a moment to remember

KORESÖZLÜK
27 yaşındaki moda tasarımcısı Soo-Jin (Son Ye-Jin) kola almak için bir markete girer ancak aldığı kutu kolayı ve cüzdanını markette unutarak oradan çıkar. Kısa bir süre sonra unuttuklarını hatırlayarak markete geri döner. Marketten bir adamın (Jung Woo-Sung) elindeki kutu kola ile çıktığını görür. Kendi kolası olduğunu düşünerek kutu kolayı adamın elinden aldığı gibi bir dikişte bitirir. Daha sonra cüzdanını almak için markete girer ancak market çalışanı ona unuttuğu kutu kolayla birlikte cüzdanını iade eder.

Bir gün Soo-Jin'in babasının sorumlu olduğu inşaat alanına gider ve orada kendi kutu kolasını çaldığını zannettiği adamla karşılaşır. Adamın adının Cheol-Su olduğunu ve orada ustabaşı olarak çalıştığını öğrenir. Bu ikili arasında bir aşk başlar ve sonunda evlenirler. Çiftin hayatı harikadır. Ancak Soo-Jin'in unutkanlıkları daha da artar ve sonunda Alzheimer olduğunu öğrenir.
a moment to remember

jeon noh min

KORESÖZLÜK
Jeon Noh Min, 1997 televizyon dizisi “Star in My Heart” ile oyunculuk çıkışını yapan Güney Koreli bir aktördür. O zamandan beri hem filmlerde hem de televizyon dizilerinde üretken bir kariyere sahip. Jeon, 2004 yılında aktris Kim Bo Yun ile evlendi, ancak çift 2012'de boşandı. Bir oğlu var.

five children

KORESÖZLÜK
Sang-Tae ( Ahn Jae-Wook ), karısı öldükten sonra iki çocuğuyla birlikte kalır . O zamandan beri iki çocuğu ve kayınvalidesi ile birlikte yaşıyor. Bir moda markası için pazarlama ekibi lideri olarak çalışıyor.

Mi-Jung ( So Yu-Jin ) aynı moda şirketinde müdür yardımcısı olarak çalışmaktadır. 3 yıl önce kocası arkadaşıyla bir ilişki yaşadı ve onu terk etti. Çocuklarına babaları hakkındaki gerçeği söyleyemedi ve babalarının Amerika'da işe gittiği yalanını söyledi. Bu güne kadar çocuklar hala babalarının Amerika'da olduğuna inanıyorlar.

Sang-Tae ve Mi-Jung bir daha aşık olmayı hiç düşünmediler ama birbirlerine aşık olurlar.
five children

hello monster (remember you)

KORESÖZLÜK

Dizi, bir adamın (Seo In-Guk) ve ona bir davayı çözmek için gizlice yaklaşan bir kadının (Jang Na-Ra) etrafında dönmektedir. İkisinin de farklı nedenleri olmasına rağmen suç vakalarını çözmek için birlikte çalışmaya başlarlar. Aralarında Aşk-Nefret ilişkisi başlayan bu ikili gerçek duygularını gizlerken suç vakalarını çözer.
hello monster (remember you)

k-pop

btsdaily
•BTS ÜYESİ JIN•
Gerçek adı: Kim Seok Jin (김석진)
Gruptaki görevi: Vokal, dansçı, grubun birinci görsel üyesi.
Doğum tarihi: 4 Aralık 1992
Burcu: Yay
Boyu: 1.79 cm
Kilosu: 63 kg
Kan grubu: 0
Doğum yeri: Gwacheon – Gyeonggi-do
Kardeşi: Bir abisi var.
Hobileri: Yemek yapmak, Nintendo video oyunları oynamak, “Selca” çekmek yani “Selfie” çekmek! Koreliler “Selfie”ye “Selca” diyorlar.
En garip alışkanlığı: Acıktığı zaman sol gözünü kırpıyor.
Eğitimi: Konkuk Üniversitesi Sinema Bölümü
Favori sayısı: 4
En sevdiği renk: Eskiden pembeydi ama şu sıralar maviyi çok sevdiğini söylüyor.
En sevdiği yemekler: Istakoz, et yemekleri ve soğuk yenen bir noodle çeşidi olan Koreliler'in çok sevdiği “Naengmyeon” isminde bir yemek.
k-pop

check out the event

KORESÖZLÜK
Ha Song-Yi ( Bang Min-Ah ) parlak ve dürüst bir kişiliğe sahiptir. Botanik bahçesi koordinatörü olarak çalışıyor. Erkek arkadaşı Park Do-Gyeom'du ( Kwon Hwa-Woon ), ama o aniden ondan ayrıldı ve hala ayrılığından dolayı kırık bir kalbi var. Bir gün, bir çift gezi etkinliği kazandığını öğrenir. Ha Song-Yi ve Park Do-Gyeom, hala erkek ve kız arkadaş gibi davranarak çift gezisine katılırlar. Bu arada, bir deneme yazarı olan Seo Ji-Kang ( An Woo-Yeon ), çift gezisi için rehber olur. Orada Ha Song-Yi ile tanışır ve ondan etkilenir.

the gangster the cop the devil

KORESÖZLÜK
Jang Dong-Soo ( Ma Dong-Seok ) Cheonan'da bir çete patronudur. Seri katil Kang Kyung-Ho'nun ( Kim Sung-Kyu ) hedefi olur . Jang Dong-Soo hayatta kalır ve Kang Kyung-Ho'nun saldırısından kurtulan tek kişidir. Dedektif Jung Tae-Seok ( Kim Moo-Yul ) organize suç üyelerinden nefret eder, ancak seri katil Kang Kyung-Ho'yu yakalamak için Jang Dong-Soo ile birlikte çalışır.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol