red sleeve

KORESÖZLÜK
18. yüzyılda geçen "Kırmızı Kol", Kral Jeongjo ve kraliyet cariyesi Uibin Sung arasındaki bir aşk hikayesini anlatıyor.

Sung Deok-Im bir saray hanımıdır. Veliaht Prens Yi San ile ilişkiye girer ve ona aşık olur. Veliaht prens sonunda Kral Jeongjo olur. Şimdi Sung Deok-Im'in cariyesi olmasını istiyor ama Sung Deok-Im bunu reddediyor. Sung Deok-Im, hayatını özgürce yaşamak istiyor, bu bir cariye olarak mümkün olmayacak bir şey. Ayrıca bir kraliyet cariyesinin hayatının genellikle mutluluk getirmediğini de biliyor. Ancak Sung Deok-Im, Kral Jeongjo'nun cariyesi olur.

ıf you wish upon me

KORESÖZLÜK
Eğer Bana Dilersen (If You Wish Upon Me), 2020 yılında yayınlanan Güney Kore televizyon dizisidir. Dizi, Lee Jin-hyuk, Lee Seul ve Choi Won-sub'un senaryosunu yazdığı bir fantastik romantik komedi türünde olup, Kim Hye-yoon ve SF9 üyesi Rowoon'un başrollerini paylaştığı bir hikayeyi anlatır. Kim Hye-yoon, umutsuz bir durumdayken gizemli bir şekilde ortaya çıkan Rowoon'un karakteri tarafından dilekleri gerçekleşen bir kızı canlandırır. Dizi, genç kızın dilekleriyle ilgili komik ve romantik olayları ele alırken, aynı zamanda hayallerin gerçeğe dönüşme sürecini de anlatmaktadır.

night light

klip queen
Seo Yi-Kyung ( Lee Yo-Won ) hırslı bir şekilde kendi imparatorluğunu kurmak istiyor. O sakin ve aynı zamanda tutkulu. Açgözlülüğün günah olduğuna inanmıyor. Park Gun-Woo ( Jin Goo ) iyi bir görünüme sahiptir ve büyük bir şirketi işleten zengin bir aileden gelmektedir. Seo Yi-Kyung onun ilk aşkıdır ve hala ona aşıktır. Lee Se-Jin ( Uee ) fakir bir geçmişe sahiptir. İçinde bulunduğu durumdan umutsuzca kaçmak ister.
night light

the all-round wife

KORESÖZLÜK
Seo Cho-Hee ( Han Da-Gam ) bir reklam şirketinde AE ​​(hesap yöneticisi) olarak çalışmaktadır. 12 yıl orada çalıştı. Seul'ün Gangnam bölgesinde bir daire satın almak istiyor ve bu hedefe ulaşmak için mücadele ediyor. Mücadeleleri sayesinde, gerçek mutluluğun bir apartman dairesinden değil ailesinden kaynaklandığını fark eder.

page turner

KORESÖZLÜK
Yoo-Seul ( Kim So-Hyun ) bir sanat lisesi öğrencisidir. Yetenekli bir piyanist ve çeşitli yarışmalar kazandı, ancak annesi tarafından yönlendiriliyor. Yoo-Seul'ün annesi, gençken piyanist olmak istiyordu. Bir gün Yoo-Seul bir kaza geçirir. Yoo-Seul kaza yüzünden bir daha asla piyano çalamayabilir. Yoo-Seul, arkadaşı Cha-Sik ve Yoo-Seul'ün rakibi Jin-Mok'un yardımıyla yeni bir hayat yaşamaya başlar.
page turner

a mans story

KORESÖZLÜK
Zengin bir ailenin oğlu olan Kim Shin (Park Yong-ha), bir playboy olarak yaşıyordu, ancak bir gün babasının şirketi, birleşme ve iflasla kapanma sürecinde TS Group'un bir komplosuna karıştı. İflastan sonra, Kim Shin'in babası depresyona girer ve kendini asar.

Bu olay nedeniyle Kim Shin hayatında yeni hedefler belirler. Chae'yi (TS Group'un başkanı) para için intihar etmeye karar verir ve borsaya atlar. Soğukkanlı bir M&A uzmanı olur ve kendisi gibi TS Group'a giren Do Jae-myeong ile TS Group'u kırma planları yapar. İntikam almak için TS Group'a girmeye çalışırken, başkan Chae'nin sadece kötü bir adam olduğunu öğrenir. Tüm kötülüklerin arkasında Başkan Chae'nin oğlu Chae Do-wu vardı. Kim Shin ve Chae Do-wu arasındaki fikir savaşıyla, Kim Shin'in eski kız arkadaşı Seo Gyeong-a ve Chae Do-wu'nun küçük kız kardeşi Chae Eun-su ile olan karmaşık ilişkilerinin hikayesi ortaya çıkıyor.
a mans story

beasts clawing at straws

demo
Joong-Man ( Bae Sung-Woo ) işinde başarısız olduktan sonra bir hamamda yarı zamanlı olarak çalışmaktadır. Maddi durumu zor ve Alzheimer hastası olan annesiyle yaşıyor. Joong-Man hamamda bir dolapta nakit dolu bir çanta bulur. Parayı almaya karar verir.

Tae-Young ( Jung Woo-Sung ) gümrük memuru olarak çalışmaktadır. Bir tefeciden büyük miktarda borç alır ve parayı kız arkadaşı Yeon-Hee'ye ( Jeon Do-Yeon ) ödünç verir . Yeon-Hee bir iş sahibidir ama birden ortadan kaybolur. Tefeci, Tae-Young'a parası için baskı yapmaya başlar. Bir kadının cesedi bulunur ve cesedin Yeon-Hee'ye ait olduğu varsayılır. Bu arada Mi-Ran ( Shin Hyun-Bin ) borsada çok para kaybetti. Ayrıca fiziksel istismara uğrayan kocasıyla da uğraşmak zorunda kalır ve para kazanmak için bar hostesi olarak çalışır. Bir gün müşterisi Jin-Tae ( Jung Ga-Ram ) kocasını öldürmeyi teklif eder. Farklı arzuları olan bu kişilerin ilişkileri ortaya çıkar.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol