ındiscreetly fondly

KORESÖZLÜK
Shin Joon-Young ( Kim Woo-Bin ) ve No Eul ( Bae Suzy ) çocukken ayrıldılar ve kalpleri kırıldı.

Yetişkinler olarak tekrar buluşurlar. Shin Joon-Young artık en iyi aktör ve şarkıcı. Zeki ve çekicidir. No Eul, belgesellerin PD'sidir. Paraya adaletten daha çok değer verir ve kendisinden daha güçlü olanları öper.

revolutionary sisters

KORESÖZLÜK
Boşanma davası sürecinde bir anne öldürülür. Tüm yakın aile üyeleri potansiyel şüpheliler.

Lee Cheol-Soo ( Yun Ju-Sang ) üç kız babasıdır. Lee Cheol-Soo, kurallar ve ilkeler söz konusu olduğunda katıdır. Yetişkin yaştaki kızlarıyla anlaşamıyor.

Lee Kwang-Nam ( Hong Eun-Hee ) en büyük kızıdır. Kendisiyle gurur duyuyor ve aynı zamanda bencil. Annesinden koşulsuz sevgi almış, bu da babasından hoşlanmamasına neden olmuştur. Babası annesine çok acı çektirdi.

Lee Kwang-Sik ( Jeon Hye-Bin ) ikinci büyük kızıdır. Kamu görevlisi olarak çalışıyor. Lee Kwang-Sik akıllı ve ilkelidir. Ailesinden çok fazla sevgi görmedi ama diğer insanlara karşı düşünceli.

Lee Kwang-Tae ( Go Won-Hee ) en küçük kızıdır. Dövüş sanatlarında iyidir. Lee Kwang-Tae hiçbir zaman tam zamanlı bir işte çalışmadı ve yarı zamanlı işlerde çalışarak geçimini sağladı. Evlilikle ilgilenmiyor.

Bu arada, Han Ye-Seul ( Kim Kyung-Nam ) küçüklüğünden beri bir rock şarkıcısı olmayı hayal ediyor. Okulu bıraktı ve hayalinin peşinden gitmek için Seul'e geldi.
revolutionary sisters

the gangster the cop the devil

KORESÖZLÜK
Jang Dong-Soo ( Ma Dong-Seok ) Cheonan'da bir çete patronudur. Seri katil Kang Kyung-Ho'nun ( Kim Sung-Kyu ) hedefi olur . Jang Dong-Soo hayatta kalır ve Kang Kyung-Ho'nun saldırısından kurtulan tek kişidir. Dedektif Jung Tae-Seok ( Kim Moo-Yul ) organize suç üyelerinden nefret eder, ancak seri katil Kang Kyung-Ho'yu yakalamak için Jang Dong-Soo ile birlikte çalışır.

hooray for love

KORESÖZLÜK
Kang Jae Mi ailesiyle mutlu bir hayat sürdü, ancak o 19 yaşındayken babasının bir ilişkisi vardı ve ailesi kısa süre sonra boşandı. Jae Mi, annesine babasını bir daha asla göremeyeceğine dair söz verdi. Daha sonra Jae Mi, Han Jung Soo'ya aşık oldu ve evlendi. 3 yıl sonra, Jae Mi mutlu bir aile kurmak için elinden geleni yapar. Kocasıyla bir restoran işletiyorve tüm niyet ve amaçlar için mutludur. Jae Mi ayrıca kocasının mutlu olduğuna inanıyor. Ebeveynlerinin boşanması nedeniyle, Jae Mi de asla boşanmayacağına kesin olarak karar verdi, ancak Jung Soo'nun başka bir kadınla ilişkisi olduğu ortaya çıktı. Ayrıca metresi hamile kalır ve Jung Soo boşanmak ister. Jung Soo, 3. yıldönümlerinde annesi ve teyzesi Jae Mi'ye Guam için uçak bileti hediye eder. Byun Dong Woo, annesi tarafından desteklenen bir avukattır. Her zaman annesinden ve kız kardeşinden etkilenmiştir. Dong Woo her zaman hayatının geri kalanında bekar kalmak istediğini düşündü. Kaderin bir cilvesi sonucu, kız kardeşinin kocası, aynı zamanda tüm taraflarca bilinmeyen Jae Mi'nin babası Kang Hyung Do'dur. Annesini daha iyi hissettirmek için Dong Woo, Guam için uçak bileti aldı. Her iki aile de tatil için Guam'a gider. gerçekleşecek olan kader birlikteliklerinden habersiz. Bu arada, Jae Mi Guam'dayken kocası Jung-Soo yasadışı bir şekilde boşanma davası açma planını uygular.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol