a piece of your mind

KORESÖZLÜK
"Half of a Half", Moon Ha-Won ( Jung Hae-In ) ve Han Seo-Woo ( Chae Soo-Bin ) arasındaki aşk hikayesini anlatıyor . Ha Won bir AI programcısıdır ve M&H Company'nin kurucusudur. İyi kalpli, tutarlı bir insandır. Bu arada, Han Seo-Woo klasik müzik kayıt mühendisi olarak çalışıyor. Ailesi veya evi olmadan hayatı kararsız ama pozitif bir insan.
a piece of your mind

popüler olmayan k-pop düşüncelerim

minny
Açıkçası lisa'nin dansını seviyorum vücudu çok güzel ve çok iyi dans ediyor ama bazen seksi olmaya çalışınca abartıyor , seksi danstan çok lisa ya hip-hop dans daha çok yakışıyor, ayrıca vücudu bazen aşırı sağlıksız gözüküyor, YG abartıyor zaten kızın güzel bir vücudu var neden lisa yi daha çok zayıflatıyor, YG demiş Ken YG nin Lisa ya bunca zamandır yaptığı ırkçılık çok iğrenç , sözleşmeleri bitince blackpink in YG den ayrılmasını tüm kalbimle istiyorum

popüler olmayan k-pop düşüncelerim

sympathy for lady vengeance

yukiko
Lee Geum-Ja ( Lee Young-Ae ), genç bir çocuğu kaçırıp öldürmekten 13 yıl yattıktan sonra hapishaneden serbest bırakılır. Bir vaiz ( Kim Byung-Ok ) dahil olmak üzere küçük bir kalabalık onu beklemektedir. Vaiz ona geleneksel tofuyu yeni, düzeltilmiş hayatının bir sembolü olarak sunar, ancak Lee Geum-Ja onu bir kenara fırlatır ve uzaklaşır. Artık özgürlüğüne kavuştuğuna göre, bahaneleri bir kenara bırakıp işine başlayabilir. Lee Geum-Ja, kendisine komplo kuran ve hayatını mahveden Bay Paek'ten ( Choi Min-Sik ) intikam almak için yola koyulur .

Lee Geum-Ja, hapishanede bağ kurduğu eski mahkumları ziyaret ederek ve onlardan yardım alarak görevine başlar. Ayrıca bir pastanede iş bulur. Geum-Ja ayrıca evlat edindiği kızı Jenny ( Kwon Ye-Young ) ile yeniden bir araya gelir .

koresozluk.com k-pop albüm çekilişi

KORESÖZLÜK
Koresozluk.com olarak 2 kişiye istediği belirleyeceğimiz kpop albümünü ve 10 kişiye kupa bardak hediye etmek istiyoruz.
Amacımız yeni ve farklı bir Güney Kore Bilgi Sözlüğü yaratmak!
Güney Kore ile ilgili bildiğiniz veya öğrenmek istediğiniz ne varsa burada paylaşarak yeni bilgilerin katkısında bulunabilirsin.

Sözlüğümüze üye olup https://koresozluk.com/uye/kayit, istediğin her konuda başlık açabilir ve istediğin başlığa bildiklerini yazabilirsin.
Dizi, film, kpop, ünlü, yemek, kültür, sanat, ünlüler, ilişkiler ve daha fazlasıyla ile ilgili burada bildiklerini paylaşarak en iyiler arasına gir ve kpop albümünü ve kupa bardak kazan.

mr. sunshine 2

KORESÖZLÜK
1800'lerin son çeyreğinde Kore henüz Japonya işgaline uğramamışken küçük bir çocuk olan Eugene Choi, Jaseon'a sefere gelen Amerikan askerleri tarafından savaşın içerisinden alınır kurtarılarak Amerika'ya getirilir.Yıllar sonra Eugene Choi, bir yetişkin olduğunda çocukken kaçtığı memleketi Jaseon'a bu sefer yeni bir kimlikle bir Amerikan askeri olarak geri döner.Yeniden Jaseon'a döndüğünde burada Ae-Shin isminde soylu bir kadına gönlünü kaptıracaktır.Diğer ismi Bay Sean Shine olan dizi APAN Star'ın 2018 ödüllerinde yılın en iyi dizisi seçilmiştir.

navillera

KORESÖZLÜK
Sim Deok-Chool ( Park In-Hwan ) hayatı boyunca bale yapma hayali kurmuştur . 70 yaşında ve postane çalışanı olarak işinden emekli. Yaşam koşulları nedeniyle balerin olma hayalini bir kenara bıraktı ve ailesine destek olmak için normal bir işte çalıştı. Şimdi, Sim Deok-Chool tekrar hayalinin peşinden gitmeye karar verir. Karısı ve yetişkin çocukları da dahil olmak üzere ailesi, kararından memnun değil, ancak Sim Deok-Chool, ömür boyu hayalini sürdürmekte tereddüt etmiyor. Bale öğrenmek için bir bale topluluğuna katılır. Orada Lee Chae-Rok ( Song Kang ) ile tanışır .

Lee Chae-Rok 23 yaşında bir adamdır. Büyürken beyzbol, yüzme ve futbol gibi farklı sporlar yaptı, ancak bu etkinliklerin hiçbirinde yetenekli değildi. Daha sonra baleye ilgi duymaya başladı. Annesi balerindi ama Lee Chae-Rok gençken bir hastalıktan öldü. Babası daha sonra iflas etti. Lee Chae-Rok, bale için bir yeteneği olduğunu öğrendi, ancak bale yaptıktan sonra babasıyla zar zor iletişim kuruyor ve maddi olarak geçimini sağlamakta zorlanıyor. Zor zamanlardan geçen bale arzusu söner. Bu sırada önünde Sim Deok-Chool belirir.

the full sun - beyond the clouds

KORESÖZLÜK
Jung Se-Ro ( Yoon Kye-Sang ) babasını kaybetti ve Tayland'da çalınan elmasları da içeren bir cinayet davası yüzünden hayatı mahvoldu. Bu olaydan sonra Jung Se-Ro hayatını bir dolandırıcı olarak yaşar. Park Gang-Jae ( Cho Jin-Woong ) onun suç ortağıdır ve kardeşler gibi yakındırlar. Jung Se-Ro daha sonra Han Young-Won adında bir kadına aşık olur. Nişanlısı Jung Se-Ro yüzünden öldü.

seo ın-guk

KORESÖZLÜK
seo ın-guk güney koreli bir şarkıcı ve aktördür. 2009 yılında reality show superstar k'yı kazandıktan sonra şarkıcılık kariyerine başladı ve 2012 yılında kablolu tv dizisi reply 1997 ile oyunculuğa adım attı.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol