red velvet

KORESÖZLÜK
Aslen 2014'te dört kişi olarak çıkış yapan ve daha sonra Yeri 2015'te katıldığında beşli olan grup, o zamandan beri mutluluk yayıyorlar.

Canlı, cesur ve pop esintili “Kırmızı” yönlerinin yanı sıra klas, ateşli ve gizemli R&B “Velvet” yönlerini sergileyen ikili bir konseptle, onlar kadar benzersiz ve çeşitli bir grup bulmak zor!
red velvet

3rd hospital

KORESÖZLÜK
Güney Kore'de Seohan Ulusal Tıp Merkezi açılıyor. Hastane, batı tıbbı ile geleneksel doğu tıbbını birleştiren türünün ilk örneğidir. Hastanenin açılış törenine giderken, Dr. Doo-Hyun ( Kim Seung-Woo ) trafik kazasında yaralanan bir kişiyi kurtarır. Seung-Hyun ( Oh Ji-Ho ) hastanede doğulu bir doktor olarak çalışmaya başlar ve batılı bir tıbbi prosedür uygulayarak bir çocuğun hayatını kurtarır. Seung-Hyun, batılı tıbbi prosedürleri uygulamak için lisanslı olmadığı için, diğer batılı tıp doktorları öfkeyle protesto ediyor. Hastane, batılı eğitimli doktorlarla doğulu doktorlar arasındaki bölünmeden kurtulabilecek mi?
3rd hospital

the rose

aslimser
Selam arkadaşlar,
The rose grubu sorry ve red şarkılarını dinlemenizi tavsiye ederim. Solistin sesi çok hoş,şarkılar zaten çok iyi. Ben bikac ay önce ilk onları kesfettim,sonra bts i😊 geç oldu ama geç olsun güç olmasın🤗

my roommate ıs a gumiho

KORESÖZLÜK
Shin Woo-Yeo ( Jang Ki-Yong ) yakışıklı ve akıllı bir profesördür. Aynı zamanda 999 yaşında dokuz kuyruklu bir tilkidir. İnsan olmak için insan enerjisini bir boncukta toplar. Yakında, bir insan olmaya hazırlanıyor.

Bu arada, Lee Dam ( Hyeri ) bir üniversite öğrencisidir. Bir gün sarhoş arkadaşı pahalı bir arabanın üstünde uyuyakalır. Arabanın sahibi olan Shin Woo-Yeo'dan özür diler. Lee Dam arkadaşını elinden almaya çalışırken, Shin Woo-Yeo ona yardım eder. Kaderlerini değiştiren bir kaza olur. Shin Woo-Yeo'nun boncuğu ağzından düşer ve Lee Dam istemeden onu yutar. Boncuk bir insanın içinde en fazla 1 yıl kalabilir ve daha sonra boncuk o kişinin içinde kırılır. Bu, Lee Dam'ın ölmesine ve Shin Woo-Yeo'nun insan olma şansını kaybetmesine neden olacak. Shin Woo-Yeo, Lee Dam'a içinde bulundukları çıkmazı açıklar ve bir çözüm bulana kadar birlikte yaşamalarını önerir.

Hayatında hiç erkek arkadaşı olmamış olan Lee Dam, şimdi Shin Woo-Yeo ile yaşıyor.

navillera

KORESÖZLÜK
Sim Deok-Chool ( Park In-Hwan ) hayatı boyunca bale yapma hayali kurmuştur . 70 yaşında ve postane çalışanı olarak işinden emekli. Yaşam koşulları nedeniyle balerin olma hayalini bir kenara bıraktı ve ailesine destek olmak için normal bir işte çalıştı. Şimdi, Sim Deok-Chool tekrar hayalinin peşinden gitmeye karar verir. Karısı ve yetişkin çocukları da dahil olmak üzere ailesi, kararından memnun değil, ancak Sim Deok-Chool, ömür boyu hayalini sürdürmekte tereddüt etmiyor. Bale öğrenmek için bir bale topluluğuna katılır. Orada Lee Chae-Rok ( Song Kang ) ile tanışır .

Lee Chae-Rok 23 yaşında bir adamdır. Büyürken beyzbol, yüzme ve futbol gibi farklı sporlar yaptı, ancak bu etkinliklerin hiçbirinde yetenekli değildi. Daha sonra baleye ilgi duymaya başladı. Annesi balerindi ama Lee Chae-Rok gençken bir hastalıktan öldü. Babası daha sonra iflas etti. Lee Chae-Rok, bale için bir yeteneği olduğunu öğrendi, ancak bale yaptıktan sonra babasıyla zar zor iletişim kuruyor ve maddi olarak geçimini sağlamakta zorlanıyor. Zor zamanlardan geçen bale arzusu söner. Bu sırada önünde Sim Deok-Chool belirir.

jung soo-jung

koresozluk
Profil
İsim: Kristal
Hangul: 크리스탈
Doğum Adı: Jung Soo-Jung (정수정)
Doğum: 24 Ekim 1994
Doğum Yeri: San Francisco, California, ABD
Yükseklik: 165 cm
Kan Grubu: Bir
Instagram: vousmevoyez

Filmler
Tatlı ve Ekşi | Saekomdalkom (2021) - Han Bo-Yeong
Aileden Daha Fazlası | Aebigyuhwan (2020) - To-Il

Drama dizisi
Çılgın Aşk (KBS2 / 2022) - Lee Shin-A
Polis Üniversitesi | Gyeongchalsoeob (KBS2 / 2021) - Oh Kang-Hee
Arama (OCN / 2020) - Son Ye-Rim
Oyuncu | Oyuncu (OCN / 2018) - Cha A-Ryeong
Hapishane Oyun Kitabı | Seulgirowoon Gambbangsaenghwal (tvN / 2017-2018) - Kim Ji-Ho
Habaek'in Gelini | Habaekui Shinboo 2017 (tvN / 2017) - Moo Ra
Mavi Deniz Efsanesi | Pooreun Badaui Junsul (SBS / 2016-2017) - Uçuş Görevlisi Bae Min-Ji (ep.1)
benim güzel kızım | Naegen Neomoo Sarangseureowoon Geunyeo (SBS / 2014) - Yoon Se-Na
Patates Yıldızı 2013QR3 | Kamjabyeol 2013QR3 (tvN / 2013-2014) - Soo-Jung (ep.81)
Mirasçılar | Sangsokjadeul (SBS / 2013) - Lee Bo-Na
Yüksek tekme! 3 (MBC / 2011-2012) - Ahn Soo-Jung
tatlı turta | Bolsurok Aegyomanjeom (MBC / 2010) -Jung Soo-Jung

Ödüller
En Popüler Kadın Oyuncu (" My Lovely Girl ") - 2015 (51.) BaekSang Sanat Ödülleri - 26 Mayıs 2015
Yorumlar

weightlifting fairy kim bok joo

KORESÖZLÜK
Genç bir yüzücünün yolu, yükselişteki bir halter yıldızı olan çocukluk arkadaşıyla kesişir. Halterci kız, arkadaşının kuzenine gizliden gizliye âşık olduğunu fark eder.
Başroldekiler:Lee Sung-kyoung,Nam Joo-hyuk,Lee Jae-yoon
Yaratıcılar:Oh Hyeon-jong,Yang Hee-seung,Kim Soo-jin
weightlifting fairy kim bok joo
1

racket boys

KORESÖZLÜK
Haenam'daki bir ortaokulda bir erkek badminton takımının küçükler için bir atletizm yarışmasında mücadele etmesinin hikayesi. Haenam'daki 16 yaşındaki kız ve erkek çocuklar bu süre zarfında insan olarak büyürler.

Yoon Hyeon-Jong ( Kim Sang-Kyung ) bir zamanlar en iyi badminton oyuncusuydu ve şimdi Haenam'daki bir ortaokulda erkek badminton takımının koçluğunu üstleniyor. Badminton takımı dağılmanın eşiğinde. Takımdaki oyuncular Yoon Hae-Kang ( Tang Joon-Sang ), Bang Yoon-Dam ( Son Sang-Yeon ), Na Woo-Chan ( Choi Hyun-Wook ) ve Lee Yong-Tae ( Kim Kang-Hoon ). Oyuncular henüz çok iyi değil.

Bu arada, Ra Yeong-Ja ( Oh Na-Ra ) Haenam'da farklı bir ortaokulda kız badminton takımının koçu. Badminton takımı yaşıtları arasında 1. sırada yer alıyor.
racket boys

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol