bad guy

KORESÖZLÜK
Geon Ok ( Kim Nam-Gil ) seksi ve hırslı bir adamdır. Geon Ok, ölümcül cazibesini ve kurnaz zihnini kullanarak bir Chaebol grubu elde etmeye çalışır. Jane ( Han Ga-In ), erkeği Geon Ok'un yanında duran güçlü bir kadındır. Aşklarını korumaya çalışacak.

Tera ( Oh Yeon-Su ) bir Chaebol ailesinin ilk kızı olarak dünyaya geldi. Ailesine asla hayır demedi ve görücü usulüyle evlendi. Hayatını tipik bir üst sınıf ev hanımı gibi yaşıyor. Daha sonra Geon Ok ile tanışır ve kendini ateşli bir ilişkiye atar.

successful story of a bright girl

KORESÖZLÜK
Yangsoon sert, cesur, havalı ve parlak bir genç kızdır. Ailesinin başı her zaman belaya girdiğinden, kendine bakabilmek için hizmetçi olarak çalışmak üzere Seul'e taşınır. Kitae, aynı zamanda Yangsoon'un işvereni olan küstah, inatçı bir kozmetik şirketi CEO'sudur. Küçük hatalardan sahneler yapar ve Yangsoon'u azarlamaya çalışır ama bunun yerine ondan bir ders alır. Birbirlerini sık sık tartışarak tanıdıkça Kitae, Yangsoon'un çekiciliğini yavaş yavaş fark eder. Bununla birlikte, Kitae, Juntae tarafından sevilen Nahee tarafından ateşli bir şekilde takip edilmektedir. Aşk oyunlarını oynarken Kitae, ailesinin ölümünün ardındaki sırrı keşfeder...

the man from nowhere

KORESÖZLÜK
Cha Tae-Sik (Woo Bin), mahallesinde "Ajusshi" olarak bilinen esrarengiz ama çevresine zararı dokunmayan bir adamdır. Bir rehine dükkanı işleten Cha Tae-Sik, komşusunun kızı olan So-Mi (Kim Sae-Ron) ile aralarında bir bağ oluşur. Esrarkeş annesi sorun çıkardığında ona göz kulak olur. Küçük So Mi, annesinin çalıştığı yerde karıştığı bir uyuşturucu işinden dolayı kaçırılır. Bunun üzerine Cha Tae-Sik ,mafya tarafından kaçırılan küçük kıza yardım etmek için çekildiği köşesinden dışarı çıkar.
the man from nowhere

are you human

demo
dizinin ismi bir siteye üye olurken insan olduğumuzu doğrulamak için geçtiğimiz güvenlik sorusu gibi olsa da konusu dikkat çekici izleyeceğim.

lee min-ho

btsdaily
Lee Min-ho, Güney Kore doğumlu oyuncu, şarkıcı ve modeldir. İlk oyunculuk kariyerine 2002 yılında Romance diziyle başladı. 2009'da ilk kez Boys Over Flowers'da Gu Jun-pyo rolüyle Kore'de ve Asya'da popüler oldu. 45. Baeksang Arts Awards'da En İyi Yeni Oyuncu ödülünü aldı. Vikipedi
Doğum tarihi: 22 Haziran 1987 (34 yıl yaşında), Heukseok-dong, Seul, Güney Kore
Boy: 1,87 m
Kardeşleri: Lee Yun-jeong
Aldığı ödüller: En İyi Çift Dalında SBS Drama Ödülü, Popüler Erkek Yıldız Dalında Mavi Ejderha Film Ödülü, Diğer
Plak şirketleri: Euphoria Seoul, STARHAUS Ent., UNIVERSAL MUSIC

lee min-ho

a bittersweet life

yukiko
Gangland patronu Kang ( Kim Yeong-Cheol ), kız arkadaşının sadakatsiz olduğundan şüphelenir ve sorunu çözmesi için güvenilir sağ kolu Sun-woo'yu ( Lee Byung-Hun ) gönderir . Alışılmadık bir zayıflık anında, Sun-woo , lütfu ve insanlığı tarafından alınan Hee-Su'ya ( Shin Min-A ) aşık olur . Sun-woo, sonunda sevgilisiyle Huei-Su'yu yakaladığında, onu öldüremediğini fark eder ve kaçmasına izin verir. Bu, Kang'ı çileden çıkarır ve haydutlarına onu vahşice dövmelerini ve ölüme terk etmelerini emreder. Ancak, işi bitirmezler ve Sun-woo sonunda kendini yeniden canlandırdığında, aklında intikamdan başka bir şey yoktur.

bring ıt on ghost

aslimser
Güzel dizi. Zaten başrol kadın oyuncusunu severim:) bu kızın çoğu dizisini izledim. İlk izledigim dizisi the emperor owner of the mask. Tarihi bir dizi ama konusu muazzam. İzlemenizi tavsiye ederim. Bir de gene aynı kızın the nokdu dizisi de çok iyi. Gene tarihi bir dizi.cok keyifliydi. Yani kim so-hyun dizilerinin çoğu çok iyiydi diyebilirim. 👏

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol