dizi

btsdaily
Find Me in Your Memory (2020) – IMDb: 7,4
yaşadığı her şeyi an be an hatırlayan bir adam ve son derce unutkan bir kadının arasındaki aşk ilişkisini anlatıyor. Romantizm ve komediyi bir arada izleyicisine sunan dizi aynı zamanda Kore'de bu yılın en çok izlenen kore dizileri sıralamasında birinci sırada gösteriliyor.

pure love

KORESÖZLÜK
Sun-Mi ( Jeon Mi-Sun ) bir lise öğretmenidir. O 40 yaşında ama hala bekar. Gerçekten sevdiği biriyle evlenmeyi umuyor. Sun-Mi'nin aynı zamanda bekar olan Jung-Woo ( Lee Hoon ) adında bir arkadaşı vardır . Jung-Woo'yu sevse de ona nasıl hissettiğini söyleyemez. Bunun nedeni, yirmi yıl önce ona olan aşkını itiraf etmesidir, ancak kadın onu geri çevirmiştir.

Sun-Mi yeni bir liseye transfer olur. Orada ilk aşkı Woo-Sung ( Kim Tae-Hoon ) ile tanışır . Üniversite öğrencisiyken Woo-Sung'a aşıktı. Woo-Sung şimdi aynı lisede matematik dersi veriyor. Eşi 16 yıl önce vefat etti ve şimdi kızıyla birlikte yaşıyor.

let me be your knight

KORESÖZLÜK
Yoon Tae-In ( Lee Jun-Young ) idol grubu Luna'nın lideridir. Uykuda yürümekten muzdarip. Hastalığını gizlice iyileştirmek için sahte bir doktor onunla yaşamaya başlar.

In Yoon-Joo ( Jung In-Sun ) tur rehberi olarak çalışmaktadır. Hayali bir gün kendi evini satın almaktır. Bir olaya karışır ve Luna'nın 5 üyesiyle sahte bir doktor olarak yaşamaya başlar: Yoon Tae-In, Lee Shin ( JR ), Kim Yoo-Chan ( Yoon Ji-Sung ), Woo Ga-On ( Kim Dong-Hyun ) ve Seo Woo-Yeon ( Jang Dong-Joo ).

my husband got a family

kore
"My Husband Got a Family" dizi yönetmeni Hong Yoon-Hee ve cerrah Bang Gwi-Nam'ın evlendikten sonra yaşadıklarını anlatıyor...

Yoon-Hee ( Kim Nam-Joo ) bir TV drama yönetmenidir. Kısa süre önce kendisi için mükemmel olan adamla evlendi. Yoon-Hee, kayınvalidesi, özellikle de bir kayınvalidesi olmasından korkmuştur. Bu nedenle Yoon-Hee, ailesiyle yakından bağlantılı olmayan bir adam aradı. Yoon-Hee böyle bir erkek bulamazsa bekar kalmayı planlıyordu. Sonunda Yoon-Hee, Terry ( Yu Jun-Sang ) ile tanıştı . Terry tatlı bir kişiliğe sahip bir doktor ama en önemlisi Amerika'dan ebeveynleri evlat edindi. Terry, gerçek ebeveynlerini hatırlamıyor ve küçük bir çocukken Amerika'daki Koreli çift tarafından evlat edinildi. Yoon-Hee'nin evlilik hayatı hazır görünüyor.

Bu arada, Chung-Ae ( Youn Yuh-Jung ), 30 yıl önce oğlu Gwi-Nam'ı geleneksel bir pazarda kaybettiğinden beri ağır bir suçluluk duygusuyla yaşıyor. Bu travmatik olay nedeniyle Chung-Ae, kayınvalidesinden şiddet gördü. Yine de, Chung-Ae bir gün oğlunu bulma umudunu hala yitirmemiştir.

Sonra bir gün, Yoon-Hee ev sahibinden bir telefon alır. Ev sahibi, kirasını uzatmak için 100 milyon won daha istiyor. Yoon-Hee annesinin evine gider ve annesinden kocasıyla yatırdığı parayı ister, ancak Yoon-Hee'nin annesi tüm parasını oğlunun işine yatırır. Yoon-Hee kontratını uzatamaz ve artık taşınmak zorundadır. Yoon-Hee ve Terry yeni bir yer ararlar ve bir binanın ikinci katında bulunan bir evle tanışırlar. Binanın sahibi Chung-Ae ve kocası. Yoon-Hee yakında hayatındaki en büyük krizi yaşayacak...

txt

KORESÖZLÜK
Tam adı Tomorrow X Together, bu 5 çocuğun daha iyi bir yarın inşa etme umuduyla sürekli olarak geleceğe birlikte bakmalarını öneriyor.

2019'daki çıkışlarıyla pek çok ödüle imza atarak, sürekli başarı iddiasında bulundular; Olağanüstü hikaye anlatımı ve çeşitli müzik tarzlarının yanı sıra yaptıkları her şeye olan açık tutkularıyla benzersiz konseptlerini inşa ediyorlar.
txt

k-pop

btsdaily
Miss A
k-pop
Anlamı “Miss Asia” olan “Miss A” grubu, JYP Entertainment tarafından 2010'da kuruldu. 7 yıl boyunca etkin faaliyet gösteren grup, ilk çıkışını “Bad Girl Good Girl” şarkısıyla yapmıştı. Gaon Digital Chart'ta 1 numaraya yükselen şarkı, o yıl boyunca listelerde en iyi performans gösteren şarkı oldu. Son olarak Billboard, 2017'de “Son On Yılın En İyi 10 K-pop Kız Grubu” listesinde Miss A'yı 10 numaraya yerleştirdi. Kariyerleri boyunca pek çok konser veren grup, 2017'de resmi olarak dağıldı.

Miss A grup üyeleri:
– Wang Fei Fei (ana vokal)
– Lee Min Young (lider vokal, lider Rapçi)
– Bae Su-ji (lider vokal)
– Meng Jia (vokal, ana Rapçi) (gruptan resmi olarak ayrılan ilk üye)

dizi önerileri (okul konulu)

alinya
Okul konulu Kore dizileri
Seri:11
At a Distance, Spring is Green : dizisinin konusu yirmili yaşlarında gençlerin üniversite hayatlarını ve hayatla yaşadıkları mücadeleleri anlatmaktadır. Hikayenin merkezi Myeongil Üniversitesinde okuyan Yeo Jun olup hikaye onun çevresinde dönmektedir. ... Nam Soo Hyun zeki ve mükemmeliyetçi bir üniversite öğrencisidir

lee yo won

klip queen
Bugünkü oyuncumuz -lee yo won-
Kendisi tanıdığım ilk kadın oyuncudur.Çok severek takip ediyorum.Çok sayıda dizi ve filmde yer almıştır.Meslek hayatına modellik yarışmasında 1.olarak kazanıp oyuncu olarak devem etmiştir.
Benim en sevdiğim dizisi The Great Queen Seondeok (Muhteşem Kraliçe).Evli ve 3 çocuğu vardır.

lee yo won[url][/url]

90 days of love

KORESÖZLÜK
Tabuyu aşan bir kader, Ahlakı aşan bir aşk İşte, otuz bir yaşında hayatının zirvesinde olan bir adam, üç kısa ay içinde sadece bir toz zerresi olarak uzayda kaybolmaya mahkum bir adam.[90'da. gün mutlaka ben yok olacağım ama dünya hiçbir şey olmamış gibi devam edecek bir gün karım bile gözyaşlarını silecek, kendi kendine ölülerin öldüğünü ve dirilerin yaşamaya devam etmesi gerektiğini söyleyecek. o zaman olur mu? kalan 90 günümde karımdan izin istemek yanlış mı?]2006 sonbaharı.Bir erkek ve bir kadının karşılaşması kaderdi, ama sonunda kalpleri kırılmaya mahkumdu. Şimdi dünyada son kez birbirlerini sevmek için 90 gün boyunca umutsuzca yalvarıyorlar. Bu adamın karısı ya da bu kadının kocası olsaydınız, hem ahlakı hem de tabuyu çiğneyen yalvarışlarına nasıl cevap verirdiniz...?
90 days of love

money game

KORESÖZLÜK
Kore hükümetinin hisse senetlerine sahip olduğu bir banka iflasın eşiğinde. Ülke, yakında 1997'de yaşananlara benzer bir mali krizle daha karşı karşıya kalacaklarından endişe ediyor. Mali Hizmetler Komisyonu'ndaki insanlar benzer bir olayı önlemek için mücadele ediyor.

Chae Yi-Hun ( Ko Soo ), Finansal Hizmetler Komisyonu'ndaki Ekonomik Politika Bürosunda bir şeftir. Ekonomi bürokratı olarak elinden geleni yapıyor. Babası Güney Kore'deki en iyi ekonomisttir, ancak Chae Yi-Hun babasının kimliğini gizler.

Heo Jae ( Lee Sung-Min ) Finansal Hizmetler Komisyonunun başkanıdır. O iddialı bir adam. 1997'de Kore Mali Krizini yaşadı. O sırada Kore'nin mali altyapısının güçsüzlüğü karşısında hayal kırıklığına uğradı. Amacı, ülkenin finansal altyapısını ne pahasına olursa olsun iyileştirmektir.

Lee Hye-Joon ( Shim Eun-Kyung ), Ekonomi ve Maliye Bakanlığı'nın Uluslararası Finans Bürosunda çalışmaya başlar. Kore Mali Krizi sırasında, o bir çocuktu ve ailesi bu süre boyunca mücadele etti. Bir binaya sahip olmayı hayal ediyor.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol