are you human

demo
dizinin ismi bir siteye üye olurken insan olduğumuzu doğrulamak için geçtiğimiz güvenlik sorusu gibi olsa da konusu dikkat çekici izleyeceğim.

times

KORESÖZLÜK
Bir adamın yaşamak için fazla zamanı yoktur. Sahip olduğu her şeyi vererek, onun yüzünden hayatı mahvolmuş bir kadına yardım etmek için mücadele eder.

Soo-Ho ( Kim Jung-Hyun ) bir restoranın CEO'su ve büyük W şirketini işleten bir ailenin oğludur. Onun yüzünden Ji-Hyun'un ( Seohyun ) hayatı mahvolmuştur. Soo-Ho, Ji-Hyun için zamanı geri almak ister. Bu arada, Ji-Hyun parlak bir kişiliğe sahipti ve başkalarıyla kolayca sosyalleşti, ancak işler değişti. Küçük kardeşi aniden ölür ve zamanı orada durur.

a moment to remember

KORESÖZLÜK
27 yaşındaki moda tasarımcısı Soo-Jin (Son Ye-Jin) kola almak için bir markete girer ancak aldığı kutu kolayı ve cüzdanını markette unutarak oradan çıkar. Kısa bir süre sonra unuttuklarını hatırlayarak markete geri döner. Marketten bir adamın (Jung Woo-Sung) elindeki kutu kola ile çıktığını görür. Kendi kolası olduğunu düşünerek kutu kolayı adamın elinden aldığı gibi bir dikişte bitirir. Daha sonra cüzdanını almak için markete girer ancak market çalışanı ona unuttuğu kutu kolayla birlikte cüzdanını iade eder.

Bir gün Soo-Jin'in babasının sorumlu olduğu inşaat alanına gider ve orada kendi kutu kolasını çaldığını zannettiği adamla karşılaşır. Adamın adının Cheol-Su olduğunu ve orada ustabaşı olarak çalıştığını öğrenir. Bu ikili arasında bir aşk başlar ve sonunda evlenirler. Çiftin hayatı harikadır. Ancak Soo-Jin'in unutkanlıkları daha da artar ve sonunda Alzheimer olduğunu öğrenir.
a moment to remember

best chicken

KORESÖZLÜK
Bo-A ( Kim So-Hye ) bir webtoon yazarı olmak istiyor ama hayalini gerçekleştirmek için mücadele ediyor. Bo-A, büyükbabasına ait olan bir hamam işletiyor ve aynı zamanda hamamın ikinci katında yaşıyor. 3 arkadaşı dışında kimseyle ilişki kurmaz. Hamam, kendisini toplumdan soyutlaması için mükemmel bir yerdir.

Choi-Go ( Park Sun-Ho ) büyük bir şirkette çalışan işini bırakmıştır. Tavuk lokantası açacak yer arar. Bo-A'nın büyükbabasının sahip olduğu hamama bir göz atar. Choi-Go, tavuk restoranının hamam yerini beğeniyor ve bir kira sözleşmesi imzalıyor. Bo-A'nın büyükbabası, restoranda çalışması için Bo-A'yı işe alırsa, ona aylık kirasında indirim yapmayı teklif eder.

beethoven virus

KORESÖZLÜK
Müzik kariyerinden farklı nedenlerle emekli olan iki müzisyen, her şeye rağmen zorlu ve zorlu bir dahi şefle bir araya gelerek bir orkestra oluşturur. Orkestralarını oluşturmak için çok çalışmak gerekse de, dünyada en çok sevdikleri şeyi yapma hayallerinin peşinden koşmaya devam ediyorlar ve bu onlara büyük bir memnuniyet veriyor. Farklı kişiliklere ve yaşam deneyimlerine sahip üç genç ve yaşlı, ortak bir rüyada bir araya gelirler ve sonunda birbirlerinin saygısını kazanırken sevgiyi ve birbirlerini affedebilecekleri odayı bulurlar. Drama pozitif bir enerji yayıyor.

at a distance spring is green

KORESÖZLÜK
Yeo Joon ( Park Ji-Hoon ), Kim So-Bin ( Kang Min-Ah ) ve Nam Soo-Hyun ( Bae In-Hyuk ) dahil olmak üzere genç üniversite öğrencilerinin hikayesi .

Yeo Joon üniversite birinci sınıf öğrencisidir. Sevimli bir görünüme ve parlak bir kişiliğe sahiptir. İnsanlara sadece iyi bir imaj göstermeye çalışır. Zengin ebeveynleri var, ancak ebeveynlerinden yeterince sevgi görmedi.

Kim So-Bin 3. sınıf bir üniversite öğrencisidir. O samimi ve dürüst. Anne ve babası boşandıktan sonra babasıyla yaşamaya başlamıştır.

Nam Soo-Hyun zeki, mükemmeliyetçi bir üniversite öğrencisidir. İyi görünümlü bir görünüme sahip ve mükemmel akademik notlar alıyor. Ama maddi olarak zor durumda. Kendisinin yanı sıra ailesinin annesi ve küçük kardeşinin geçimini sağlamak için çeşitli yarı zamanlı işler yapmaktadır. durumu nedeniyle insanlara karşı alaycıdır.
at a distance spring is green

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol