fermentation family

KORESÖZLÜK
Bu drama, Kimchi'si ile ünlü geleneksel bir restorana sahip olan Chunjiin (Heaven, Earth and Man) ailesinin ve şüpheli misafirlerinin hikayesini anlatıyor. Terk edilmiş bir çocuk olarak, Ho Tae bir yetimhanede büyüdü ve bir gangster oldu. Bir gün orayı ziyaret ettiğinde Chunjiin'den etkilenir, ancak karşıt haydutlar tarafından saldırıya uğrar, ancak restoranın kızı Kang San tarafından kurtarılır.sahip. Kang San, Ho Tae'yi ailesine kabul ettikten sonra, yere ve yeni çevresine bağlanmaya başlar, yavaş yavaş çocukluğunun uzun süredir kayıp anılarını geri kazanır. Bu iç açıcı hikaye aşkı, Kimchi felsefesini ve Chunjiin ailesinin rakip restoranların tehdidiyle başa çıkmaya çalışırken karşılaştığı mücadeleleri anlatıyor. Ayrıca Ho Tae'nin peşini bırakmayan karanlık geçmişi ve Ho Tae'nin aileye kabul edilmesiyle aniden ortadan kaybolan Kang San'ın babasının gizemi ile ilgilenir.

9 end 2 outs

KORESÖZLÜK
Hong Nan-Hee ( Soo-Ae ) hayatında hiçbir zaman evden kaçmadı, 30 yaşına geldiğinde tek bir bekardan bahsetmiyorum bile. Hayatta ilerlemek için çok çalıştığını düşündü ama sahip olduğu tek şey banka hesabındaki küçük bir birikim. ve evlenmesi için dırdır eden bir anne. Ama hayatında mutlu olacağı bir şey var. Şu anki erkek arkadaşı, Amerika'daki büyük liglerde oynamayı hedefleyen ve kendisinden sekiz yaş küçük olan yetenekli bir beyzbol atıcısı olan Jung-joo'dur. Ancak annesi, kızının çılgın seçimini onaylamaz.

Bir gün Nan-Hee'nin çocukluk arkadaşı hayatında belirir. Ve o Hyung-Tae ( Lee Jung-Jin ). Hyung-Tae, Nan-Hee'yi unuttuğunu düşünüyor ama bu gerçekten doğru mu? Bir arkadaşı Hyung-Tae'ye hayatın dokuzuncu devrenin sonunda iki çıkışla başladığını söylerken, hayat oyununun nasıl gelişeceğini göreceğiz.
9 end 2 outs

bossam steal the fate

KORESÖZLÜK
Ba-Woo ( Jung Il-Woo ) dejenere bir adamdır. Kumar oynar, çalar, kavga eder ve para için bossam (bir dulun kaçırıldığı geleneksel yeniden evlenme prosedürü) yapacaktır. Gerçek kimliğini gizler. Bir bossam yaparken yanlışlıkla Prenses Soo-Kyung'u ( Kwon Yuri ) kaçırır . Prens Gwanghae'nin kızı ve düşmanı Lee Yi-Cheom'un gelinidir. Gizli bir siyasi anlaşma için sevdiği bir adamın ağabeyi ile evlendi, ancak düğün gününde kocası öldü. Daha sonra dul oldu.

gu family book

KORESÖZLÜK
2013 yılında toplam 24 bölüm olarak yayınlandı. Dizi, efsanevi yaratıklardan korkulan bir dünyada duyguları için savaşan yarı insan, yarı efsanevi bir yaratık ile bir lordun kızının aşk hikayesini anlatıyor.
gu family book

blackpink

lesyeuxdeazr
Blackpink, 2016 yılında YG Entertainment tarafından kurulmuş Güney Koreli kız grubudur, grup dört üyeden oluşmaktadır: Jisoo, Jennie, Lisa ve Rosé. Grup 8 Ağustos 2016 tarihinde "Boombayah" ve "Whistle" isimli iki tekliyi içeren Square One isimli mini albüm ile çıkışını yapmıştır. Coachella festivaline katılan ilk kadın K-pop grubudur. Dua Lipa, Selena Gomez, Lady Gaga ve Cardi B ile düet yapan ilk kpop grubudur.

oh my baby

KORESÖZLÜK
Jang Ha-Ri ( Jang Na-Ra ) 39 yaşında bekar bir kadındır. Ebeveynlik dergisi şirketi "The Baby"de müdür yardımcısı olarak çalışıyor. Güzel bir görünüme sahip ama son 10 yıldır kimseyle çıkmamış. Bunun nedeni, Jang Ha-Ri'nin bir işkolik olmasıdır. Aşkı bulmaktan ya da evlenmekten vazgeçti ama yine de bir bebek sahibi olmak istiyor. Jang Ha-Ri kısa süre sonra 3 adamla ilişkiye girer.

Han Yi-Sang ( Ko Jun ) serbest fotoğrafçı olarak çalışmaktadır. Sürekli onu mutlu edecek hobiler arar. Hemen hemen her şeyden şikayet eder, ancak işinde coşkuludur.

Yoon Jae-Young ( Park Byung-Eun ) bir çocuk doktoru olarak çalışmaktadır. Jang Ha-Ri ile arkadaştır. Aniden Yoon Jae-Young bekar bir baba olur ve durumuyla başa çıkmak için mücadele eder.

Choi Kang Eu Ddeum ( Jung Gun-Joo ), Jang Ha-Ri için çalışan çaylak bir çalışandır. Olumlu bir kişiliğe sahip ve ona tapıyor.

phantom

KORESÖZLÜK
Kim Woo-Hyun ( So Ji-Sub ) yüksek rütbeli bir polis memurunun tek oğludur. Woo-Hyun polis akademisine birinci sırada girdi ve akademiden birinci sırada mezun oldu. Bir dedektif olarak daha sonra siber soruşturma departmanına katılır. Woo-Hyun daha sonra siber dünyada saklananların sırlarını ortaya çıkarmak için çalışır.

muscle girl

KORESÖZLÜK
Azusa Shiratori ( Yui Ichikawa ), küçük bir kadın profesyonel güreş ligi olan "Shiratori Girls Pro Wrestling" başkanının tek çocuğudur. Babasının bir hastalıktan ölmesinden sonra, Azusa güreş ligini ayakta tutmak için mücadele eder. Şirket büyük borçlarla iflasın eşiğinde. Bir güreş maçı gününde hakem, bıraktığını belirten kısa bir not bırakır. O da iz bırakmadan kaybolur. Azusa şu anda ciddi bir sıkıntı içinde ve yedek bir hakeme ihtiyacı var.

Azusa daha sonra sokakta tanıştığı Koreli bir adama ( Lee Hong-Ki ) rastlar. Adamı sadece bir günlüğüne hakem olmaya ikna ediyor. Azusa'nın bilmediği adam, aynı zamanda Güney Kore'de de popüler bir yıldızdır.

"Shiratori Girls Pro Wrestling"i ayakta tutmak için, daha sonra rakip bir profesyonel güreş organizasyonuna karşı güçlerini birleştirirler.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol