all about my romance

koreanturk
Kim Soo-Young ( Shin Ha-Kyun ) ulusal meclisin yeni seçilmiş bir üyesidir. Muhafazakar Yeni Kore Partisi üyesidir. Seçimden önce, Kim Soo-Young yargıç olarak çalıştı, ancak daha yüksek makamlar tarafından baskı gördü ve siyaset dünyasına girmeye karar verdi. Şimdi, Kim Soo-Young, kız kardeşinin ölümünden sonra siyaset dünyasına giren ulusal meclis üyesi No Min-Young ile karışık bir duruma girer. Hiçbir Min-Young'ın kız kardeşi başkan adayı değildi. Hiçbir Min-Young, ulusal mecliste yalnızca iki üyesi olan İlerici İşçi Partisi'nin de üyesi değil. Kim Soo-Young ve No Min-Young daha sonra birbirlerine karşı romantik duygular beslemeye başlarlar.
all about my romance

bts

btsxjimin
uzun zamandır şuraya bir şeyler atacağım ama vakitim olmuyor aktif olduğum diğer yerler:
tiktok:bts.x.jm
instagram:bts.x.jm
twitter:BANGTAN.X.JM
wattpad:bts.x.jm
pinterest.bts.x.jm
youtube:park jimin-Army(en az burada ve wattpad da aktifim diğerlerinde daha sık ve lütfen takip edermisiniz?)

winner

KORESÖZLÜK
Hayatta kalma şovu WIN: W]ho Is Next'i kurduktan sonra grup, herkese hitap eden şarkılar yazmak, bestelemek ve üretmek için “Güven ve Dinle” takma adını almaya devam etti.

Pek çok açıdan yetenekliler, belki de müzikal çok yönlülükleri, birçok farklı türe girmeleri ve aynı zamanda aşk ve umuttan günlük yaşam hikayelerine kadar her şeyi kapsayan müziklerinin ilişkilendirilebilirliği ile öne çıkıyorlar.
[img]/upload/media/1_9cc96d5a-e939-4550-b595-60bc828ba49e.png[/img

love as you taste

KORESÖZLÜK
Aşk ve yemek - her zaman mükemmel uyum! Aşk hikayeleri ve kalp kırıklıklarından oluşan bir koleksiyon, her birinin aşka düştüğü ve aşık olduğu en sevdiği yemek istekleriyle eşleşiyor. Hayat dolu üniversite öğrencileri, en sevdikleri yemek ve yemekleri paylaşırken aşk ve ilişkilerle ilgili hikayelerini anlatmak için “Daha İyi Lezzet için Yemek Kulübü” kurdular. Hayat denen ana yemeğe hazır olacaklar mı?

kore gelenekleri

erva
Kore'deki kadınların yüzlerinin genelde beyaz olduğunu mutlaka farketmişsinizdir,genelde beyazlaştırmaya çalışırlar bunun nedeni ise kadınların teninin beyaz olması orada aselet göstergesi olduğu içindir.

moon lovers scarlet heart ryeo

bunnyandduffy
Dizi, güneş tutulması sırasında Goryeo Hanedanlığı zamanına geri giden ve orada diğer insanların korkudan önünde titrediği Wang So'ya aşık olan bir kızın öyküsünü anlatır.

Oyuncular: Iu, Lee Jun-Ki, Kang Ha-Neul, Hong Jong-Hyun, Nam Ju-Hyuk, Ji Soo, Byun Baekhyun, Kang Han-Na, Seohyun, Jin Ki-Joo

moon lovers scarlet heart ryeo

film

btsdaily
Bin Jip (2004) - IMDB Puanı: 8,1

Bin Jip, Güney Kore sanat sinemasının en başarılı isimlerinden biri olan Ki-duk Kim'in en beğenilen filmlerinden. Film Türkçeye Boş Ev ismiyle çevrildi. Film, boş evlere gizlice girme alışkanlığı olan Tae-Suk ve eşinden şiddet gören bir kadının karşılaşmasını, bu karşılaşma sonunda kadının kurtuluşunu konu alıyor. Filmde anlatılan hikaye uzun yıllar hafızalardan silinmeyecek türden. Aynı zamanda film müziklerinde ünlü Mısırlı sanatçı Natacha Atlas da devreye giriyor.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol