ad genius lee tae baek

KORESÖZLÜK
Drama dizisi, reklam sektöründe çalışan insanların hayatlarını ve aşklarını anlatıyor.

Lee Tae-Baek ( Jin Goo ) son derece yeteneklidir, ancak kötü özgeçmişi nedeniyle reklam dünyasında başarılı olmaya çalışırken zorluklarla karşılaşmaktadır.

Baek Ji-Yoon ( Park Ha-Sun ), Keumsan Ad Company'de stajyerdir. Görev ne olursa olsun elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışır. Ji-Yoon tutkuyla doludur ve Lee Tae-Baek ile ilişkiye girer.

Ko A-Ri ( Han Chae-Young ), Keumsan Ad Company'de bir reklam planlamacısıdır. Kendinden emin ve seksi bir kadın. Hayalini gerçekleştirmek için geçmişini ve aşkını bir kenara atar.

dae mul

KORESÖZLÜK
"Dae Mul" , Kore'nin ilk kadın cumhurbaşkanı olan bir kadın olan Seo Hye-Rim'in ( Ko Hyun-Jung ) kariyerini takip ediyor .

Seo Hye-Rim, bir yayın şirketinde spiker olarak çalışan sıcakkanlı bir kadındır. Kocasının haksız yere ölümünü şiddetle protesto ettiği için yayın şirketi tarafından kovulur. Daha sonra seçimle bir yıllığına Ulusal Meclis üyesi olur. Namhae İlçesi eyalet valisi olarak başarılı bir büyünün ardından Seo Hye-Rim, Güney Kore'nin ilk kadın başkanı oldu. Başkanlığı sırasında Seo Hye-Rim, Çin ile yaptığı küçük düşürücü diplomasi nedeniyle görevden alma ile karşı karşıya kalır, ancak başkanlığını tamamlayabilir. Ha Do-Ya'dan ( Kwon Sang-Woo ) manevi destek ve sevgi alır .

Ha Do-Ya ( Kwon Sang-Woo ) fakir bir lise öğrencisiydi, ancak babasının güçlü bir adam tarafından mahvolduğunu gördükten sonra, Ha Do-Ya çok çalışır ve savcı olur. Ha Do-Ya şimdi sadece 3 savcının olduğu küçük bir kasabada çalışıyor. Savcılık makamının bilincini korumaya çalışır. Daha sonra, yolsuzluk davasını siyasi daha yüksek güçte ele almak için baş savcı olur.

Kang Tae-San'ın ( Cha In-Pyo ) babası Ulusal Meclis'e üye olmak için 7 kez denedi, ancak her seferinde başarısız oldu. Kang Tae-San daha sonra kamu hizmeti sınavını ve baro sınavını başarılı bir şekilde geçer. Kısa bir süre savcı olarak çalışır ve ardından politikacı olur. Yüksek hırsları nedeniyle, Kang Tae-San bir kolaylık evliliğine girer. Karısı, güçlü bir Chaebol grubunun kızıdır. Kang Tae-San, Başkan Seo Hye-Rim'e yönelik suçlamayı yönetiyor. Kang Tae-San'ın Ha Do-Ya'nın babasının ölümüyle de bir bağlantısı var.

Jang Se-Jin ( Lee Su-Kyeong ), Blue House'un (Başkan'ın konutu) sanat koleksiyonunun galeri yöneticisi ve küratörüdür. Kang Tae-San'ın sevgilisi ve Lee Bae-Ho'nun kızıdır. Daha sonra Kang Tae-San'ın Lee Bae-Ho'yu önde gelen bir siyasi partinin baş pozisyonundan tahttan indirmesine yardım eder.

got7

yukiko
2014'te “7 şanslı insanın bir araya gelmesi” anlamına gelen bir isimle çıkış yapan bu 7 adamın, dünyanın dört bir yanındaki insanların dikkatini çekmek için şansa ihtiyacı yoktu.

Farklı bir ses ve deneysel stil ile donanmış ve dövüş sanatlarından hile yapmaya, müzik yazmaya ve üretmeye kadar her şeyi içeren bir beceri setine sahip, sizi bir sonraki adımda neyle şaşırtacaklarını asla bilemezsiniz.
got7

you who came from the stars

KORESÖZLÜK
Do Min-Joon (Kim Soo-Hyun) 400 yıl önce Joseon Hanedanlığı döneminde dünyaya gelen bir uzaylıdır. Yakışıklı olmasının yanında olağanüstü yeteneklere sahiptir. 400 yıl sonra, Do Min-Joon insanlara alaycı bir şekilde yaklaşmasına rağmen bir oyuncu olan Chun Song-Yi'ye (Jun Ji-Hyun) aşık olacaktır.
you who came from the stars

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol