rich man

KORESÖZLÜK
Lee Yoo-Chan ( Suho ) IT şirketi Next In'in CEO'sudur. Şirketi kurdu ve şimdi genç profesyoneller için çalışmak için en arzu edilen yer. Kibirlidir ve genel olarak insanlara güvenmez. Lee Yoo-Chan ayrıca yüzleri tanıyamama sorunu yaşıyor.

Kim Bo-Ra ( Ha Yeon-Soo ) Jeju Adası'nın kırsal kesiminde doğdu. Ailesinin gururu ve memleketinde akıllı olduğu için ünlü. Üniversiteye gitmek için Seul'e gider ve ailesinin onun için yüksek beklentilerini taşır. Üniversitedeki son yılında Kim Bo-Ra, işini bulmakta zorluk çeker. Onun hayali Next In'de çalışmak. Kim Bo-Ra, Lee Yoo-Chan ile tanışır ve hayatları değişir.

your honor

KORESÖZLÜK
Han Soo-Ho ve Han Kang-Ho tek yumurta ikizi olarak doğdular ama tamamen farklı hayatlar yaşıyorlar. Han Soo-Ho bir yargıç olarak çalışıyor ve ilkeler tarafından yönlendiriliyor. Han Kang-Ho'nun kapsamlı sabıka kaydı 5 farklı tutuklama içeriyor. Bir gün, Han Soo-Ho aniden ortadan kaybolur. Han Kang-Ho gizlice kardeşinin yerini hakim olarak alır. Bir zamanlar çöp olarak görülen Han Kang-Ho, "Sevgili Yargıç" olur ve çok saygı görür.

sunny

KORESÖZLÜK
Vizyona girdiği 2011 yılında, Güney Kore'de 5 milyon bilet satarak yılın en çok izlenen ikinci filmi olan ve 2012 itibarıyla tarihin en çok izlenen 13. Güney Kore filmi olan Sunny, komedi ve dram türlerini birleştiren bir yapım.

Lisede birbiriyle çok yakın olan yedi arkadaşı konu alan film, bu arkadaşların aradan 25 yıl geçtikten sonra tekrar bir araya gelişlerini anlatıyor. İçlerinden birinin kanser olması ve son dileğinin bu grubun tekrar bir araya gelmesi olmasıyla birlikte bambaşka hayatlar yaşayan bu eski arkadaşlar, bize bir yandan lise hayatlarımızın masum ve tatlı yanını geriye dönüşler eşliğinde gösterirken; bir yandan da yılların bizi ne kadar farklılaştırabileceğini gösteriyor.

k-pop

btsdaily
Miss A
k-pop
Anlamı “Miss Asia” olan “Miss A” grubu, JYP Entertainment tarafından 2010'da kuruldu. 7 yıl boyunca etkin faaliyet gösteren grup, ilk çıkışını “Bad Girl Good Girl” şarkısıyla yapmıştı. Gaon Digital Chart'ta 1 numaraya yükselen şarkı, o yıl boyunca listelerde en iyi performans gösteren şarkı oldu. Son olarak Billboard, 2017'de “Son On Yılın En İyi 10 K-pop Kız Grubu” listesinde Miss A'yı 10 numaraya yerleştirdi. Kariyerleri boyunca pek çok konser veren grup, 2017'de resmi olarak dağıldı.

Miss A grup üyeleri:
– Wang Fei Fei (ana vokal)
– Lee Min Young (lider vokal, lider Rapçi)
– Bae Su-ji (lider vokal)
– Meng Jia (vokal, ana Rapçi) (gruptan resmi olarak ayrılan ilk üye)

k-pop

btsdaily
ANS
k-pop
ANS Entertainment çatısı altında kurulan grup, 2019'da “Boom Boom” adlı albümleriyle ilk çıkışını yaptı. Grubun konsepti ise masumiyet ve girl crush (kızların bile hayran olduğu şey demek). Grubun müzikal yolculuğu maalesef çok kısa sürdü. Bu yıl Haena dışındaki tüm üyeler, grubun fancafe hesabından acenteleriyle olan sözleşmelerini feshettiğini ve grubun dağıldığını duyurdu. Ayrıca, ajansın tüm çalışanlarının Mart ayında işten çıkarıldığını da bildirdi.

ANS grup üyeleri:
– Lina (lider vokalist)
– J (lider Rapçi, vokalist)
– Royeon (lider vokalist)
– Dalyn (ana Rapçi, vokalist)
– Raon (vokalist)
– Bian (ana vokalist)
– Dam I (vokalist)
– Haena (vokalist, maknae)

love wish

KORESÖZLÜK
Son Da-Eun ( Choi Ye-Bin ), kaderin cilvesi olan bir aşk bulmayı uman bir lise öğrencisidir. Ailesiyle birlikte Incheon'dan Seul'de yeni bir daireye taşınır. Yeni dairesindeki ilk gününde, kendisiyle aynı asansöre binen bir çocuk görür. Güzel görünüşü nedeniyle ona aşık olur.

Son Da-Eun, yeni okulundaki ilk gününde, yeni okulundaki dairesinin asansöründen çocuğu fark eder. Çocuk onun sınıf arkadaşı ve adı Kim Seung-Hyu ( Choi Young-Jae ).

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol