castaway

KORESÖZLÜK
Kim adında bir adam kendini Han Nehri'nin karanlık, suskun sularına atar. Uyandığında üstü başı kumla kaplanmış, yerde yatmaktadır. O zaman, kendisini öldürmeyi başaramadığını ve nehirde bilinmeyen bir adaya sürüklendiğini anlar. Nehir kenarındaki binalardan birinin bir dairesinde yıllarca odasından dışarıya adımını atmamış bir genç kız vardır. Bir gün dürbünüyle bakmaktayken bir ada üzerinde tek başına yaşayan bir adam gözüne ilişir ve merak eder. Günler günleri kovalarken, adamın yalnız ama halinden hoşnut yaşamı merakını öylesine artırır ki onca yıldan sonra odasından dışarı çıkmasına sebep olur.
castaway

bts

btsxjimin
BTS üyesi jungkook
gerçek adı:jeon jungkook
gruptaki görevi:maknea vokal dansçı
doğum tarihi:1 eylül 1997
burcu:başak
boyu:1.78
kilosu:66
kan grubu:a
doğum yeri:busan
kardeşleri:bir tane abisi var
hobisi:Video montajlama, yeni müzikler keşfetme ve albüm kapağı tasarlama
eğitimi:Seoul Gösteri Sanatları Okulu, Global Cyber Üniversitesi
favori sayısı:1
en sevdiği renkler :siyah
en sevdiği yemekler:unlu olan çoğu yemekler

undercover

KORESÖZLÜK
Han Jung-Hyun ( Ji Jin-Hee ) NIS'in (Ulusal İstihbarat Servisi) bir ajanıdır. Polis üniversitesinde okurken NIS tarafından seçildi. Daha sonra çok gizli bir dava üzerinde çalıştı ve Choi Yeon-Soo ( Kim Hyun-Joo ) ile tanıştı . Takma adını kullanarak ona aşık oldu ve sonunda evlendiler. Bu arada Choi Yeon-Soo, adalet ve gerçeği arayan bir sivil haklar avukatı olarak çalışmaktadır. Memur Yolsuzluk Soruşturma Birimi Başkanlığı'na aday gösterildi. Adaylığı nedeniyle, kocasının gerçek kimliği kontrol edilemez bir duruma karışır.

film

btsdaily
Bin Jip (2004) - IMDB Puanı: 8,1

Bin Jip, Güney Kore sanat sinemasının en başarılı isimlerinden biri olan Ki-duk Kim'in en beğenilen filmlerinden. Film Türkçeye Boş Ev ismiyle çevrildi. Film, boş evlere gizlice girme alışkanlığı olan Tae-Suk ve eşinden şiddet gören bir kadının karşılaşmasını, bu karşılaşma sonunda kadının kurtuluşunu konu alıyor. Filmde anlatılan hikaye uzun yıllar hafızalardan silinmeyecek türden. Aynı zamanda film müziklerinde ünlü Mısırlı sanatçı Natacha Atlas da devreye giriyor.

topik sınavı

bangtanman
Bugün 10 Temmuz'da gerçekleştirilen 77. Korece Yeterlilik Sınavı'nın (TOPIK) sonuçları topik.go.kr web sitesinde açıklandı. Giren arkadaşlar varsa sınav hakkındaki düşünceleriyle başlığı yeşillendirirse sevinirim. Fikir alışverişi yapmak için iyi bir fırsat olduğunu düşünüyorum. Ben henüz sertifikamı indirmek için sırada bekliyorum.

the jinx's lover

yukiko
Şanssız kaderiyle uzlaşan bir adam ve lanetini kırmak için gerçek dünyaya atlayan bir tanrıça etrafında dönüyor. Gong Soo Kwang, zanaat bira dükkanı işleten bir bira ustası. Kalbinde tutku dolu, ama her zaman sakin ve tok kalmayı başarıyor. Ayrıca ciddi bir tavırla donanmış, gittiği her yerde kadınlar arasında popüler olan çekici bir adamdır . Lee Seul Bi, Gong Soo Kwang ile tanışan ve kendi kaderiyle savaşan servet tanrıçasıdır. (Kaynak: Naver) ~~ Yazar Han Ji Hye (한지혜) ve illüstratör Gu Seul (구슬) tarafından yazılan "The Jinx's Lover" (징크스의 연인) adlı webtoon'dan uyarlanmıştır.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol