dal jas spring

KORESÖZLÜK
'Dalja'nın Baharı' 33 yaşındaki bekar Dalja'nın, yaşlanmadan önce bekar kalmak mı yoksa evlenmek mi arasında bir yol ayrımında olan Dalja'nın hikayesidir. Drama, otuz yaşında bekar bir kadının gerçekliğini ve bitmeyen romantizm arayışını komik ve samimi bir şekilde tasvir etmeyi amaçlıyor.

Dalja, Taebong ve Gijoong'un aşk üçgeni, aşka karşı evliliğe dair çatışmalara yol açar. Dalja'dan altı yaş küçük olan Taebong, yedek flört olarak çalışır ve Dalja'nın sahte erkek arkadaşı olur. Gijoong, ideal ve rasyonel bir kur yapmayı hayal eden tiptir. Drama ayrıca bir ev alışveriş kanalında yetenekli bir genel müdür olan Dalja aracılığıyla otuzlu yaşlarındaki kadınların hayatını ve çalışmalarını vurgular.

Aktris Chae Rim 'Oh Dalja'yı oynuyor, aktör Lee Min-gi ise yedek flört olarak serbest çalışan ve son müşterisi Dalja için hisler geliştiren 'Taebong'. Lee Hyeon-woo, 'Yeom Gijoong'u oynayacak ve Gong Hyeong-jin, özgür bir romantist ve Dalja'nın eski sevgilisi 'Shin Sedo' için rol alacak. Aktris Lee Hye-young, muhteşem bir flört duygusuna sahip 33 yaşındaki bir ev alışveriş programı sunucusu olan 'Wi Seon-joo'yu oynuyor.

matrimonial chaos

KORESÖZLÜK
Jo Seok-Moo ( Cha Tae-Hyun ) prestijli bir üniversiteden mezun olmuştur, ancak geleneksel bir iş bulmak yerine müzisyen olma hayalinin peşinden gitmiştir. Jo Seok-Moo müzisyen olmadı ve ileri yaşı nedeniyle düzgün bir iş bulamadı. Daha sonra bir güvenlik hizmeti şirketinde çalışmaya başladı. Orada, müşterisi olarak ilk kez Kang Whee-Roo ( Bae Doo-Na ) ile tanıştı . 3 yıldır evliler ama Jo Seok-Moo boşanmak istiyor. Çok fazla ortak noktaları yok. Jo Seok-Moo inatçı bir kişiliğe sahip ve yalnız vakit geçirmekten hoşlanırken, Kang Whee-Roo kolay huylu ve olumlu bir kişiliğe sahip.

Önlerinde Jin Yoo-Young ( Lee El ) ve Lee Jang-Hyun'un ( Son Suk-Ku ) evli çifti belirir. Jin Yoo-Young, Jo Seok-Moo'nun ilk aşkıdır.

beasts clawing at straws

demo
Joong-Man ( Bae Sung-Woo ) işinde başarısız olduktan sonra bir hamamda yarı zamanlı olarak çalışmaktadır. Maddi durumu zor ve Alzheimer hastası olan annesiyle yaşıyor. Joong-Man hamamda bir dolapta nakit dolu bir çanta bulur. Parayı almaya karar verir.

Tae-Young ( Jung Woo-Sung ) gümrük memuru olarak çalışmaktadır. Bir tefeciden büyük miktarda borç alır ve parayı kız arkadaşı Yeon-Hee'ye ( Jeon Do-Yeon ) ödünç verir . Yeon-Hee bir iş sahibidir ama birden ortadan kaybolur. Tefeci, Tae-Young'a parası için baskı yapmaya başlar. Bir kadının cesedi bulunur ve cesedin Yeon-Hee'ye ait olduğu varsayılır. Bu arada Mi-Ran ( Shin Hyun-Bin ) borsada çok para kaybetti. Ayrıca fiziksel istismara uğrayan kocasıyla da uğraşmak zorunda kalır ve para kazanmak için bar hostesi olarak çalışır. Bir gün müşterisi Jin-Tae ( Jung Ga-Ram ) kocasını öldürmeyi teklif eder. Farklı arzuları olan bu kişilerin ilişkileri ortaya çıkar.

one ordinary day

KORESÖZLÜK
Kim Hyun-Soo ( Kim Soo-Hyun ) sıradan bir üniversite öğrencisidir, ancak bir gecede yanlışlıkla cinayetle suçlanır. Hayatı dipsiz bir kuyuya düşer.

Shin Joong-Han ( Cha Seung-Won ) üçüncü sınıf bir avukattır. Baro sınavını zar zor geçmeyi başardı. Shin Joong-Han hiçbir zaman hiçbir şeyde harika olmadı ama Kim Hyun-Soo'ya yardım etmeye çalışan tek kişi o. Shin Joong-Han, Kim Hyun-Soo ile tanıştığından beri acımasız bir hukuk sistemiyle karşı karşıyadır.

loveholic

KORESÖZLÜK
Bu itaatsiz öğrenci Kang-uk ile öğretmeni Yul-ju arasındaki Chuncheon'daki bir lisede geçen bir aşk hikayesidir.

Yul-ju, Kang-uk ile tanışmadan önce bir savcı olan Tae-hyeon ile çıkıyor. Ancak zamanla Yul-ju ve Kang-uk, toplumsal önyargılara, yaş farkına ve öğretmen-öğrenci ilişkisine rağmen birbirlerine derinden aşık olurlar. Bir gün Yul-ju, Kang-uk'u kasten taciz eden sınıf arkadaşını yanlışlıkla öldürür. Ancak Yul-ju, olay sırasında uyuya kaldığı için narkolepsi nedeniyle neler olduğunu hatırlamaz. Onu korumak için Kang-uk, Yul-ju'nun yerine hapse girer.

Beş yıl sonra, Kang-uk hapishaneden serbest bırakıldığında Yul-ju ile tekrar buluşur, ancak Yul-ju, Tae-hyeon ile nişanlıdır. Onun için ne fedakarlık yaptığını öğrenen Yul-ju, Kang-uk'a geri dönmek ister, ancak bu sefer Kang-uk yalnız değildir - eski sınıf arkadaşı ve şu anda bir radyo programı sunucusu olan Ja-kyung onun yanındadır. Koşullar Yul-ju'yu Kang-uk'u sevmekten alıkoyuyor, ancak Yul-ju'nun kaybettiği beş yılı geri kazanmasına ve birinci sınıf bir aşçı olmasına yardım etmek için çaresiz.

loveholic

love in sadness

korean
Seo Jung-Won ( Ji Hyun-Woo ) plastik bir cerrahtır. O iyi bir insan, akıllı ve yakışıklı. Yoon Ma -Ri'ye ( Park Han-Byul ) aşık olur . Yoon Ma-Ri bir sanatçı ve bir chaebol ailesinin gelinidir. Evlilik hayatı sefildir. Kocası Kang In-Wook ( Ryu Soo-Young ) mükemmel bir koca gibi görünür ama Yoon Ma-Ri'ye takıntılıdır ve ona şiddet uygular. Yoon Ma-Ri, takıntılı kocasından kaçmaya karar verir. Seo Jung-Won ile tanışır ve ona aşık olur.

ıf you wish upon me

KORESÖZLÜK
Eğer Bana Dilersen (If You Wish Upon Me), 2020 yılında yayınlanan Güney Kore televizyon dizisidir. Dizi, Lee Jin-hyuk, Lee Seul ve Choi Won-sub'un senaryosunu yazdığı bir fantastik romantik komedi türünde olup, Kim Hye-yoon ve SF9 üyesi Rowoon'un başrollerini paylaştığı bir hikayeyi anlatır. Kim Hye-yoon, umutsuz bir durumdayken gizemli bir şekilde ortaya çıkan Rowoon'un karakteri tarafından dilekleri gerçekleşen bir kızı canlandırır. Dizi, genç kızın dilekleriyle ilgili komik ve romantik olayları ele alırken, aynı zamanda hayallerin gerçeğe dönüşme sürecini de anlatmaktadır.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol