the negotiation

KORESÖZLÜK
Ha Chae-Yoon ( Son Ye-Jin ), Seul Metropolitan Polis Teşkilatı için bir kriz müzakerecisidir. Sakin ve soğukkanlı bir tavırla kendini taşır. Min Tae-Gu ( Hyun-Bin ) uluslararası bir suç örgütü için silah kaçakçısıdır. Korkunç bir rehine durumu sahneliyor ve Ha Chae-Yoon'un rehineleri kurtarmak için sadece 12 saati var.

let's eat 3

KORESÖZLÜK
Dae-Young ( Yoon Doo-Joon ), Soo-Ji ( Seo Hyun-Jin ) bir kazada öldüğünden beri iş yerinde ve özel hayatında bir çöküş içindedir . Bir gün Ji-Woo ( Baek Jin-Hee ) ile 12 yıl aradan sonra ilk kez tanışır . Dae-Young ve Ji-Woo, üniversite öğrencileriyken birbirlerini tanıyorlardı. Yan yana yaşıyorlardı. Dae-Young'u bir gurme olması için etkileyen kişi Ji-Woo'ydu. Şimdi, Ji-Woo hemşire olarak çalışıyor ve mutfaktaki yiyeceklerle ilgilenmiyor. Sadece ihtiyaçtan yiyor. Dae-Young, Ji-Woo ile aynı mahalleye taşındığında ve kariyerini sigorta satıcısından yiyecek yaratıcısına değiştirdiğinde işler değişir. Dae-Young ve Ji-Woo birlikte yemeye başlar.

dr. parks clinic

aqaa
Türkçe altyazılı yabancı dizileri keşfedin Kore ve Netflix dizilerinin yanı sıra, orijinal dilinde Türkçe altyazıyla yeni ve eski sezonların tadını çıkarın Türkçe altyazılı en iyi TV dizilerini keşfedin

dr. parks clinic[/gbkz][gbkz]

one day

klip queen
Karısının ölümünden sonra sigorta müfettişi Gang-Soo ( Kim Nam-Gil ) derin bir depresyona girdi. Şimdi işine geri döndü. Gang-Soo, şu anda bitkisel hayatta olan Mi-So'yu ( Chun Woo-Hee ) içeren bir davayı alır . Davasını araştırmak için hastanede onu görmeye gider. Orada kendini Mi-So olarak tanıtan bir kadınla tanışır. Onu görebilen tek kişinin kendisi olduğunu keşfeder.

Mi-So bir araba kazası geçirdikten sonra uyandı. Kendini bir hastane yatağında yatarken görür ve artık bir ruh olduğunu anlar. Mi-So, sigorta müfettişi Gang-Soo ile tanışır ve onu görebilen tek kişinin kendisi olduğunu bilir. Ondan bir dileğini gerçekleştirmesini ister.

one day

red shoes

KORESÖZLÜK
Hee-Kyung ( Choi Myoung-Gil ) evlidir ve Zem-Ma ( So E-Hyun ) adında bir kızı ve hasta bir oğlu vardır. Hee-Kyung ilk aşkıyla tanışır ve ilk aşkı için ailesini terk etmeye karar verir. Annesi onu terk ettikten sonra Zem-Ma zor zamanlar geçirir. Babası daha sonra aniden ölür. Zen-Ma, babasının ölümünün arkasında birinin olduğundan şüphelenir. Babasının ölümünün ardındaki gerçeği ararken, annesinden intikam almaya karar verir.

Bu arada, Ki-Seok ( Park Yoon-Jae ) karısı ona ihanet ettiği için aşka inanmaz. Bununla birlikte, Zem-Ma'dan etkilenir. Özgür ruhlu bir erkek kardeşi Hyun-Seok'a ( Shin Jung-Yun ) sahiptir.
red shoes

okul konulu kore dizileri

alinya
Okul konulu Kore dizileri
Seri:1
Revenge note:Ho Goo-Hee'nin telefonuna bir uygulama mesajı gelir.Kötü geçen ortaokul yıllarından sonra liseyi iyi geçirmeyi umar aksilikler bu isteğini gerçekleştirmesine izin vermez.Her sıkıntı anından yüklemiş olduğu "intikam notu" adlı uygulamaya kullanarak intikam alıp istediği sonuca varır.

fly again

KORESÖZLÜK
Ünlü olma hayalleri onu sürekli ileriye iten Han Yo Han, dahi bir dansçıdan çok yönlü yetenekli bir idole geçiş yapma zamanının geldiğine karar verir. Hayallerini daha iyi sürdürmek için Hanbit Sanat Lisesi'ne transfer olur. Ne yazık ki, Yo Han için işler yeni okulunda pek iyi gitmez, özellikle de talihsiz bir kazanın ömür boyu hayallerini çalmasından sonra. Kazaya rağmen Yo Hanhayallerini gerçekleştirmenin yeni bir yolunu aramak için elinden gelenin en iyisini yapar. Tesadüfen, "Kötüler" adlı dans kulübünün üyeleriyle sık sık yollarının kesiştiğini fark eder. Dans kulübüyle ne kadar çok zaman geçirirse, ona tamamen yeni bir dünyanın açıldığını o kadar çok fark etmeye başlar. Yo Han bu heyecan verici yeni dünyayı keşfetmeye başlarken, idol olmak için doğmuş onur öğrencisi On Ji Min ile tanışır. Ailesi onu sürekli daha iyi ve en iyi olmaya zorlarken, başarmaktan başka bir şeyi nasıl yapacağı konusunda hiçbir fikri yoktur. Ancak, ilişkileri beklenmedik bir dönüş yaptıktan sonra hem Ji Min hem de Yo Han için işler tamamen değişir. Önlerinde açılan yeni yollar ile Yo Han ve Ji Min, yeni hayaller kurma cesaretini bulmaya başlar. Ama etraflarındaki herkes ve her şey onları tutmaya çalışırken, bu hayallerinin peşinden gidebilecekler mi?

the man from nowhere

KORESÖZLÜK
Cha Tae-Sik (Woo Bin), mahallesinde "Ajusshi" olarak bilinen esrarengiz ama çevresine zararı dokunmayan bir adamdır. Bir rehine dükkanı işleten Cha Tae-Sik, komşusunun kızı olan So-Mi (Kim Sae-Ron) ile aralarında bir bağ oluşur. Esrarkeş annesi sorun çıkardığında ona göz kulak olur. Küçük So Mi, annesinin çalıştığı yerde karıştığı bir uyuşturucu işinden dolayı kaçırılır. Bunun üzerine Cha Tae-Sik ,mafya tarafından kaçırılan küçük kıza yardım etmek için çekildiği köşesinden dışarı çıkar.
the man from nowhere

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol