secret royal ınspector joy

KORESÖZLÜK
Ra Yi- Eon'un ( TaecYeon ) hayali, küçük bir hamur tatlısı restoranı satın almak ve işi yürütmektir. Rahat bir hayat istiyor ama az önce girdiği devlet sınavını geçecek kadar zeki. Şimdi bir devlet memuru olarak başarılı olmak için elit bir kurs olan Özel Danışmanlar Ofisinde çalışmaya başlıyor. Daha sonra gizli görevlerle görevlendirildiği bir kraliyet gizli ajanı olarak atanır. Artık bir kraliyet gizli ajanı olması Ra Yi-Eon ve ailesi için büyük bir onurdur. Evinde hala rahat bir hayat sürdürüyor ve bir kraliyet gizli ajanı olarak çok çalışmıyor. Kim Joy ( Kim Hye-Yoon ) ile tanıştığında hayatı değişir .

Kim Joy'un zihni merakla doludur. Ayrıca Joseon dönemi için boşanmanın uygun olduğunu düşündüğü ilerici bir zihniyete sahip. Kocasıyla üç yıl önce evlendi ve şimdi ondan boşanmaya çalışıyor. Kocası kumar bağımlısı ve ana kuzusu. Kocası da ondan boşanmayı reddediyor. Sonunda, Kim Joy boşanma prosedürünü tamamlamak üzereyken Ra Yi-Eon ile tanışır.

Kraliyet Gizli Ajanı Ra Yi-Eon ve Kim Joy, davaları çözmek için birlikte çalışır.

faydalı

korean
benim de faydalı bulduğum bir site. kore dizileri , kpop , kore filmleri , kore tarihi, kore kültürü vs güney kore hakkında her şeyi bulabileceğimize inanıyorum. kore sözlük ekibini kutluyorum

you are my pet

KORESÖZLÜK
Sumire Iwaya ( Noriko Iriyama ) tanınmış bir gazetede editör olarak çalışmaktadır. Çekici ve prestijli bir üniversiteden mezun oldu.

Erkek arkadaşı tarafından terk edildikten ve iş yerinde rütbesi düşürüldükten sonra zor bir dönemden geçer. Bir gün güzel bir genç adam olan Takeshi Goda'yı ( Jun Shison ) bir kutudan çıkarır. Takeshi, eski evcil hayvanı Momo'ya benziyor ve Sumire, Takeshi'nin evcil hayvanı olarak evinde yaşamasına izin vermeyi teklif ediyor.

kim min-jae

KORESÖZLÜK
Profil
İsim: Kim Min Jae
Hangul: 김민재
Doğum: 1 Kasım 1996
Doğum yeri: Güney Kore
Yükseklik:
Kan grubu:
Facebook: resmiKimMinJae
Instagram: real.be

Filmler
Swing Kids (2018) - Ro Ki-Jin'in sesi
Feng Shui | Myungdang (2018) - Veliaht Prens Hyomyeong
Aşk+Sling | Reseulreo (2018) - Sung-Woong

Drama dizisi
Dali ve Ukala Prens | Dalriwa Gamjatang (KBS2 / 2021) - Jin Moo-Hak
Brahms'ı sever misin? | Beuramseureul Joahaseyo (SBS / 2020) - Park Joon-Young
Romantik 2 | Nangmandakteo Kimsaboo 2 (SBS / 2020) - Park Eun-Tak
Çiçek Ekibi: Joseon Evlilik Ajansı | Kkotpadang: Joseonhondamgongjakso (JTBC / 2019) - Ma Hoon
Bay Sunshine (tvN / 2018) - Do-Mi (yetişkin) (ep.24)
cazip | Widaehan Yoohokja (MBC / 2018) - Lee Se-Joo
Yukarı Çık | Choigoui Hanbang (KBS2 / 2017) - Lee Ji-Hoon
Guardian: Yalnız ve Büyük Tanrı | Dokkaebi (tvN / 2016-2017) - Kral (özel görünüm)
Doktor Romantik | Nangmandakteo Kimsaboo (SBS / 2016-2017) - Park Eun-Tak
Benim Küçük Bebeğim (MBC / 2016) - Yoon Min
İlk Kez | Cheoeumiraseo (OnStyle / 2015) - Seo Ji-An
İkinci 20'ler | Doobunzzae Seumoosal (tvN / 2015) - Kim Min-Soo
Yapımcılar | Peurodyusa (KBS2 / 2015) - kendisi (ep.4,10,12)
Azim, Goo Hae-Ra | Chiljeonpalgi Goohaera (Mnet / 2015) - Sa Gi-Joon

Ödüller
Mükemmel Erkek Oyuncu (" Brahms'ı Seviyor musunuz? ") - 2020 SBS Drama Ödülleri - 31 Aralık 2020
En İyi Çift Ödülü (" Do You Like Brahms? ") - 2020 SBS Drama Ödülleri - 31 Aralık 2020
Yeni Yıldız Ödülü (" Dr. Romantik ") - 2016 SBS Drama Ödülleri - 31 Aralık 2016

mr. sunshine 2

KORESÖZLÜK
1800'lerin son çeyreğinde Kore henüz Japonya işgaline uğramamışken küçük bir çocuk olan Eugene Choi, Jaseon'a sefere gelen Amerikan askerleri tarafından savaşın içerisinden alınır kurtarılarak Amerika'ya getirilir.Yıllar sonra Eugene Choi, bir yetişkin olduğunda çocukken kaçtığı memleketi Jaseon'a bu sefer yeni bir kimlikle bir Amerikan askeri olarak geri döner.Yeniden Jaseon'a döndüğünde burada Ae-Shin isminde soylu bir kadına gönlünü kaptıracaktır.Diğer ismi Bay Sean Shine olan dizi APAN Star'ın 2018 ödüllerinde yılın en iyi dizisi seçilmiştir.

born again

KORESÖZLÜK
"Born Again", reenkarnasyon ve kader yoluyla 1980'lerde ve tekrar günümüzde yer alan 2 erkek ve 1 kadının hikayesini anlatıyor.

1980'lerde, Kong Ji-Cheol ( Jang Ki-Yong ), babası gibi şeytani olmak için kaderini reddeder. Günümüzde Cheon Jong-Beom ( Jang Ki-Yong ) bir tıp fakültesi öğrencisidir.

1980'lerde Jung Ha-Eun ( Jin Se-Yun ) dilate kardiyomiyopatiden muzdariptir. İkinci el kitapçı "Old Future"ın sahibi. Günümüzde Jung Sa-Bin ( Jin Se-Yun ) bir arkeoloji eğitmenidir. İsimsiz evcil hayvanları sıcak tutar ve hikayelerini çözer. O isimsiz kalıntıların sırrı ortaya çıkıyor.

1980'lerde Cha Hyeong-Bin ( Lee Soo-Hyuk ) sadece bir kişiyi seven bir dedektiftir. Günümüzde, Kim Soo-Hyeok ( Lee Soo-Hyuk ), kalıtsal bir suç genine inanan bir savcıdır.

old boy

KORESÖZLÜK
İhtiyar Delikanlı, yıllarca hapis tutulan bir adamın serbest bırakılmasının ardından intikam arayışını konu ediyor. Oh Dae-Soo adında bir adam, bir gün kaçırılır ve 15 yıl boyunca eski püskü bir hücrede tutuklu kalır. Hiçbir açıklama yapılmamıştır. Sonra bir gün serbest bırakılır. Eline, para, cep telefonu ve pahalı kıyafetler verilir. Bu adam başına gelen bu durumun nasıl ve neden olduğunu anlamak ve gereken intikamı almak konusunda kararlıdır. Bu sırada Oh Dear-Soo aslında kendisini kaçıranların daha da büyük bir planının olduğunu keşfeder. Ancak bu planın özü acı dolu bir yoldan geçmektedir. Gerçeği bulmak ise bu yolun ta kendisidir.
old boy

sunny

KORESÖZLÜK
Vizyona girdiği 2011 yılında, Güney Kore'de 5 milyon bilet satarak yılın en çok izlenen ikinci filmi olan ve 2012 itibarıyla tarihin en çok izlenen 13. Güney Kore filmi olan Sunny, komedi ve dram türlerini birleştiren bir yapım.

Lisede birbiriyle çok yakın olan yedi arkadaşı konu alan film, bu arkadaşların aradan 25 yıl geçtikten sonra tekrar bir araya gelişlerini anlatıyor. İçlerinden birinin kanser olması ve son dileğinin bu grubun tekrar bir araya gelmesi olmasıyla birlikte bambaşka hayatlar yaşayan bu eski arkadaşlar, bize bir yandan lise hayatlarımızın masum ve tatlı yanını geriye dönüşler eşliğinde gösterirken; bir yandan da yılların bizi ne kadar farklılaştırabileceğini gösteriyor.

navillera

KORESÖZLÜK
Sim Deok-Chool ( Park In-Hwan ) hayatı boyunca bale yapma hayali kurmuştur . 70 yaşında ve postane çalışanı olarak işinden emekli. Yaşam koşulları nedeniyle balerin olma hayalini bir kenara bıraktı ve ailesine destek olmak için normal bir işte çalıştı. Şimdi, Sim Deok-Chool tekrar hayalinin peşinden gitmeye karar verir. Karısı ve yetişkin çocukları da dahil olmak üzere ailesi, kararından memnun değil, ancak Sim Deok-Chool, ömür boyu hayalini sürdürmekte tereddüt etmiyor. Bale öğrenmek için bir bale topluluğuna katılır. Orada Lee Chae-Rok ( Song Kang ) ile tanışır .

Lee Chae-Rok 23 yaşında bir adamdır. Büyürken beyzbol, yüzme ve futbol gibi farklı sporlar yaptı, ancak bu etkinliklerin hiçbirinde yetenekli değildi. Daha sonra baleye ilgi duymaya başladı. Annesi balerindi ama Lee Chae-Rok gençken bir hastalıktan öldü. Babası daha sonra iflas etti. Lee Chae-Rok, bale için bir yeteneği olduğunu öğrendi, ancak bale yaptıktan sonra babasıyla zar zor iletişim kuruyor ve maddi olarak geçimini sağlamakta zorlanıyor. Zor zamanlardan geçen bale arzusu söner. Bu sırada önünde Sim Deok-Chool belirir.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol