the lover

KORESÖZLÜK
Drama dizisi, aynı apartmanda yaşayan dört çiftin hayatlarını anlatıyor.

Daire #609: Do-Si ( Oh Jung-Se ) ve Doo-Ri ( Ryoo Hyoun-Kyoung ) 2 yıldır birlikte yaşıyorlar. Çılgın aşık değiller ama birbirleriyle rahat hissediyorlar. Do-Si bir yayın istasyonunda seslendirme sanatçısı olmak istiyor ve Doo-Ri bir internet sitesinde stajyer muhabir olarak çalışıyor. Ailesi tarafından evlenmesi için baskı görüyor.

Daire #610: Young-Joon ( Jung Joon-Young ) bir müzik grubunda gitaristtir. Jin-Nyeo ( Choi Yeo-Jin ) ile birlikte yaşıyor . Ondan 12 yaş büyük. Garnitür dükkanı işletiyor. Bazen erkek arkadaşıyla yaşamaktansa bir oğul yetiştirdiğini düşünüyor.

Daire #510: Hwan-Jong ( Park Jong-Hwan ) ve Sul-Eun ( Ha Eun-Sul ) birlikte yaşamaya başladılar. Yeni daireleri taşınmaya hazır olduğunda evlenmeyi planlıyorlar.

Daire #709: Takuya ( Takuya Terada ) bir dünya gezginidir . Bir oda arkadaşı için bir ek görür ve Joon-Jae ( Lee Jae-Joon ) ile yaşamaya başlar . Takuya, Joon-Jae için üzülüyor çünkü o daireden çıkmıyor. Takuya, Joon-Jae'yi onunla bir şeyler yapmaya çalışır. Bu arada, Joon-Jae ilk başta Takuya'dan rahatsız olduğunu hisseder, ama o değişmeye başlar.

dr. parks clinic

aqaa
Türkçe altyazılı yabancı dizileri keşfedin Kore ve Netflix dizilerinin yanı sıra, orijinal dilinde Türkçe altyazıyla yeni ve eski sezonların tadını çıkarın Türkçe altyazılı en iyi TV dizilerini keşfedin

dr. parks clinic[/gbkz][gbkz]

robot sori

KORESÖZLÜK
Hae-Gwan'ın ( Lee Sung-Min ) kızı Yoo-Joo ( Chae Soo-Bin)) kayıp. Çevresindeki insanlar ona kızının Daegu'daki bir metro istasyonunda çıkan yangında öldüğünü söyler, ancak Hae-Gwan onun öldüğüne inanmayı reddeder. Yoo-Joo'yu bulmak için her yere gider. Bir gün, arayanın Yoo-Joo'yu bir adada gördüğüne dair bir telefon alır. Hae-Gwan o adaya gider ama onu orada bulamaz. Geceleri, Hae-Gwan deniz kenarındaki kayaların üzerinde oturur. Okyanusa düşen bir ışık görür ve sonra büyük dalgalar tarafından süpürülür. Hae-Gwan kendini sahilde bulur. Olağandışı bir şey görür ve önce bunun bir mayın olduğuna inanır. Aslında bir telefonda yapılan her konuşmayı kaydeden bir AI uydu robotu olduğu ortaya çıktı. Hae-Gwan, robotun yardımıyla kızını bulabileceğini düşünür. Robota Sori ("Ses") adını verir.
robot sori

özel gün

korehayranıyım
14 mayıs günü Sarı gün diye de söylenir bu günde ciftler birbirine gül verir ve bu gunde sarı giymeleri tavsiye edilir ama cok yaygın bilinen bi gün degildir. (Bence yaygınlaşmalı.)

secret garden (special drama)

KORESÖZLÜK
Gi-Rim ( Cha Min-Jee ) lise öğrencisi olduğundan beri romancı olmayı hayal ediyordu. Çok sayıda edebiyat yarışmasına başvurdu, ancak hiçbirini kazanamadı. Hayalinden vazgeçerek bir yayınevine iş başvurusunda bulunmaya karar verir. Yayıncılık şirketi için yaptığı röportaj gününde Gi-Rim, Yeo-Jin ( Baek Jin-Hee ) ve Jong-Hak ( Lee Dong-Kyu ) ile tanışır . Onlar, Gi-Rim'in bir daha asla görmemeyi umduğu iki kişidir. Lise günleri onlar yüzünden mahvolmuştu. Gi-Rim daha sonra görüşme binasından çıkar ve eve gider. Hafızası onu lise günlerine geri götürür.

k-pop

btsdaily
T-ara
k-pop
Core Contents Media MBK tarafından 2009'da kurulan k-pop kız grubu “T-ara”, ilk çıkışını “Good Person” şarkısıyla yaptı. Şarkı, daha sonra “Cinderella Man” dizisinde kullanıldı. Grup, 2011'de yayımladıkları “”Roly-Poly” şarkısıyla ülke çapında asıl ününü kazandı. Zaman zaman bazı çekişmeler sebebiyle popülerliği düşse de grup Çin'deki en popüler kız gruplarından biri olarak görülüyor. Gruba 2013'te “T-ara N4” ve “QBS” adlı iki adet alt grup kuruldu.

T-ara grup üyeleri:
– Park Ji-yeon (vokal)
– Ryu Hwayoung (vokal)(ayrıldı)
– Ham Eun-jung (vokal)
– Park So-yeon (lider vokal) (ayrıldı)
– Hyomin (vokal)
– Jeon Boram (vokal) (ayrıldı)
– Lee Qri (vokal)
– Lee Areum (vokal) (ayrıldı)
– Yang Jiwon (vokal)
– Hana (vokal) (ayrıldı)

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol