyor darmadağın oluyor ve karakolluk oluyor karakola goo joon pyonun ablası almaya geliyor yine bu the heirs dizisinde cha eun sang gittiğinde kim Tan yıkılıyor darmadağın oluyor olay çıkartıp karakolluk oluyor burada da abisi almaya geliyor Yine farklı diziler ama sahneler duygular aynı lemin honun 2016 yılında oynadığı The Legend of the Blue Sea dizisinde Heo joon jae deniz kızı olan Shim chung ortadan kaybolduğunda tüm güvenlik kameralarını izlemişti onu bulabilmek için the heirs dizisinde de Cha eun sang gittiğinde güvenlik kameralarından onu bulmaya çalışmıştı yani her iki dizide de sevdiği kızı bulabilmek için çok uğraşmıştı ve yine bu iki dizide de sevdiği kızın saçı bağlı olduğunda saç tokasını asılıp her iki kızın da saçını açmıştı diziler ne kadar farklı olsa da duygular içerik aynı Lee min ho her dizide Zengin ve sevdiği kız fakir boys over flowers dizisi ile the heirs dizisinde sevdiği kız için her şeyi göze alıp mücadele ediyor lemin honun hemen hemen her dizisinde saç takıntısı var yine The King: Eternal Monarch dizisinde de Jeon tae eul karakterinin saç bağlamasına takılmıştı Lee min ho'nun gerçekten tüm dizileri efsane güzel özellikle ağladığı sahneler dehşet ötesi bildiğin o sahneyi içinde yaşıyor ağlarken ki o doğal hali muhteşem

bts

btsxjimin
BTS üyesi RM
gerçek adı:kim nam-joon
pozisyonu: lider, ana rapçi
doğum tarihi .12 eylül 1994
burcu.başak
boyu.1.81
kilosu:67
kan grubu:a
doğum yeri: ılsan ,gyeonggi-do
kardeşleri:1 kız kardeşi var
hobisi: bisiklet sürmek, parkta yürüyüş yapmak, internette sörf yapmak
eğitimi: apgu jeong lisesi, global cyver üniversitesi
favori sayısı:1
en sevdiği renkler:siyah, pembe ve mor
en sevdiği yemekler:et yemeklerini çok seviyor. özellikle samgyeopsal (domuz göbeği) kalguksuya bayılıyor

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol