k-pop magazin

minny
Starship Entertainment bu yıl yeni bir kız grubu çıkarmaya hazırlanıyor ve kadroda eski IZ*ONE üyeleri Jang Won Young ve An Yu Jin olabilir!

22 Ağustos'ta Star News, Jang Won Young ve An Yu Jin'in Starship Entertainment'ın bu yılın ikinci yarısında çıkış yapması planlanan yeni kız grubunun bir parçası olarak yeniden çıkış yapacaklarını bildirdi. Rapora göre, üyelerin geri kalanı diğer genç Starship Entertainment stajyerlerinden oluşacak, ancak grubun adı, üye sayısı ve grup konseptine henüz karar verilmedi.

secret garden

KORESÖZLÜK
Varlıklı bir adam ve dublörlük yapan yoksul bir kız birbirine âşık olur. Ancak ruhları açıklanamaz biçimde yer değiştirince işler karışır ve karanlık sırlar açığa çıkar.
Başroldekiler:Hyun Bin,Ha Ji-won,Yoon Sang-hyun
Yaratıcılar:Shin Woo-chul,Kim Eun-sook
secret garden

behind cut

KORESÖZLÜK
Ki Jin, büyük hayalleri olan tomurcuklanan bir moda tasarımı öğrencisidir: Dünyaca ünlü bir giyim tasarımcısı olmak istiyor. Ancak Güney Kore'nin moda ağacının zirvesine çıkan yolculuk kolay değil ve doğru yolu bulmak için mücadele ediyor. Bir gün sokakta, sürekli iyimser yarı zamanlı teslimat işçisi Yeong Woo ile karşılaşır. Tanıdığı herkes hakkında büyük bir plan hazırlamış gibi görünse degelecekleri nasıl şekillenecek, Yeong Woo'nun bir hayali yok. Diğerleri hayatta bir yere varmak için acele ederken, kendi hayatı birinci vitese takılmış gibi görünüyor. Ki Jin ve Yeong Woo için işler sarsıntılı bir başlangıca sahip olsa da, birbirlerine bir düşkünlük geliştirmeye başlarlar ve görünüşte zıt olan kararlılık ve kabul karışımının bir "zıtların çekimi" durumu olup olmadığını merak etmeye başlarlar. Ancak Lee Bin adlı önde gelen bir model sahneye çıktığında işler karmaşık bir hal alır. Ki Jin'e aşık olmaya başlar. Bu gelişme, Ki Jin ve Yeong Woo arasındaki acemi romantizmin sonunu getirebilir mi?

güney kore tarihi

KORESÖZLÜK
Kore tarihi MÖ 3000 yılına kadar uzanır. Çin'in eline geçtikten sonra, Budizm ve Çinlilerin etkisinde kaldı. Daha sonraları 7. yüzyıldan 20. yüzyıla kadar değişik hanedanların idaresi altında bağımsız olarak yaşadı. 1910 yılında Japonlar Kore'yi işgal ederek koloni haline getirdiler. Bu durum, 1945 yılına kadar sürdü. II. Dünya Savaşı'nda Japonya'nın yenilmesinden sonra Güney Kore'yi ABD, Kuzey Kore'yi de SSCB işgal etti. Böylelikle kuzeyde komünist, güneyde kapitalist rejim kurulmuş oldu. SSCB nin yıkılışı ve Komünizmin çöküşüne rağmen iki ayrı ülke durumunda yaşayan halklar tekrar birleşememiştir. Özellikle Kore Savaşı'nda bunun nedenleri belirtilmiştir.

live on

KORESÖZLÜK
Baek Ho-Rang ( Jung Da-Bin ) bir lise öğrencisidir. Güzel görünümünden dolayı sosyal medyada ve okulunda popülerdir. Yine de, Baek Ho-Rang'ın küçümseyici kişiliği nedeniyle sadece bir arkadaşı vardır. Baek Ho-Rang bir sorunla karşılaşır. Birinin sırrını açıklamaya çalıştığını öğrenir. Baek Ho-Rang, o anonim kişiyi bulmak için lisesinin yayın kulübüne katılır. Go Eun-Taek ( Minhyun ) yayın kulübünün şefidir. Mükemmeliyetçidir ve kulüp üyeleri tarafından saygı görür.

k-pop grupları

minny
BLACKPINK ve BLΛƆKPIИK), 2016 yılında YG Entertainment tarafından kurulmuş Güney Koreli kız grubudur. Grup dört üyeden oluşmaktadır: Jisoo, Jennie, Lisa ve Rosé.[1] Grup 8 Ağustos 2016 tarihinde "Boombayah" ve "Whistle" isimli iki tekliyi içeren Square One isimli mini albüm ile çıkışını yapmıştır. Coachella festivaline katılan ilk kadın K-pop grubudur. Dua Lipa, Lady Gaga, Selena Gomez ve Cardi B ile düet yapan ilk K-pop grubudur.
k-pop grupları

park yoo-na

KORESÖZLÜK
Profil
İsim: Park Yoo-Na
Hangul: 박유나
Doğum: 23 Aralık 1997
Doğum yeri: Güney Kore
Yükseklik:
Kan grubu:
Instagram: youna_1997

Drama dizisi
Çaylak Polisler | Neowa Naui Gyeongchalsoeob (Disney+ / 2022) - Ki Han-Na
Gerçek Güzellik | Yeoshingangrim (tvN / 2020-2021) - Kang Soo-Jin
Hotel Del Luna (tvN / 2019) - Lee Mi-Ra
SKY Kalesi (JTBC / 2018-2019) - Cha Se-Ri
Kimlik: Gangnam Beauty | Nae Aidineun Gangnammiin (JTBC / 2018) - Yoo-Eun
yabancı | Bimilui Soop (tvN / 2017) - Kwon Min-A / Kim Ga-Young
Paket (JTBC / 2017) - Na Hyun
Tahtın Kökleri | Yookryongi Nareusha (SBS / 2015-2016)
Neşelendirmek! | Balchikhage Gogo (KBS2 / 2015) - Kyung-Eun (Dance Club Real King)

Tv ve filmler
Özel Drama: Çok Yakın, Henüz Çok Uzak | Daeul Deuk Mal Deuk (KBS2 / 2018) - Joo Young-Joo

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol