secret garden

KORESÖZLÜK
Varlıklı bir adam ve dublörlük yapan yoksul bir kız birbirine âşık olur. Ancak ruhları açıklanamaz biçimde yer değiştirince işler karışır ve karanlık sırlar açığa çıkar.
Başroldekiler:Hyun Bin,Ha Ji-won,Yoon Sang-hyun
Yaratıcılar:Shin Woo-chul,Kim Eun-sook
secret garden

k-pop

btsdaily
T-ara
k-pop
Core Contents Media MBK tarafından 2009'da kurulan k-pop kız grubu “T-ara”, ilk çıkışını “Good Person” şarkısıyla yaptı. Şarkı, daha sonra “Cinderella Man” dizisinde kullanıldı. Grup, 2011'de yayımladıkları “”Roly-Poly” şarkısıyla ülke çapında asıl ününü kazandı. Zaman zaman bazı çekişmeler sebebiyle popülerliği düşse de grup Çin'deki en popüler kız gruplarından biri olarak görülüyor. Gruba 2013'te “T-ara N4” ve “QBS” adlı iki adet alt grup kuruldu.

T-ara grup üyeleri:
– Park Ji-yeon (vokal)
– Ryu Hwayoung (vokal)(ayrıldı)
– Ham Eun-jung (vokal)
– Park So-yeon (lider vokal) (ayrıldı)
– Hyomin (vokal)
– Jeon Boram (vokal) (ayrıldı)
– Lee Qri (vokal)
– Lee Areum (vokal) (ayrıldı)
– Yang Jiwon (vokal)
– Hana (vokal) (ayrıldı)

the last princess

KORESÖZLÜK
Prenses Deokhye ( Son Ye-Jin ), Kore'nin son prensesiydi.

Japon sömürge yönetimi altında, rehin olarak Japonya'ya götürülür. Dönemin zorlu koşullarıyla Kore halkının umudunu korumak için mücadele ediyor. Jang-Han ( Park Hae-Il ), Kore'nin bağımsızlığı için savaşan bir savaşçıdır. Görevi Prenses Deokhye'yi Güney Kore'ye geri getirmek ve o da onu seviyor.

k-pop grupları

merakli biri
Kpop grupları 1 :BTS
BTS, diğer adıyla Bangtan Boys, Hybe Corporation tarafından oluşturulan, 7 üyeden ( Kim Seok-Jin, Suga, J-Hope, RM, Jimin, V, Jungkook) oluşan Güney Koreli grup. Grubun hayranlarına "ARMY" denmektedir. 12 Haziran 2013'te “2Cool 4Skool” albümünün çıkış şarkısı 'No More Dream'i yayınlayarak resmî olarak çıkışlarını yapmış oldular. Etkin yıllar :2013-Günümüz.
k-pop grupları

my roommate ıs a gumiho

KORESÖZLÜK
Shin Woo-Yeo ( Jang Ki-Yong ) yakışıklı ve akıllı bir profesördür. Aynı zamanda 999 yaşında dokuz kuyruklu bir tilkidir. İnsan olmak için insan enerjisini bir boncukta toplar. Yakında, bir insan olmaya hazırlanıyor.

Bu arada, Lee Dam ( Hyeri ) bir üniversite öğrencisidir. Bir gün sarhoş arkadaşı pahalı bir arabanın üstünde uyuyakalır. Arabanın sahibi olan Shin Woo-Yeo'dan özür diler. Lee Dam arkadaşını elinden almaya çalışırken, Shin Woo-Yeo ona yardım eder. Kaderlerini değiştiren bir kaza olur. Shin Woo-Yeo'nun boncuğu ağzından düşer ve Lee Dam istemeden onu yutar. Boncuk bir insanın içinde en fazla 1 yıl kalabilir ve daha sonra boncuk o kişinin içinde kırılır. Bu, Lee Dam'ın ölmesine ve Shin Woo-Yeo'nun insan olma şansını kaybetmesine neden olacak. Shin Woo-Yeo, Lee Dam'a içinde bulundukları çıkmazı açıklar ve bir çözüm bulana kadar birlikte yaşamalarını önerir.

Hayatında hiç erkek arkadaşı olmamış olan Lee Dam, şimdi Shin Woo-Yeo ile yaşıyor.

suits

korean
iş hayatımda tavsiyelerini aldığım çok sevdiğim kore dizisi. Artık yaptığın işi değil kendini pazarlamaktan geçiyor işler. suits dizisi kişisel gelişim dersi gibi birşey.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol