lee min-ho

KORESÖZLÜK
Profil
İsim: Lee Min Ho
Hangul: 이민호
Doğum tarihi: 22 Haziran 1987
Doğum yeri: Güney Kore
Yükseklik: 187 cm.
Ağırlık: 71 kg.
Kan Grubu: Bir
Facebook: ResmiLeeMinho
Instagram: Aktörleeminho
Twitter: @aktörleeminho

biyografi
Lee Min-Ho, 22 Haziran 1987'de Heukseok-dong, Dongjak-gu, Seul, Güney Kore'de doğdu. Ailesi annesi, babası ve bir ablasından oluşuyor. Küçük bir çocukken, Lee Min-Ho bir futbol (futbol) oyuncusu olmayı umuyordu, ancak ilkokulun 5. sınıfındaki bir yaralanma bu hayalleri sona erdirdi. Ancak, Lee Min-Ho hala futbolu takip ediyor ve en sevdiği oyuncu olarak Nal-do Ho'dan bahsediyor.

Lise kariyerinin 2. yılında, Lee Min-Ho dikkatini oyunculuğa yöneltti. Lee Min-Ho lisedeki son sınıfında bir tanıdığının yardımıyla Starhaus Entertainment'a katıldı. Eğitimden geçtikten sonra, Min-ho roller için seçmelere başladı ve birkaç televizyon dizisinde daha küçük roller aldı. Min-ho'nun KBS2 draması " Boys Over Flowers "da Ku Jun-pyo olarak başrol oynamasıyla büyük atılımı gerçekleşti . Televizyon dizisi son derece popüler oldu ve Güney Kore'de düzenli olarak %30'un üzerinde reyting aldı. Lee Min-Ho şu anda Konkuk Üniversitesi'nde Film ve Sanat bölümünde okuyor.

2011'de Lee Min-Ho popüler drama dizisi " City Hunter "da rol aldı . Drama, Tsukasa Hojo'nun bir Japon mangasına dayanıyordu. Dizideki rol arkadaşı Park Min-Young'du . Daha önce KBS2 2007 draması I am Sam'de birlikte çalıştıkları için yaklaşık 5 yıldır birbirlerini tanıyorlardı . Yönetim ajanslarına göre Lee Min-Ho ve Park Min-Young , City Hunter'ı çekerken birbirlerine karşı hisler geliştirdiler . " Şehir Avcısı " tamamlandıktan sonra çift ​​daha ciddi bir şekilde çıktı ve çift olarak dahil oldu.

a year-end medley

KORESÖZLÜK
Yeni Yıl civarında Hotel Emros'ta çalışan insanların ve orada kalan konukların hikayesi.

Otel müdürü ( Han Ji-Min ) işini iyi yapıyor ama özel hayatında kendine pek güvenmiyor. 15 yıldır erkek arkadaşına aşıktır, ancak ona nasıl hissettiğini söyleyemez. Otelin CEO'su ( Lee Dong-Wook ) çift sayılara takıntısı olan genç bir adamdır. Otel personeli arasında genç bir kadın ( Lim Yoon-A ), oda hizmetçisi olarak çalışmaya başlayan ve müzikal aktris olma hayalini bir kenara bırakan yeni çalışan ( Won Jin-A ) ve bir kadın kapı görevlisi ( Lee Hye ) bulunmaktadır. -Genç ).

Misafirler arasında otele iş bulmak için gelen genç bir adam ( Kang Ha-Neul ) vardır. 5 yıl boyunca kamu görevlisi olmak için sınava hazırlandı, ancak sınavda başarısız oldu. Kız arkadaşı bile onu terk etti. Şarkıcı-söz yazarı/radyo DJ'i ( Seo Kang-Joon ) şu anda oldukça popüler, ancak popüler olmayan bir şarkıcı-söz yazarı olarak zor zamanlar geçirdi. Bir yönetici ( Lee Kwang-Soo ) popüler bir sanatçı için çalışmaktadır. O ve sanatçı zor zamanlar geçirdi, ancak müvekkili sonunda başarıya ulaştı. Sözleşmeleri yakında sona erecek. Büyük bir yönetim şirketi müşterisini devre dışı bırakmaya çalışıyor, ancak yönetici bu konuda hiçbir şey yapamıyor. Bir radyo DJ'i ( Kim Young-Kwang ) ve caz piyanisti ( Ko Sung-Hee )) ilk görüşte birbirlerine aşık oldular. Artık düğünlerine hazırlanıyorlar ama beklenmedik bir durumla karşı karşıyalar. Bir plastik cerrah ( Lee Jin-Wook ) her cumartesi otel salonunda oturup kader aşkı için bekler. Yurtdışında yaşayan bir iş kadını ( Lee Hye-Young ), kızının düğününe katılmak için Güney Kore'ye döner. Otelde 40 yıl önceki ilk aşkıyla tanışır. otelin kapı görevlisi olarak çalışıyor. Bir falcı ( Lee Kyu-Hyung ) sık sık müşterileriyle buluşmak için oteli ziyaret eder. Lise öğrencisi bir yüzücü ( Jo Joon-Young ) ve bir lise öğrencisi patenci ( Won Ji-An ) birbirlerine karşı hisler beslemeye başlar.

moosa baek dong soo

KORESÖZLÜK
Veliaht Prens Sado, No-Ron'un gücüne meydan okur. Buna karşılık, No-Ron, Qing Hanedanlığı ile Veliaht Prens Sado'yu bir isyan komplosu olarak suçlamak için komplo kurar. Oğlu Veliaht Prens Sado'yu kurtarmak için Kral Youngjo ve No-Ron, Veliaht Prens'in en yakın irtibatı olan Baek Sa-Geong'u öldürmeyi ve onu günah keçisi olarak kullanmayı kabul eder. Baek Sa-Geong, ailesi ve hatta doğmamış çocuğu bile öldürülecek.

Baek Sa-Goeng'in kafasını kesmeden hemen önce, en iyi kılıç ustası olarak kabul edilen en yakın arkadaşı Kim Kwang-Taek'e döner ve ondan karısına ve doğmamış çocuğuna bakmasını ister. Kılıç ustası Kim Kwang-Taek'in yardımıyla Baek Sa-Goeng'in hamile karısı kaçmayı başarır. Bu arada askerler, Baek Sa-Goeng'in karısını ve doğmamış çocuğunu aramaya başlar.

Baek Sa-Goeng'in karısı sonunda bir erkek bebek dünyaya getirir. Doğumundan hemen sonra annesi ölür. Erkek bebeğe Dong-Soo adı verilir.

Askerler, anneyi ve suç ortaklarını tutuklamak için kulübeye gelirler. Kılıç ustası Kim Kwang-Taek ve yeni doğan bebek yakalandı. Yeni doğan bebek kaynar suya atılmak üzereyken Veliaht Prens Sado gelip kralın Kim Kwang-Taek'in affını isteyen emrini gösterdiğinde bebeği değil. Kim Kwang-Taek bebeğin hayatı için yalvarır. Kabul edilen bebeği kurtarmak için bir kolunu kesmeyi teklif eder.

Kim Kwang-Taek kolunu kaybettikten sonra bile adamlar bebek Dong-Soo'yu öldürmeye çalışır. KIm Kwang-Taek, Dong-Soo ile birlikte Qing Hanedanlığı'na kaçmaya karar verir. Yolda, Kim Kwang-Taek suikastçılar tarafından pusuya düşürülür. Kim Kwang-Taek, suikastçılarla savaşmadan önce bebek Dong-Soo'yu saklar. Kim Kwang-Taek geri döndüğünde bebek gitmiştir. Hwang Jin-Gi adında bir adam, bebek Dong-Soo'yu dağda bulur. Hwang Jin-Gi, bebeğin kıyafetlerinde yazılı olan kulübe adını fark eder ve onu bebeğin doğduğu kulübeye geri götürür. Dong-Soo'nun babasının arkadaşı olan Hook Sa-Mo, Dong-Soo'yu büyütür. 12 yaşına geldiğinde, Dong-Soo'nun sağlığı bozulur. Koşamıyor, ellerini bile kaldıramıyor. Diğer çocuklar tarafından sürekli alay ediliyor.

Bu arada, Yeo Woon doğduğunda, babası Yeo Cho-Sang, oğlunun kaderini birçok insanın katili olarak gördüğü için onu öldürmeye çalıştı. Yeo Woon'un annesi, Yeo Woon'u korumaya çalışırken öldürülür. 12 yıl sonra Yeo Cho-Sang, Yeo Woon'u sevgisiz yetiştirir. Yeo Woon tek başına kılıç dövüşü yapıyor. Bir gün Chun tarafından seçilir ve "Hoksa Chorong" grubu tarafından eğitilir.
moosa baek dong soo

man from the stars

KORESÖZLÜK
Man From the Stars dizisinde UFO ile seyahat ederken dünyaya gelen ve Joseon Hanedanlığından bu yana dünyada yaşayan, olağanüstü görselliğe ve yeteneklere sahip Do Min-Joon adlı bir uzaylının hayatı anlatılmaktadır.

man from the stars

tracer

KORESÖZLÜK
Hwang Dong-Ju ( Im Si-Wan ), Ulusal Vergi Dairesi'nde vergilendirme bölümünün 5. başkanıdır. Vergi servisinden saklanan paranın izini sürmek için çok çalışıyor. Ekibinde parlak bir kişiliğe sahip Seo Hey-Young ( Ko Ah-Sung ) ve patronu Oh Young ( Park Yong-Woo ) yer alıyor.

Bu arada, In Tae-Joon ( Son Hyun-Joo ) bölgesel bir vergi dairesi müdürüdür. O iddialı bir adam.

kill heel

KORESÖZLÜK
UNI Home Shopping'deki 3 kadının bitmeyen arzularının ve mücadelelerinin hikayesi.

Woo Hyun ( Kim Ha-Neul ) evde alışveriş şovunun sunucusu olarak çalışmaktadır. Bir alışveriş programı sunucusu olarak sicili ne iyi ne de kötü. En iyi alışveriş programı sunucusu olmayı hedefliyor, ancak dipsiz bir kuyuya düşüyor. Bu onun değişmesine neden olur.

Gi Mo-Ran ( Lee Hye-Young ), UNI Home Shopping'in başkan yardımcısıdır. Kariyerine düzenli bir çalışan olarak başladı ve yönetici pozisyonuna kadar yükseldi. Başarı hikayesi diğer insanlar için efsanevidir. Hatalara izin vermez ve ne düşündüğünü belli etmez ama karizması vardır.

Bae Ok-Sun ( Kim Sung-Ryoung ), UNI Home Shopping'de en iyi ev sahibidir. Yüksek sınıf bir ailede doğdu. Başkalarına karşı cömerttir ve şirketindeki çalışanlar tarafından saygı duyulur, ancak gerçekte düşündüğü şey örtülüdür.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol