dizi

btsdaily
Uncontrollably Fond (2016) IMDb: 7,7
ayrılığın acısını genç yaşlarda yaşayan iki küçük çocuğun gelecekteki hikayesini izleyiciye aktarmaktadır. Bu iki çocuk artık büyümüş ve yıllar sonra tekrardan karşılaştır. Shin Joon-Young günümüzün en önemli sanatçılarından, No Eul ise belgesel yapımcısıdır. Shin Joon zeki ve çekici özellikleri sahipken, No Eul ise paraya önem veren insanlara yalakalık yapmayı seven birisidir.

txt

KORESÖZLÜK
Tam adı Tomorrow X Together, bu 5 çocuğun daha iyi bir yarın inşa etme umuduyla sürekli olarak geleceğe birlikte bakmalarını öneriyor.

2019'daki çıkışlarıyla pek çok ödüle imza atarak, sürekli başarı iddiasında bulundular; Olağanüstü hikaye anlatımı ve çeşitli müzik tarzlarının yanı sıra yaptıkları her şeye olan açık tutkularıyla benzersiz konseptlerini inşa ediyorlar.
txt

film

btsdaily
All About My Wife / Nae anaeui modeun geot (2012)
Doo-hyun eşinden boşanmak istemektedir ama kendisine bir türlü konuyu açamaz. Çalıştığı şirket, onu ülke içinde uzak bir yere transfer etmeye karar verince Doo-hyun eşinden ayrı kalacağı için mutlu olur. Fakat eşi de onunla birlikte gelmeye karar verir. Doo-hyun, çapkın biri olan yeni komşusuyla anlaşır ve ondan eşini tavlamasını ister. Anlaşmanın sonundaysa Doo-hyun, terk eden değil terk edilen taraf olacaktır.
film

mamamoo

yukiko
Çıkışlarından önce bile tanınırlık kazanan dörtlü, birçok eleştirmenin o yılın en iyi çıkışlarından biri olarak gördüğü 2014 yılında resmen müzik sahnesine girdi.

Güçlü armonileri, güçlü sesi ve geniş müzik tarzıyla öne çıkan MAMAMOO, aynı zamanda güçlendirme, kendini sevme ve bağımsızlık gibi olumlu mesajlarıyla da öne çıkıyor.
mamamoo

the best hit

kore
Gerçekten başlanılmaması gereken bir dizi. Tamam konusuna eyvallah ama senarist maalesef diziyi nasıl mahvedebilirim çabalarına girmiş resmen. Dizinin başları gerçekten güzeldi fakat gerek aşk üçgeni olsun gerek dizideki bazı mantık hataları olsun diziyi izlenilmez yapıyor. Çok büyük umutlarla başlamıştım ama maalesef hayal kırıklığına uğradım.

a man called god

KORESÖZLÜK
Choi Kang-Ta ( Song Il-Kook ) adında bir adam , bir Tanrı'ya benzer güçler kazanır. Çocukken ailesini kaybetti ve Amerikalı ebeveynler tarafından evlat edinildi. Babasının katilinden intikam almak için Kore'ye döner.

Kang-Ta, babasının ölümünden dört kişinin sorumlu olduğunu öğrenir. Planlarını gerçekleştirirken ortağı Vivian ( Han Go Eun ) tarafından ihanete uğrar . Daha sonra tesadüfen tanıştığı bir kadın olan Jin Bo-Bae ( Han Chae-Young ) tarafından sağlığına kavuşturulur .

Kang-Ta iyileştikten sonra bir gecekondu mahallesine yerleşir ve sakinleriyle ve kendisiyle barışır. Ancak Koreli CIA yetkilisi Hwang Woo-Hyun ( Kim Min-Jong ), Kang-Ta'nın Bo-Bae'yi çaldığı için kıskançlıkla dolu olduğu için barış uzun sürmez . Hwang Woo-Hyun daha sonra Kang-Ta'nın ölümünü emreder...
a man called god

k-pop

btsdaily
•BTS ÜYESİ SUGA•
Gerçek adı: Min Yoon Gi (민윤기)
Gruptaki görevi: Rapçi
Doğum tarihi: 9 Mart 1993
Burcu: Balık
Boyu: 1.74 cm
Kilosu: 59 kg
Kan grubu: 0
Doğum yeri: Buk-gu – Daegu.
Kardeşleri: Bir abisi var.
Hobileri: Fotoğraf çekmek, boş zamanlarında dinlenmek ve mümkün olduğunca işle alakalı bir aktivite yapmamak.
Eğitimi: Global Cyber Üniversitesi
Favori sayısı: 3
En sevdiği renk: Beyaz
En sevdiği yemekler: Et yemekleri
k-pop

secret garden

KORESÖZLÜK
Varlıklı bir adam ve dublörlük yapan yoksul bir kız birbirine âşık olur. Ancak ruhları açıklanamaz biçimde yer değiştirince işler karışır ve karanlık sırlar açığa çıkar.
Başroldekiler:Hyun Bin,Ha Ji-won,Yoon Sang-hyun
Yaratıcılar:Shin Woo-chul,Kim Eun-sook
secret garden

get karl oh soo jung

KORESÖZLÜK
8 yıl önce, tombul Ko Man-Soo ( Oh Ji-Ho ) lise sevgilisi Oh Soo-Jung ( Uhm Jung-Hwa ) ile evlenmeye ayarlandı . Okul günlerinde, Ko Man-Soo golf takımında oynuyordu ve Oh Soo-Jung ona, Seul Ulusal Üniversitesi Hukuk Fakültesine giderse onunla çıkacağını söyledi. Ko Man-Soo golften vazgeçti ve başarılı bir şekilde prestijli hukuk fakültesine girdi. Düğün gününde Ko Man-Soo, baro sınavını geçemediğini öğrendi. Oh Soo-Jung, düğün gününde onu terk etti.

Şimdi, Soo-Jung bir kuyumcuda çalışıyor. Uzun yıllardır aynı pozisyonda sıkışmış ve 34 yaşında hala bekar. Bay Mükemmel'i bulmanın hayalini kuruyor. Bir gün tekrar Oh Man-Soo ile tanışır. O şimdi en üst sıralarda yer alan profesyonel bir golfçü, mükemmel bir uyum ve çok aranan bir bekar.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol