moon young

KORESÖZLÜK
Moon-Young ( Kim Tae-Ri ) bir metro istasyonunda yürürken elinde bir kamera tutuyor. Oradaki insanları filme alıyor. Moon-Young için ev hayatı, alkolik babasının onu sözlü olarak taciz etmesiyle yaşayan bir cehennem gibidir. Bir gün Moon-Young babasından kaçmak için evden ayrılır. Hedefi olmadan dolaşıyor. Moon-Young yüksek bir ses duyar ve sesi takip eder. Bir kadın bağırıyor, birini arıyor. Moon-Young kadını filme alır ama kadın onu fark eder.

phantom

KORESÖZLÜK
Kim Woo-Hyun ( So Ji-Sub ) yüksek rütbeli bir polis memurunun tek oğludur. Woo-Hyun polis akademisine birinci sırada girdi ve akademiden birinci sırada mezun oldu. Bir dedektif olarak daha sonra siber soruşturma departmanına katılır. Woo-Hyun daha sonra siber dünyada saklananların sırlarını ortaya çıkarmak için çalışır.

moon lovers scarlet heart ryeo

bunnyandduffy
Dizi, güneş tutulması sırasında Goryeo Hanedanlığı zamanına geri giden ve orada diğer insanların korkudan önünde titrediği Wang So'ya aşık olan bir kızın öyküsünü anlatır.

Oyuncular: Iu, Lee Jun-Ki, Kang Ha-Neul, Hong Jong-Hyun, Nam Ju-Hyuk, Ji Soo, Byun Baekhyun, Kang Han-Na, Seohyun, Jin Ki-Joo

moon lovers scarlet heart ryeo

ad genius lee tae baek

KORESÖZLÜK
Drama dizisi, reklam sektöründe çalışan insanların hayatlarını ve aşklarını anlatıyor.

Lee Tae-Baek ( Jin Goo ) son derece yeteneklidir, ancak kötü özgeçmişi nedeniyle reklam dünyasında başarılı olmaya çalışırken zorluklarla karşılaşmaktadır.

Baek Ji-Yoon ( Park Ha-Sun ), Keumsan Ad Company'de stajyerdir. Görev ne olursa olsun elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışır. Ji-Yoon tutkuyla doludur ve Lee Tae-Baek ile ilişkiye girer.

Ko A-Ri ( Han Chae-Young ), Keumsan Ad Company'de bir reklam planlamacısıdır. Kendinden emin ve seksi bir kadın. Hayalini gerçekleştirmek için geçmişini ve aşkını bir kenara atar.

just dance

KORESÖZLÜK
Güney Kore, Güney Gyeongsang Eyaleti, Geoje'de, şehrin ana endüstrisinin gemi yapımı olduğu yerde yer almaktadır. Oradaki gemi inşa sektörü düşüşte.

6 kız aynı liseye gidiyor. Onlar okuldaki dans sporları kulübünün üyeleridir. Amaçları dans sporları yarışmasını kazanmaktır. Bu altı kız Si-Eun ( Park Se-Wan ), Hye-Jin ( Lee Joo-Young ), Na-Young ( Joo Hae-Eun ), Ye-Ji ( Shin Do-Hyun ), Do-Yeon ( Lee Yoo) -Mi ) ve Young-Ji ( Kim Soo-Hyun ).

robot sori

KORESÖZLÜK
Hae-Gwan'ın ( Lee Sung-Min ) kızı Yoo-Joo ( Chae Soo-Bin)) kayıp. Çevresindeki insanlar ona kızının Daegu'daki bir metro istasyonunda çıkan yangında öldüğünü söyler, ancak Hae-Gwan onun öldüğüne inanmayı reddeder. Yoo-Joo'yu bulmak için her yere gider. Bir gün, arayanın Yoo-Joo'yu bir adada gördüğüne dair bir telefon alır. Hae-Gwan o adaya gider ama onu orada bulamaz. Geceleri, Hae-Gwan deniz kenarındaki kayaların üzerinde oturur. Okyanusa düşen bir ışık görür ve sonra büyük dalgalar tarafından süpürülür. Hae-Gwan kendini sahilde bulur. Olağandışı bir şey görür ve önce bunun bir mayın olduğuna inanır. Aslında bir telefonda yapılan her konuşmayı kaydeden bir AI uydu robotu olduğu ortaya çıktı. Hae-Gwan, robotun yardımıyla kızını bulabileceğini düşünür. Robota Sori ("Ses") adını verir.
robot sori

zombi ekspresi

KORESÖZLÜK
Seok-woo (Yoo Gong) kızı Soo-ahn ile birlikte Seul'den Busan'a gitmek üzere bir hızlı trene binmişlerdir. Ancak yolculuk esnasında hızla yayılan bir virüs baş gösterir ve virüse yakalanan herkes kana susamış zombilere dönüşmeye başlar. Virüsten etkilenmemiş yolcular, Busan'a sağ salim varabilmek için son derece tehlikeli bir yolculuğu tamamlamak zorunda kalacaktır.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol