lee min-ho

btsdaily
Lee Min-ho, Güney Kore doğumlu oyuncu, şarkıcı ve modeldir. İlk oyunculuk kariyerine 2002 yılında Romance diziyle başladı. 2009'da ilk kez Boys Over Flowers'da Gu Jun-pyo rolüyle Kore'de ve Asya'da popüler oldu. 45. Baeksang Arts Awards'da En İyi Yeni Oyuncu ödülünü aldı. Vikipedi
Doğum tarihi: 22 Haziran 1987 (34 yıl yaşında), Heukseok-dong, Seul, Güney Kore
Boy: 1,87 m
Kardeşleri: Lee Yun-jeong
Aldığı ödüller: En İyi Çift Dalında SBS Drama Ödülü, Popüler Erkek Yıldız Dalında Mavi Ejderha Film Ödülü, Diğer
Plak şirketleri: Euphoria Seoul, STARHAUS Ent., UNIVERSAL MUSIC

lee min-ho

bad papa

KORESÖZLÜK
Yoo Ji-Cheol ( Jang Hyuk ) iyi bir baba olmak için kötü bir insan olmayı seçer.

Yoo Ji-Cheol eskiden en iyi boksördü ama bir anda her şeyini kaybetti. Bütün parası ve şöhreti yok oldu ve hayatı mahvoldu. Karma dövüş sanatlarıyla hayatının kontrolünü ele geçirmeye karar verir.

the great battle

KORESÖZLÜK
Ansi Kalesi kuşatmasını konu alan tarihi-aksiyon Kore filmi, Yang Man-chun ve Goguryeo'nun 88 gün boyunca 500,000 Tang askerine karşı verdiği mücadeleyi anlatıyor. The Great Battle, tarihi-aksiyon filmlerinden zevk alanların keyifle izleyebileceği, kaliteli sinematografisiyle izleyiciyi kendisine bağlayan Kore filmi.

41.5 milyon dolar hasılat yapan 2018 yapımı Kore filmi The Great Battle için, kalenin bir replikası yapılmış ve çekimler 6 aydan daha kısa sürede bitirilmiş. Bununla beraber The Great Battle'ın, Korean Association of Film Critics tarafından Yılın En İyi 11 Filminden Biri seçildiğini de hatırlatmak isteriz.

song joong ki

KORESÖZLÜK
Song Joong Ki, Güney Koreli bir aktördür. 19 Eylül 1985 tarihinde Daejeon, Güney Kore'de doğmuştur. İlk olarak 2008 yılında "A Frozen Flower" adlı bir filmde küçük bir rolle oyunculuğa başlamıştır. Ancak gerçek başarısını, 2010 yılında yayınlanan "Sungkyunkwan Scandal" adlı televizyon dizisindeki rolüyle elde etmiştir. Daha sonra "The Innocent Man" (2012), "Descendants of the Sun" (2016) ve "Arthdal Chronicles" (2019) gibi diğer popüler dizi ve filmlerde de rol almıştır.

mr. sunshine 2

KORESÖZLÜK
1800'lerin son çeyreğinde Kore henüz Japonya işgaline uğramamışken küçük bir çocuk olan Eugene Choi, Jaseon'a sefere gelen Amerikan askerleri tarafından savaşın içerisinden alınır kurtarılarak Amerika'ya getirilir.Yıllar sonra Eugene Choi, bir yetişkin olduğunda çocukken kaçtığı memleketi Jaseon'a bu sefer yeni bir kimlikle bir Amerikan askeri olarak geri döner.Yeniden Jaseon'a döndüğünde burada Ae-Shin isminde soylu bir kadına gönlünü kaptıracaktır.Diğer ismi Bay Sean Shine olan dizi APAN Star'ın 2018 ödüllerinde yılın en iyi dizisi seçilmiştir.

k-pop

btsdaily
•BTS ÜYESİ JIMIN•
Gerçek adı: Park Ji Min (박지민)
Gruptaki görevi: Vokal, dansçı
Doğum tarihi: 13 Ekim 1995
Bucu: Terazi
Boyu: 1.74 cm
Kilosu: 60kg
Kan grubu: A
Doğum yeri: Busan
Kardeşleri: Bir küçük erkek kardeşi var.
Hobisi: Fırsat bulduğunda hiçbir aktivitede bulunmadan dinlenmek.
Eğitimi: Busan Sanat Lisesi ve Global Cyver Üniversitesi
Favori sayısı: 3
En sevdiği renkler: Mavi ve siyah
En sevdiği yemekler: Domuz eti, ördek, tavuk, meyveler ve yine domuz etinden yapılan acılı “Kimchi Jjigae” isminde bir Kore yemeği.
k-pop

dali and cocky prince

KORESÖZLÜK
Küçük bir çocukken, Moo Hak pazarda bir seyyar satıcı olarak büyüdü. Cahil olmasına rağmen iradeli ve para kazanmayı biliyor. Şu anda ailesinin küçük bir gamjatang lokantası olarak başladığı küresel bir restoran zinciri olan Dondon F and B'nin genel müdürüdür. Ancak, onurlu değildir ve sadece parayı önemser. Sanat galerisi işleten üst sınıf bir ailenin tek kızı ve çocuğu Da Li ile tanışır. O şeyler hakkında derin derin bilgiye sahiptir. Babasının ani ölümü nedeniyle iflasla karşı karşıya kalır ve zor bir hayata başlar. Moo Hak ve Da Li, sanat galerisinde alacaklı ve borçlu olarak bir ilişkiye başlar. Bu iki zıt kutup birbirini anlayıp aşık olacak mı?

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol